Şimdi Ara

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.742
Cevap
30
Favori
97.072
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
411 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Online İşlemler sayfasında güncelleme yapılmış, sınırsız olarak görünüyor. Teşekkürler
  • goku2 kullanıcısına yanıt
    Diğer ISP'lerde buna benzer sorunlarla karşılaşılmadığı için bu konuda TürkNet'e bende kırgınım..
  • Şimdi 100 mbs kotasız 59.90tl mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet

teşekkürler türknet
  • turknette yalın adsl hizmeti yokmu sitelerinde bulamadım ev telefonu hattım yok.
  • 24 Aylık sözleşme yapmıştık şimdi bozmak istiyorum ve 343 lira fiyat çıkarttılar. 120 Türknet ödeme bile çok çok fazla bir rakam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • srdr91 S kullanıcısına yanıt
    Yalin yok. Telefon hatti tahsis ediliyor. Siz kullanmazsaniz telefonu yalindan bi farki yok. Her turlu ayni fiyat

• engellilere indirim var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SudaEriyenAspirin -- 20 Eylül 2017; 18:28:12 >
  • SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt
    100 mbps 45 tl

https://turk.net/engelsiz-tarife/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamsın Turk.net kullanmaya başladığımdan beri "oh be" diyorum.
  • ttnet taahhut iptali ne kadar arkadaslar? bu lanettnet ten kurtulmam lazim acilen

• Oha konu kac sayfa olmus

Adamsin Turknet.

• OIM'de hala 150GB AKN yazıyor. Yavaş yavaş kaldırıyorlar galiba.
  • 9 aydır turknet kullanıyorum. Şimdiye kadar ufak 2-3 problem oldu o kadar. 9 ay sonunda nur topu gibi 75mbps sınırsız akn siz kotasız internetim oldu. Uzun ve sağlıklı bir ömür olması dileği ile

• Hah sonunda ulan ben zaten 8 mbs aliyom adsl ile bide hiz siniri koyuyolar cok guzel olmus 1 ay beklerim ttnet boyle bisiy getirirse ttnet devam ederim getirmezse gecicem bende

• Benim de aynı. Geceye kadar bekleyelim.
  • çok sevindim valla yaşa turknet
  • Şimdi millet Turknete geçecek fazla abone sayısına bağlı olarak altyapı yine sürünecek kesin bilemediğimden dolayı sotaya yattım izliyorum eğer sorun çıkmaz oturursa ttnet taahhütümün ücretini öder yırtar atarım.
  • yil sonunda tahatutum bitiyor eger ttnet bana guzel bir teklif yapmaz ise turk nete kesin gececem 6 yillik aboneyim bir kete bile indirim yapmadilar

• Arkadaşlar ben adresden sorgulama yapıyorum. Benim apartman no 103 mesela. 103/1 diyor. Daire 3 diyelim 3/1 filan diyor bunlar ne demek ben anlamadım yardımcı olur musunuz?

Edit: Eğer çok abone geçse bile bence sözleşmede ne yazıyorsa onu sana verirler. Ben türk telekom internet alalı 2 ay filan oldu. Çok ceza çıkacağını sanmam altyapım varsa geçerim türknete

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kral_Jumong -- 20 Eylül 2017; 18:32:51 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.