Şimdi Ara

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.742
Cevap
29
Favori
97.211
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
411 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu haberi görür görmez, 12 yıllık ttnet aboneliğimden TURKNET'e geçme kararı aldım ve şu an itibari ile başvurumu yaptım ve evrakları kargoladım.

İnşaallah pişman olmayız.
  • onurguner kullanıcısına yanıt
    Şu an farklı bir firmadan 24 mbps'e kadar 150 GB AKK'li paket kullanıyorum ama VDSL kullansam bile altyapı daha fazla hız kaldırıyor. Altyapının sağladığı hızdan düşük bir hız almak kötü oluyor, keşke TurkNet'e geçebilip daha hızlı bir şekilde AKK'siz olarak kullanabilsem.
  • Şimdi az kişi olunca performansı uyi olan bu sistem reklamı iyi yapildigi icin abone artinca kerizlemesin kaliteyi dusurerek 😄

• Öncelikle son zamanlarda yaşanan 21:00'dan sonra yaşanan bağlantı sorunlarını çözmenizi diliyorum , gündüzleri ping 5-10 arası download 75 mbit civarı geziyorken 21:00'den sonra ping 80-100 download 5-6 alıyorum dolayısıyla oyun oynamak imkansızlaşıyor.
  • En fazla 16mbps alıyormuş benim hat. Bunu nasıl yükseltebiliriz beyler? Belediyenin yeni kablo döşemesi mi lazım yoksa benim iç hattı yenilemem mi gerekiyor? Cadde ile aramda bir sokak var onlar 35 mbps ben 16 alıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lütfen bu çizgide kalmaya devam edin.

Benim superonline aynı fiyat ve 75GB AKK ile 25 Mbit hız ve kota sonrası 16 Mbit olduğu halde taahhüt biter bitmez TürkNet'e geçeceğim (Olduğum bölgede mac. hız 16 Mbit). Önemli olan destek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TT port ücretlerini arttırdığı için Türknet YAPA bölgesinde olmayan kullanıcılara artık 35 mbps hız verebiliyor. Bu durum düzenlemeden sonra abone olanları kapsıyor, eski abonelerin hızları zamanında ne aldılarsa o.
  • Sevgili @TurkNetDestek, güzel olduğunuz kadar küstahsınız da.

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet

"Yardımcı olabileceğim farklı bir konu var mı ?" der demez daha benim bir şey yazmama kalmadan "Turknet Canlı Destek Servisini kullandığınız için teşekkür ederiz." (otomatik yapıştır) deyip sohbeti sonlandırdınız.

Ayrıca üstteki soruyu 2 kez buradan (1, 2), 1 kez Facebook'tan özel mesajla, 1 kez Facebook'taki video altından yorum olarak sordum. Yanıt alamayınca canlı desteğe bağlandım ve böyle bir tepkiyle karşılaştım. Herhalde bir de telefonla sorarsam "adresin elimde oğlum, bekle geliyorum" diye tehdit alacağım. Bu kadar basit bir soruyu yanıtlamamak için neden bin dereden su getiriyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 20 Eylül 2017; 17:43:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• eski abonelerdenim bu haber çok güzel oldu, zaten vadedilen 100mbit'i sonuna kadar alabiliyorum.

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 20 Eylül 2017; 17:41:27 >
  • Helal olsun, yıllardır şunun için mücadele ediyoruz. Sonunda müşterisinin sesini duyan bir firma çıktı. TTNET, Superonline vs. üç maymunu oynamaya devam ediyor Bence imkanı olan herkes geçiş yapsın.
    Az evvel TTNET'i arayıp cayma bedelini sordum, 549 TL dediler. İnanının sırf bu açgözlü TTNET'e daha fazla parçalanmamak adına önümüzdeki ay cayma bedelini ödeyip Turknet'e geçiceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, sizi aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız. İsterseniz şubat ayını beklemeden bize geçiş yapabilirsiniz. Taahhüt fesih bedelinizin 120 TL'sini karşılıyoruz

benım şimdi 4 ayım kaldı. eylülü saymıyorum. bu fesih bedelini tam olarak nasil ögrenebilirim veya hesaplayabilirim ?

en azından şubat 1'i beklemeden geçerim diye düşünüyorum.

edit: müşteri hizmetlerini aradım 335 lira fiyat çıkarttılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 20 Eylül 2017; 17:59:16 >
  • iphone programına yansımış
  • Şu firmaya sahip çıkmalıyız. Ayağını kaydıracaklar diye o kadar çok korkuyorum ki.

• Turknete geçtim aralarından en sorunsuz firma diyebilirim hiç netin koptugu veya hızın düşüşünü görmedim

• gerçekten tebrik ediyorum sizi. 1 aylık taze aboneniz olarak sonuna kadar da destekleyeceğim. en azından insanları nasıl olsa alacak mantığı ile dolandırmaya çalışmıyorsunuz...
  • Yeni üyelikte karşılıklı 1 ay ücretsiz kullanım için kullanabilirsiniz.

VHC50YH84AFH

https://turk.net/p/VHC50YH84AFH
  • şu an linç yiyeceğim muhtemelen ama şu ana kadar kullandığım en kötü internet türknet. trollük peşinde falan değilim eğer benim yapmam gereken bir güncelleme,satın alma vs varsa söyleyin. Ay başında ay ortasında ay sonunda leş gibi internet. Oyun oynanmıyor,video izlenmiyor hiçbir şey yapılmıyor. 150 mbps internet olandan aldık (59.90 Tl) Ama leş hız testi için kendi sitesine girdim site dahi açılmıyor internet kullanılmıyor. Bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi ama TTNet daha iyiydi
  • Binamızda ttnet fiber var türknet alamıyorum maalesef. Mecburen ttnet kullanıyoruz... neymiş efendim ttnet fiber hattını kiralamıyormuş...

• Yeni üyelikte karşılıklı 1 ay ücretsiz kullanım için kullanabilirsiniz. ...

XXE95HE97QTM

https://turk.net/p/XXE95HE97QTM
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.