Şimdi Ara

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.742
Cevap
30
Favori
97.069
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
411 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizi kerizlemeye mi çalışıyorsunuz anlamadım.2 ay önce sorguladığımda 60-65mbit arası bir değer çıkıyordu. Şuan 35e düşmüş üstelik hat değerlerim o zamana göre daha da iyileşmişken. Ki şuanda 50mbit vdsl kullanıyorum 0 kopma ve 0 sorun ile. Verin 50-100mbit ne veriyorsanız da kullanalım. Uyanıklık yapıp öyle hızları düşük göstermeyin.

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet
  • Taahhütü var çoğu kişinin hemen çıkamıyoruz ki kurtulsak şu akk den...

Edit;Ulan hala hızımda fark oluyor diye ağlayan var adamlar koskoca Türk Telekomun giremediği yükün altına girdiler onların altyapısını kullandıkları halde.Zaten 10 gün sonra akk ye girince o hızı alacaksın adamlar elbet düzeltecek bir şeyleri az sabır be..Harbiden insanlara yaranmak zor.

Sonuna kadar desteklediğim iss.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_kingson -- 20 Eylül 2017; 17:1:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknet Genel Müdürü Cem Mehmet Çelebiler BTK Başkanı Olsun

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=129013504

Destek bekliyoruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Eski kullanıcıların hızları zaten düşmüyor 35mbps sadece yapa da olmayan yeni aboneler için
  • McCarty kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizi aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız. İsterseniz şubat ayını beklemeden bize geçiş yapabilirsiniz. Taahhüt fesih bedelinizin 120 TL'sini karşılıyoruz
  • buraközkan kullanıcısına yanıt
    Hocam düzenlemeleri değişti haberiniz olmamış sitesini keşke okusaydınız artık yeni abonelere aktif altyapı da değillerse en fazla 35mbps veriyorlar yapa da iseniz 100mbps e kadar anlatabilmişimdir umarım
  • 17 ekimde bitiyor bu işkence taahüt bitiyor hemen geçerim. İnşallah vardır burda
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, sizi aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız. İsterseniz şubat ayını beklemeden bize geçiş yapabilirsiniz. Taahhüt fesih bedelinizin 120 TL'sini karşılıyoruz

120 Tl az hocam, superonline bile 200 tl karşılıyor. Zaten 4-5 ay geçtikten sonra 500-600 arası bir fesih bedeli istiyorlar.

Ben bağlandım mesela ayrılamıyorum süperonline'dan..670 TL çıkıyor fesih bedeli.
  • Kasım'da taahhütüm bitecek malum internet firmasını kullanıyorum. Direk buna geçeceğim
  • İnanılmaz! Bu hamlenizle birlikte 2019'a kadar Türk Telekom'a çok ciddi rakip olacağınıza inanıyorum. 2019'a kadar baltalamaya devam edecektir Türk Telekom ama merak etmeyin, her zaman sizin tarafınızdayız. Her şey için teşekkürler TurkNet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kron0S -- 20 Eylül 2017; 17:5:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaniler

Hocam düzenlemeleri değişti haberiniz olmamış sitesini keşke okusaydınız artık yeni abonelere aktif altyapı da değillerse en fazla 35mbps veriyorlar yapa da iseniz 100mbps e kadar anlatabilmişimdir umarım

Anladım hocam sağolun açıkladığınız için.
  • Heykelini diksek toştoşlarına beton yetmez Turk.Net

P.S.: 1998 yılından beri Dial-Up ile başladığım yolculuğumda da çok destek olmuştunuz, sağolun varolun.
  • buraközkan kullanıcısına yanıt
    Evet TurkNet bu konuyu değerlendirmeli ve tek paket yerine birkaç paket yapmalı bence.

8Mbps - 30TL,
    25Mbps - 40TL,
    50Mbps - 50TL,
    75Mbps - 60TL,
    100Mbps - 70TL
    şeklinde bir fiyatlandırma olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 20 Eylül 2017; 17:32:30 >
  • Teşekkürler turknet geçen seneki kararımın doğruluğu ispatlandı bu sayede online işlemlerde ne zaman görürüz yeni durumu ?

• VDSL lerde upload hızı ne kadar acaba bir bilgisi olan var mı? 35 e 1 se birazcık sıkıntı çıkabilir.

Bir de aktif altyapı diye bahsedilmiş ama buralar tam olarak neresi bilgi alabilir miyim? Sitenizde sorgulama yapamıyorum neredeyse her yeri seçmeme hata veriyor.
  • ohara en sonunda yaptılar, ttnet nal toplasın daha.acaba 16 mbps 50 gb olan eski paketinde kotası kalktımı.ben hala onu kullanıyorum.
  • beyler ttnetteyim şimdi aradım türk nete geçmek için taahüt bitiminden sonra baslatmak istedim ama devre numarası mı ne lazımmış ?
  • Gressard kullanıcısına yanıt
    32 down 3 up kullaniyorum ben 1 degil kesinlikle :)

• teşekkürler türknet, geçtiğimden beri pişman olmadım.
    arkadaşlar inşallah gereksiz abanmazsınız.
  • Gerçekten tebrik ediyorum turkneti
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.