bankadan kredı cekılıp okula nakıt para odeyıp sonra kredı cektıgn bankaya taksııt taksıt odemekde olabılr... bankanın kredı cekıldgnde odeme taksıtı okulara gore daha fazla olabılıo... hem nakıt odemlerede ucuzluoda okul fıyatları
quote:
Orjinalden alıntı: lvthsgm
quote:
Orjinalden alıntı: aakın
quote:
Orjinalden alıntı: xdanger
quote:
Orjinalden alıntı: lvthsgm
benim ablam koc da cok sıkıyolar artik adamin okuyasi gelmiyomus sinavlarinda zaten okulun cogu kaliyo
okuyası gelmiosa okumasın o zmn...kimse zorlamıyo ki...hem sınawlarda kalmalarının sebebi özel olması diil ders çalışmamalarıdır benim kanaatim...
sen bu yazımı oku sonra karar ver..
abicim öle deil işte..sen olayı anlamıyosun..bak bende özel ünide okuyorum..bu 5.yılım normalde bi dönem uzuyodu benim şubat mezunu oluyodum tek dersten kaldık şimdi seneye mezun olacam inşallah..neyse durum şudur: özel okul bi kere ticarethane dir...eğitim her zaman 2.plandadır..bi kere seni okul inek gibi görmektedir...okul derki la ben nasıl yönetmelikler çıkarsamda öğrencilerin okulunu uzatsam bölece daha çok kazansam..çünkü son sınafa kadar kör topal gelen bi öğrencinin artık kolay kolay okulu bırakması mümkün deildir o sebepten dolayı tıkır tıkır parayı verecektir(tıkır tıkır ın yerine daha güzel bi şey koyardım ama banlanmakta var ya neyse)..bu okulun yaptığı idi..
bide hocaların yaptığı var tabii bi kere kızsan bide güzelsen eyw..her türlü o dersten gerçersin bazı istisnaları da olmuyo deil..bazen hoca kız güzel olunca seneyede benden alsın diye bırakabiliyo..(buarada en sapık hocalar ünidedir.) hocalar soruları kasti olarak çok çok zor sorabiliyo...bide hocam şöle bi durum vardır çoğu özel ünide bütünlemeler yoktur..finaline girersin kaldın kaldın geçtin geçtindir...sonra kalırsan isteğe bağlı olarak yaz okuluna gelirsin en az 1 milyarda para ona ödersin..
ders çalışmıyo diyosun üsteki yazında kız koça girmiş abicim koça girmekte her baba yiğidin harcı deildir..istese kız anadoludan paşa paşa bi ünide devlet ünisinde okurmuş...koça giren öle barajı aşmayla girilmiyo..anladın umarım...
ha bu kadar eksisinin yanında sana bazı pozitif yanlarını da söleyim..bi kere ortam yani binalar derslikler çok çok iidir..ben gaziyide bilirim hacettepeyide bilirim walla bizim devlet lisesinden farkı yoktur..ben bi gidince walla ne yalan söleyim istemesem de benim okulu çok aradım..bide kızlar muheteşem oluyo özel ünilerin..görsellik açısından hepsi birer maken..ama havalarından yanlarına yaklaşırsan tabii daha ii olur senin için..
cok dogru soledin okumasin demisi basit okuma sonra nolcak simdi okuyanlar bile is bulamiyo
abicim okumak istemeyen kişiyi zorla okutup bi yere getiremezsin onu anlatmaya çalışıyorum...yalnış yerlere çekme...
quote:
Orjinalden alıntı: dozdoz
quote:
quote:
paranı odıyemzsen hacız gelır veya gecıkme parası artıkca artar... daha zorlar senı ... paran varsa gıt oku dostum hocaları fln cok kalıtelı gelen sıfatlar dusunme sen gıt oku orda ... artık devlet unılerındekı en ıyı hocalar ozellerde derse gelıo rahat ol sen...
dostum sen burayı dersane falanmı sandın....senetmi yapıyon la sen okula girerken...arkadaşı yanlış yönlendiriyosun.....öle bi şey yok dostum..hiç bişey olmaz ileride paranı ödeyemezsen gidersin öğrenci işlerine okulu bırakıyorum dersin onlarda sana tasdiknameni verirler olur biter..niye para ödeyeceksin ben onu anlamadım dozdoz arkadaşım..bide gecikme parası harbi ohaa..adamlar öğrenci gelsin diye ararken para kazanalım derken sen kalkıp geleceksin dönem ücretini ödeyecen üstüne üstlük bide gecikme cezası
bı sanıye dostum ... sen egıtımı alcan sonra gıtcen bırakıorm dıycen okulu sana verdgı egıtımın ucretını talep etmednmı tasdıknamenı vercek ? yapma allah askna ...
ya ne olacak sözleşme mi yapacaksın okula girerken. eğer donemin parasını kayıt tarihi içinde yatırmazsan güzelce silerler kaydını. onun dışında da başka bi yaptırımları o-la-maz
quote:
quote:
quote:
paranı odıyemzsen hacız gelır veya gecıkme parası artıkca artar... daha zorlar senı ... paran varsa gıt oku dostum hocaları fln cok kalıtelı gelen sıfatlar dusunme sen gıt oku orda ... artık devlet unılerındekı en ıyı hocalar ozellerde derse gelıo rahat ol sen...
dostum sen burayı dersane falanmı sandın....senetmi yapıyon la sen okula girerken...arkadaşı yanlış yönlendiriyosun.....öle bi şey yok dostum..hiç bişey olmaz ileride paranı ödeyemezsen gidersin öğrenci işlerine okulu bırakıyorum dersin onlarda sana tasdiknameni verirler olur biter..niye para ödeyeceksin ben onu anlamadım dozdoz arkadaşım..bide gecikme parası harbi ohaa..adamlar öğrenci gelsin diye ararken para kazanalım derken sen kalkıp geleceksin dönem ücretini ödeyecen üstüne üstlük bide gecikme cezası
bı sanıye dostum ... sen egıtımı alcan sonra gıtcen bırakıorm dıycen okulu sana verdgı egıtımın ucretını talep etmednmı tasdıknamenı vercek ? yapma allah askna ...
dostum ii de hangi üniversite eğitimini verdikten sonra parasını alıyo ALLAH aşkına...bi kere sizin ünide kayıt zamanı dönemin başındamı olur sonundamı..walla benim bildiğim devlet olsun özel olsun herzaman dönemin başında tring parasını alırlar.sonrada eğitimini verirler...sen şu yukarıdan anlatığınla sanki önce eğitimi veriyo sonra bende parasını veriyorum demiş gibisin..walla öle oluursa üni peşine düşer tabii..ama inan bana bunu ilk senden duyuyorum..sen yapma ALLAH ın seversen..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme