Bildirim
bir doğru analitiği sorusu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yukarı -
-
C mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet. anlatır mısın? -
quote:
Orijinalden alıntı: afal
evet. anlatır mısın?
Adam gibi çözüm yapamadım bende bro şimdi d noktası hem doğruyu sağlayacak dedim hem de çevresi 20 olduğu için köşegen uzunluğu 5kök2 olacak bunu şıklara sağlattım saçma gelebilir ama 1 dakikani almaz yine bu yolda
D'nin B'ye uzaklığı 5kök2 yani
daha kesin bir çözüm düşünüyodum ama sanırım olması gereken şekil bu. şöyle yaptım sen dedikten sonra: (9-x)^2+(6-y)^2=50 x'e 8 dedim y'ye 13 dedim parantezlerin karaleri 1 ve 49 olsun diye ve ordan çıktı. sorudaki "A,C,D koordinatları tamsayı olan noktalardır" ibaresiyle birlikte düşünüldüğünde sanırım bizden böyle bir şeyler bekliyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: afal
daha kesin bir çözüm düşünüyodum ama sanırım olması gereken şekil bu. şöyle yaptım sen dedikten sonra: (9-x)^2+(6-y)^2=50 x'e 8 dedim y'ye 13 dedim parantezlerin karaleri 1 ve 49 olsun diye ve ordan çıktı. sorudaki "A,C,D koordinatları tamsayı olan noktalardır" ibaresiyle birlikte düşünüldüğünde sanırım bizden böyle bir şeyler bekliyorlar.
D'nin kordinatlarına aynen x,y yazıp uzakliktan da buluruz denklemi budur sanırım çözüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X