Şimdi Ara

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.742
Cevap
29
Favori
97.187
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
411 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chemsul

quote:

Orijinalden alıntı: ThesadisT

Bu genel bir sorun aşağı yukarı herkeste var size özel değil. Kabul etmek istemiyorlar o ayrı mesele. Bu sorun telekom kaynaklı mı yoksa Türknet kaynaklı mı bilmiyorum ama umarım kısa bir sürede düzelir.

Hocam senle benzer dönemlerde turknete geçtik. Burdan olsun eş dosta olsun herkese tavsiye ettim. Ama böyle rezillik görmedim. Hız yerlerde yoğun saatlerde. Tamam hız düşsün 30-40 a. Ya 2-3 nedir. Birde hattınızda hiçbir sorun yok demiyorlar mı. 1-2 ay bir kez bile hızım düşmedi. Bu işi beceremediler. Kotayı kaldırma meselesinde altyapıları yetersiz kaldı

Bilmiyorum ben Allah için o şekil bir sorunla karşılaşmadım. Ancak grubumuz var Türknet kullanıcıları olarak orada bir çok arkadaşımız bu konudan muzdarip. Ama ben kısa sürede bu sorun halledilir diye düşünüyorum en azından o şekil temenni ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

quote:

Orijinalden alıntı: serqet

Kimse kusura bakmasın kim ne derse desin, tamam türknet akn yi kaldırarak çok güzel bir şey yaptı buna kimsenin lafı yok lakin interneti kullanamadıktan sonra akn nin pek önemi olmuyor haliyle... Sen bu akn kaldırma hamlesini yapmadan altyapını güçlendir önce sonra bir dünya lanet yersin. Bildiğim kadarıyla yurtdışı hattınız yok TT den kiralık bant genişliği kullanıyorsunuz yanlışım varsa düzeltin yurtdışı olan 2 firma var biri TT diğeri Superonline.

Arkadaşlar paranızla rezil olmayın derim ben, eğer superonline kullanıyorsanız fiyatına bakmayın bence en azından vadettikleri hızı veriyorlar ve %90 sorun yaşanmıyor. Ben misal turknet yüzünden iptv falan kullanamıyorum sürekli donmalar yaşıyorum ve ne hikmetse speedtestten 13mbps download alıyorum fakat fast.com dan aldığım download 4mbps, bunun dışında netim gidiyor aralıklarla yalnız nasıl gidiyorsa dsl ve internet ışığı sönmüyor modem üzerinde ama 8.8.8.8 pingleyemiyorum. Turknet kullanan arkadaşlar fast.com dan hızlarını test edip ss paylaşabilirler. Ben yaşadığım arızam için kayıt bırakmak istiyorum mh bana diyorki donanımsal sorun bilgisayarcıdan destek alın :)

Turk.net pişmanlıktır.(nokta)

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet

Arkadaşım modem arayüzünden hat değerlerini paylaşır mısın lütfen? Aynı sıkıntı bende de var

Hat değerleri ile alakası yok arkadaşım iki farklı sitede farklı download test sonucu almamın bununla alakası yok.

• Turk.Net'in başlıca sorunu stabilite, hızınız bir bakmışsınız normal bir bakmışsınız yerlerde ping süreleri dansöz gibi 8.8.8.8 e 1000-2000ms arası almışlığım var. Ayda yılda bir işiniz düşüyor (film,maç vs..)ya hız yavaş ya hiç yok... Kısaca Turknet TT ye bağımlılığını kesip kendine ait bir altyapı oluşturmadığı sürece 1cm yol kat edemezler.
  • serqet S kullanıcısına yanıt
    Hicam dediğiniz gibi değerler ile alakalı değil ama şimdi bende mobil test yaptım turkcell speedtest 55 çıkarken sizin fast da 35 çıktı. O sitenin doğru sonuçlar verdiğini düşünmüyorum. Testleriniz için nperf uygulamasını kullanabilirsiniz oldukça detaylı bir program.

Ayrıca hat değerleriniz alakasız belki ama yinede kötü durumdalar. Tesisat da sorun olabilir.

• Turknte gececgim ama tereddutteyim paketler iyide soeun olunca net kesilince herkez muhattap bulamadigindan yakiniyor konuda ve facede , sorun olunca 10 gun internetsiz kalicaksam kullandigim paket akn siz olsa neye yariyicak nasil olsa kullanamiyorum ? Millet kac gun internetsiz duruyorum yaziyor

• turknete geçecegim fakat binamda internet yok su anda yan bina vs. çekip evime getirebilir misiniz acaba?aydın/efelerdeyim
  • Ben 2 yıldır kullanıyorum şimdiye kadar hiç problem olmadı.
  • Arkadaşlar slm,

3 senedir Turkcell Superonline kullanıyordum 16mb 75gb akn'li.Akn yüzünden hızın ayın ilk haftasından sonra 5mb hatta 3mb düşmesinden bıktım artık bu yüzden geçen hafta Çarşamba Turknete başvurdum bakalım Perşembede evrakları yolladım.Aktivasyon işlemini bekliyoruz.Bulunduğum bölgede yapa altyapısı mevcutmuş 100mb 'e kadar alabileceğimi söylediler bakalım neler görüceğz hayırlısı..
  • Hayır. Taahhüt iptal bedelinden filan bahsetmiyorum ben. Çok önceden dsmart internet kullanırken TT'ye hat kullanım parası ödüyorduk sanırım bunda da öyle bir şeyler karşılaşacak mıyız ?
  • Binanız yeni mi ve kaç daire var ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, ben her zaman bu kanalı takip ediyorum ama sizinle sanırım hiç iletişimimiz olmamıştı.

öhhö öhhö
    https://forum.donanimhaber.com/turk-net-kota-akn-kalkti-resmi-konu--124834516-227#127563928
    https://forum.donanimhaber.com/turk-net-kota-akn-kalkti-resmi-konu--124834516-205#125805119

orada bahsettiğim sorun hala devam ediyor. büyükşehir olmayan hiçbir ilde ilçe veya şehir mahallesi seçilemiyor

Çözülemeyen esas sorunlarım ise daha önce sormama rağmen uploadım 4mbit e çıkarılmadı, hızım 83e çıkarılmıştı fakat 66'ya düştü
    bir de online işlemlerdekotam 4 aydır gözükmüyordu fakat önemi kalmadı.

• flat_kil kullanıcısına yanıt
    Hayır, öyle bir ücret alınmıyor.
  • adres değişikliği yaptim ve yaklask herhalde 3 hafta oldu ve daha numaram dahi buraya tasinmamis adres değişikliğinde sure inanilmaz uzun ben buyuk ihtimal toplamda 1 ay inteenet kullanamamis olucam ne yapmalıyım ? mh. deki kisilere sordum telekoma basvursam bir sey olur mu diye ise yaramaz biz hallediyoruz dediler ama kac haftadir internetsizim .

• Siteleri bana çok kullanışsız geldi

1) istenilen Evraklar nedir ?

2) evraklar hangi adrese postalanacak ?

Mutlaka yazıyordur ama bulamadım belki de mobilden bakıyorum diye bulamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Siteleri bana çok kullanışsız geldi

Başvuru işlemlerinden sonra hepsi mailinize geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknorl

quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Siteleri bana çok kullanışsız geldi

Başvuru işlemlerinden sonra hepsi mailinize geliyor

Tamam hocam çok sağol

• herkese aknsiz internet deniyor fakat ben hala Akn ile kullanıyorum cagrı merkezi sizde yapa yok vs diyor fakat buradaki açıklama tamamen kandırmaca olduğunu dusunuyorum cunku ben hala Türk net de akn li internet kullanıyorum.
  • Hunter_Soldier kullanıcısına yanıt
    49₺ olan paketi kullanıyorsanız online işlemlerden 59₺ olan özgür iletişim paketine geçin interneti sınırsız kullanın

• Allahını seven müşteri hizmetlerine nasıl bağlanacağımı söylesin.

• iyice içine ettiler artık. olaya bak şimdi. sözlesmede yazan 75mbps. modem arayuzunde verdikleri 40mbps. bana gelen hiz testinde ve indirmelerde 1-15mbps. kafalarına göre hız kısıyorlar. zaten dedikleri hızı vermiyorlar. mayistan beri her hafta destek talebi olusturmaktan gına geldi. musteri hizmetlerinde calısanların isimlerini ezberledim artık. btkya sikayet ettim bir ara düzeldi sabit 35-40 arası aldım. simdi yine bozdular. yine edeceğim. ceza yiyin de akıllanın. ucuz etin yahnisi resmen. madem dediğiniz hızı veremiorsunuz yazmayın kardesim oraya su kadar hız diye delirtmeyin adamı.
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.