Şimdi Ara

Bir defa geldiğin hayatta sabah 8 akşam 5 çalışmak! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
6
Favori
3.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rudy Fernandez

ekşi sözlük terk adam

Abi bazen düşünüyorum da, siz hakkaten kendinize küfür ettirmek istiyorsunuz herhalde?
    O zaman, hiç bir içerik paylaşmayalım, dh de yer alan bütün içerikler özgün zaten değil mi? hepsini kendi ziyaretçileri yazdı?
    Olum artık vazgeçin şunlardan, kafanız bomboş cahilliğinizi artık bu kadar belli etmeyin pes!
    ekşi sözlük terkmiş ( miş )! ben orada gördüm beğendim ve kendi yorumu mu ekleyip paylaştım ulan ne var bunda? ne var bunda ne? bu kadar boş olma yaw bu kadar boş olma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Wroughton Craig

quote:

Orijinalden alıntı: Rudy Fernandez

ekşi sözlük terk adam

Abi bazen düşünüyorum da, siz hakkaten kendinize küfür ettirmek istiyorsunuz herhalde?
    O zaman, hiç bir içerik paylaşmayalım, dh de yer alan bütün içerikler özgün zaten değil mi? hepsini kendi ziyaretçileri yazdı?
    Olum artık vazgeçin şunlardan, kafanız bomboş cahilliğinizi artık bu kadar belli etmeyin pes!
    ekşi sözlük terkmiş ( miş )! ben orada gördüm beğendim ve kendi yorumu mu ekleyip paylaştım ulan ne var bunda? ne var bunda ne? bu kadar boş olma yaw bu kadar boş olma.

sakin ol ekşici

• ulan64ude kullanıcısına yanıt
    30-40 km bisiklet mi sürücem? neden saçma sapan konuşuyosunuz? laf olsun torba dolsun. spormuş.
  • babası parasıyla nefes alıp veren liseliden yorumlar
    sabaj 8 akşam 5 işe gitme devri bile bitti artık
    bir zahmet işe gir çalış,çalıştıgın parayla gecin ondan sonra yorum yap
  • Bende aynı şekildeyim sabah 8 akşam 5 çalışıyorum sabah kör vakti yollara çıkıyorum akşam trafik ve itiş kakış ile evime gitmeye çalışıyorum vs vs. evet monoton bir yaşam denilebilir lakin farklı ne olmalı mesela ? Evimiz kira eve bir emekli maaşı olmak üzere toplam da 3 maaş giriyor kenarda birikimimiz yok ama çok şükür bir sıkıntımızda yok ve hemen hemen istediğim herşeye de sahibim belki istediğim şeyleri anında alamıyorum 3 ay 5 ay belki 1 sene sonra alıyorum ama alıyorum hayatımdan pekte rahatsız değilim arada sırada ticaret düşünmüyor değilim ama bazı şeyleri göze almadığım için bu şekilde devam ediyorum.

Peki herkes de ki bu zengin olma isteğine ne demeli ? Neden hiç kimse elindekiyle mutlu olmasını bilmiyor ? Bizim bu sevmediğimiz hayatı yaşamak isteyen yüzbinlerce insan mevcut (klişe diye düşünmeyin çevrenize bakın çok net görebilirsiniz) şimdi 1.500 TL maaş alıyorsun keşke 2000-3000 alsam diyorsun 2000-3000 alınca 5000-10000 arası istiyorsun ve bu sürekli katlanıyor neticede doyumsuz varlıklarız. Peki tamam 8-5 çalışmak seni sarmıyor trafik vs ee o zaman git bir köye yerleş tarımla uğraş ne bilim ticaret yap onuda yanaşmıyorsanız kusura bakmayın ama neye isyan ediyorsunuz ? Yani tartışma çıkartmak istemiyorum ve rica ediyorum mesajım farklı algılanmasın ancak bu iş biraz da Dünya görüşüne bakıyor sen herşeyi bu Dünya olarak görüyorsan 10000-20000 maaşda alsan sıkıntı yaşarsın.

• hysteria_ kullanıcısına yanıt
    arabayla 3 saatte gittiğin yolu 1saatte gideceksin. ben mi boş konuşuyorum? kime laf anlatıyorum ki. tamam sen devam et. hergün 4-5 saatini yolda geçir böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

babası parasıyla nefes alıp veren liseliden yorumlar
    sabaj 8 akşam 5 işe gitme devri bile bitti artık
    bir zahmet işe gir çalış,çalıştıgın parayla gecin ondan sonra yorum yap

Bu adam konuyu % 1 bile anlamışsa ben ne olayım!
    yahu arkadaşım dalga mı geçiyorsun? istanbulda mısın bilmiyorum ama eğer öyleysen sana şöyle söylim ben sarıyerden ümraniyeye gidiyorum. köprüyü geçiyorum, köprü.
    ayrıca sarıyer çok yokuş bir yer. hacı osman bayırını bisikletle çıksam orada bayılırım. senin dediğin iş ancak işe 5-10 km arası düz ayak yol olan insanlar için olabilir.

ayrıca eğer böyle olsa neden bisiklet alıp geberircesine yorulayım? alırsın bir vespa motor bakarsın keyfine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

yahu arkadaşım dalga mı geçiyorsun? istanbulda mısın bilmiyorum ama eğer öyleysen sana şöyle söylim ben sarıyerden ümraniyeye gidiyorum. köprüyü geçiyorum, köprü.
    ayrıca sarıyer çok yokuş bir yer. hacı osman bayırını bisikletle çıksam orada bayılırım. senin dediğin iş ancak işe 5-10 km arası düz ayak yol olan insanlar için olabilir.

ayrıca eğer böyle olsa neden bisiklet alıp geberircesine yorulayım? alırsın bir vespa motor bakarsın keyfine.

yok dalga geçmiyorum. insanlarda bisiklet bilincinin artması için çabalıyorum. bisiklete soğuk bakıyorsan motor iyi bir seçenek. ben istanbul daki trafiği bildiğim için o bunalımlı ortamda daha da zamanınızı harcamanızı istemiyorum. hergün 2 saat erken kalkıp işe gitmek ne demek ya,çıkışta da 2 saat, hayatından hergün 4saat gidiyo.

dostum öyle fakat istanbul dediğiniz yerin köprü gerçeği var. bayırları yokuşları var. hele de benim gibi sarıyer taraflarında oturuyorsanız eğer her yer yokuş. bırakın işi 1 saat bisiklet turuna çıksanız 6 ayda baldırlarınız 10 cm genişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yorozuya Gin-chan

Ulan herkes ama herkes gitmese 1 haftaligina işe %500 bile zam gelir herkese ve saatler de guzelleştirilir

Suriyeliler ucuz isci gucu olarak kullanilir. Acikta kalan yine biz oluruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8-5 se öpde başına koy

• 8.15 6.30 çalışıyorum stajyerim para alamıyorum ben ne yapayım?

• düzene uymayın sizde ben elimden geldiğince uymuyorum ve mutluyum.
  • "Sabah 8 işe git akşam 5 de eve dön. sonra dinlen biraz yemek ye! yat uyu! sabah kalk yine işe git. trafik. yol. monoton ve stresli iş hayatı.."

Genel kitlenin tum hayatini bu cumlede asagi yukari ozetlemissin. Cidden robot gibi yasiyoruz ama arada bir nasil yasadigimizi dusunmesek farkinda bile olmuyoruz.
    Birileri duzeni cok iyi kurmus..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 3 Aralık 2014; 23:17:56 >
  • Ekşi'ye giren konu açıyor.

Dinleyin beyaz yakalı köleler. Kimse çalışmak zorunda değil. Karşı çık, kimsenin kölesi olma, kendi işini kur bir şekilde ama yok. Sabah 6'da gitmek istemeyeceğin yere kalkacağını bile bile bu konuyu açmak mantıksız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihathalitt -- 3 Aralık 2014; 23:17:10 >
  • Hayatta varolmak yaşayabilmek için çalışmak zorundasın. Bunu hayvanlarda da görebilirsin. Hiç kimse çalışmasa ne yiyeceğiz ne içeceğiz elektrik su olmasa ne yapacağız en basit ilaçlar bile olmasa insanlar nasıl yaşayabilir?
  • 8-5 cumartesi pazar tatil , tıkırında yatan bir maaş.İşte bu benim hayalim Kışın sıcak , yazın da serin bir yerde çalışıyorsam milyarlarca kez allaha şükür ederdim.Allah herkese istediğini nasip etsin.

Sonsuz / sayı = 0

Yani ebedi hayatla senin ortalama 60-70 senelik ömrünü mukayese edersek hiç yaşamamış oluyorsun.Bu kadar değerli görmemeliyiz kendimizi benim kanaatimce.
  • Pazartesi gel 7'de başla

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.