quote:Orijinalden alıntı: Sensizsaadetneymis Kocaelı gelır ıste bence..23975 dıcle? Gebermek uzereyım :( Birader tam dayakliksin he Bin kere dedik gelecek diye
quote:Orijinalden alıntı: Moral Veren Adam quote:Orijinalden alıntı: Sensizsaadetneymis Kocaelı gelır ıste bence..23975 dıcle? Gebermek uzereyım :( Birader tam dayakliksin he Bin kere dedik gelecek diye Ozellılle benım mesajlarımı takıp edıyorsun sanki sende
quote:Orijinalden alıntı: Sensizsaadetneymis quote:Orijinalden alıntı: Moral Veren Adam quote:Orijinalden alıntı: Sensizsaadetneymis Kocaelı gelır ıste bence..23975 dıcle? Gebermek uzereyım :( Birader tam dayakliksin he Bin kere dedik gelecek diye Ozellılle benım mesajlarımı takıp edıyorsun sanki sende Nereye baksam sen cikiyorsun 23975 rakami ruyama giriyor artik
quote:Orijinalden alıntı: Moral Veren Adam quote:Orijinalden alıntı: Sensizsaadetneymis Kocaelı gelır ıste bence..23975 dıcle? Gebermek uzereyım :( Birader tam dayakliksin he Bin kere dedik gelecek diye
quote:Orijinalden alıntı: Moral Veren AdamEn iyisi kocaeli ama sana akdeniz gelir %90Hocam benim sıralama 16100 selçuk (14k) gelme ihtimali nedir?
quote:Orijinalden alıntı: risuscanHocam benim sıralama 16100 selçuk (14k) gelme ihtimali nedir?selçuk birinci öğretimide yazsaydın belki gelebilir kocaeli gelebilir akdeniz kesin :) 19800 tm 2 benim var samsun 19 mayıs hukuk yada selçuk hukuk 2. öğretim gelirmi
quote:Orijinalden alıntı: gripfaberselçuk birinci öğretimide yazsaydın belki gelebilir kocaeli gelebilir akdeniz kesin :) 19800 tm 2 benim var samsun 19 mayıs hukuk yada selçuk hukuk 2. öğretim gelirmiAlıntıları Göster Selcuk garanti
quote:Orijinalden alıntı: Moral Veren Adamquote:Orijinalden alıntı: risusxx Hocam benim sıralama 16100 selçuk (14k) gelme ihtimali nedir? %68Alıntıları Göster kocaeli gelme ihtimali nedir kardeşim sence?
quote:Orijinalden alıntı: krayolakocaeli gelme ihtimali nedir kardeşim sence?Cok zor hocam. Anca akdeniz gelir
quote:Orijinalden alıntı: Moral Veren AdamCok zor hocam. Anca akdeniz gelirBir de şuna baksanız:http://strawpoll.me/167702