arkadaşlar bu sefer rengarenk bi odanın içindeyiz. bulduğumuz ip uclarını kullanarak odadan çıkmaya çalışacağız oyunun adı : GH Escape 3
quote:Orjinalden alıntı: nmesiz_ ya bu oyunları kimse oynamıyoki elbet biri oynar en azından ben öyle umuyorum
bende önceden nefret ediyordum ama zamanla bu tür oyunlar sarmaya başladı beni. bi kaç haftadır oda oyunu oynuyorum ve de halimden memnunum
quote:Orjinalden alıntı: emreyunus43 bende önceden nefret ediyordum ama zamanla bu tür oyunlar sarmaya başladı beni. bi kaç haftadır oda oyunu oynuyorum ve de halimden memnunum aynen ben de sevmezdim şimdi paso oynuyorum
quote:Orjinalden alıntı: emir_ quote:Orjinalden alıntı: emreyunus43 bende önceden nefret ediyordum ama zamanla bu tür oyunlar sarmaya başladı beni. bi kaç haftadır oda oyunu oynuyorum ve de halimden memnunum aynen ben de sevmezdim şimdi paso oynuyorum +1 emir_ imzan kuraldışı
quote:Orjinalden alıntı: emir_ quote:Orjinalden alıntı: emreyunus43 bende önceden nefret ediyordum ama zamanla bu tür oyunlar sarmaya başladı beni. bi kaç haftadır oda oyunu oynuyorum ve de halimden memnunum aynen ben de sevmezdim şimdi paso oynuyorum yoksa biz üçüzmüyüz
quote:Orjinalden alıntı: karus_down quote:Orjinalden alıntı: emir_ quote:Orjinalden alıntı: emreyunus43 bende önceden nefret ediyordum ama zamanla bu tür oyunlar sarmaya başladı beni. bi kaç haftadır oda oyunu oynuyorum ve de halimden memnunum aynen ben de sevmezdim şimdi paso oynuyorum +1 emir_ imzan kuraldışı eğer fotoyu diyorsan çözünürlük ve kb olarak uygun kurallara. @Goku Raku bu ihtimali göz önende bulundurmak lazım