9 Haziran 2022 saat 20:30 da ODTÜ MD Vişnelik Çim Amfi de sahnelenecek olan Bir Delinin Hatıra Defteri - Erdal Beşikçioğlu tiyatro etkinliğine 2 kişilik biletim var. Etkinliğe katılamayacağımdan dolayı satmak istiyorum. 2 Kişilik Bilet için istediğim fiyat 300 TL dir. Etkinlik Hakkında; Yaşadıklarıyla baş etmeye çalışan bir adamın hatıra defterinde yazanları konu alan "Bir Delinin Hatıra Defteri", Erdal Beşikçioğlu'nun muhteşem performansıyla ODTÜ MD Vişnelik Çim Amfi'de sizlerle... Yazan: Nikolay Vasilyeviç Gogol Uyarlayan ve Yöneten: Cem EmülerIşık Tasarım: Mustafa Bal Ses Efekti Tasarım: Tayfun Gültutan Yönetmen Yardımcısı: Erdal Beşikçioğlu Sahne Amiri: Yunus Daştan Oynayan: Erdal Beşikçioğlu Bir delinin değil, adım adım deliliğe giden, yaşadığı gerçeklerle baş edemeyen bir adamın hatıra defteri... biletix Bir Delinin Hatıra Defteri - Erdal Beşikçioğlu biletleri. Resmi Biletix Sitesi. https://www.biletix.com/etkinlik/16S54/TURKIYE/tr< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TakoPlay -- 30 Mayıs 2022; 14:4:3 > |
Bildirim