Şimdi Ara

BİR DOLANDIRICININ ANATOMİSİ @NightMarE__6 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet kesinlikle aynı kişi konuşuş tarzı bahaneleri ve tamamen aynı hep borç için almış :) erzurumda olmasıda tesadüf olamaz çok iyi yapmışsın sövmekle, ben sövmedim ama sen bizim yerimize toptan sövmüşsün teşekkürler kendini akıllı zannediyor bu mal, halbuki malın kralı kendisi hatta en önde bayrak taşıyanı bence bu mal

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: garuda

evet kesinlikle aynı kişi konuşuş tarzı bahaneleri ve tamamen aynı hep borç için almış :) erzurumda olmasıda tesadüf olamaz çok iyi yapmışsın sövmekle, ben sövmedim ama sen bizim yerimize toptan sövmüşsün teşekkürler kendini akıllı zannediyor bu mal, halbuki malın kralı kendisi hatta en önde bayrak taşıyanı bence bu mal

kesinlikle katılıyorum hocam ama bu dakikadan sonrada bu forumda dolandırıcıya para kaptıran olursa asıl malda o olur çünkü duymayan kalmadı heralde :)
  • "135 referansım oldu sorun çıkacağını sanmıyorum" demiş eleman mesajda:) Yani itiraf etmiş... Yani "Bana inanmanda sorun çıkacağını sanmıyorum tekkeyi kurdum" diyor farkında olmadan. Sanmıyorum nedir arkadaş:) Ayrıca bu tiplemeler forumun kapısından kovulup bacasından girerken revizyon 2.0 revizyon 3.0 yani kendilerince upgrade olup geliyorlar. Önce bir hesap açıp birkaç dakikada ve genelde eş zamanlı referans elde edip, sabırsızca ilan açıyorlardı. Sonra hesap çalmaya başladılar. Şimdi de klon atıyorlar:) Şimdi bu klon hesaplar da ortaya çıkınca yeni sürümlerde neler göreceğiz acaba...
  • Bu şerefsiz beni de dolandırdı hergün beddua ediyorum türkiyede bu tip insanlara ders verecek bir adalet anlayışının da olduğunu sanmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.