Şimdi Ara

Bir-directional USB C to DisplayPort görüntü kablosu önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MSI MPG341CQR monitörümde bir DP portu USB C olarak konumlandırılmış. Laptop için kullandığım hub da ki DisplayPort girişine ve monitöre bağlamak için bir-directional USB C to DisplayPort görüntü kablosuna ihtiyacım var. Paugge'nin kablosunu aldım ama bir-directional olmadığından monitöre görüntü vermiyor. Türkiye de bu tip çift yönlü kablo veya çevirici adaptör bulabilir miyim?

• tam anlayamadım. senin sorunun şu mu:

senin yeni aldığın monitörde fiziksel bir DP portu yok bunun yerine fiziksel olarak type-c şeklindeki porttan görüntü alıyor.

ve senin HUB'da da görüntü çıkışını type-c porttan alamıyorsun, fiziksel DP portu şeklinde olan çıkıştan alıyorsun.

bu nedenle senin fiziksel DP portundan alınan veriyo type-c uç aracılığıyla monitöre verecek bi kabloya ihtiyacın var.

eğer durum bu ise, bu tarz bi kablo duymadım. Paugge kabloları bende de var ve onlar tek yönlü. zaten sektör type-c'ye kaymakta olduğu için bu "type-c to DP" kabloları eski monitörlere takılmak için üretiliyor.
  • merhaba, aslında belirttiğiniz gibi ancak çift yönlü bi directional kabloya ihtiyacım var, piyasadakiler tek yönlü bu durumda hubdan gelen görüntüyü c den monitöre veremiyorum. bu tip bir çift yönlü kabloyu yurtdışı haricinde bulma şansım var mı TR de ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.