Şimdi Ara

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.742
Cevap
30
Favori
97.077
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
411 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saat 17:30 kota kalkmıştı şu an tekrar kota geldi.

Ayrıca refarans la gelip 1 ay ücret ödememek için refarans linkim
    https://turk.net/p/TPD62QQ19IBT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 20 Eylül 2017; 18:57:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • guleceek bisey yok benden 9 yas buyuksunuz ondan 14 seneliksiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kral_Jumong

Hocam dükkan filan yok ama bina 2 senelik onla alakası olabilir mi? Belki eski binada dükkan vardır ama şu an yok dümdüz apartman

Altyapı bilgileri eski kalmış heralde. 3/1 gibi yazan yer ile aynı hızları alırsın sıkıntı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doominsert

Arkadaşlar, Kısa açıklaması,

hiçbir paketde AKN yok. Yapa Vae çart curt AKN MKN yok. Süre sınırlaması günün şu saatleri şöyle böyle de yok. Komple AKN yok yani :) Ne hız alırsan hep o

KabloTV'de 25 megabitlik paketleri 24'e düşürsün. Sorun değil, 3 senelik müşterilerini yarından itibaren kaybettiler.
  • 10 senelik superonline müşterisi olarak.Turknet e geçeceğim gibi bende.Ankara batıkent civarında turknet kullanan varsa 100 mgbits hızı destekliyor mu?hizmet kalitesi ne alemde beni bilgilendirirseniz iyi olur dostlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence tamamen kaldırmakta anlamsız bu seferde gece gündüz 4-5 koldan indirme yapıp bu işi suistimal edenler çıkacaktır. aylık 500gb lık bir kota koyulmalı en azından
  • Hayırlısı umarım diğer ISS ler de örnek alır.

• quote:

Orijinalden alıntı: thevincent

Bence tamamen kaldırmakta anlamsız bu seferde gece gündüz 4-5 koldan indirme yapıp bu işi suistimal edenler çıkacaktır. aylık 500gb lık bir kota koyulmalı en azından

Bu işin suistimali yok ki altyapı kaldırıyorsa kaldırıyordur ayrıca ne kadar suistimal edebilirsin ki herkesin bir sınırı var.

• turk nete gecmek isteyenlere ilham olsun :))

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet

• Gösteripte vermediler resmen

Bu az önceki

Buda şimdiki kalktı diye sevinmiştim bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzayMekiğineKafaAtanKedi -- 20 Eylül 2017; 19:4:54 >

• ttnetten turknete 27 agustos 2017 tarihinde geçiş yaptım. 29 agustosta intertim kesildi.Aynı gün arıza kaydı bıraktım. İnternetim 15 eylül tarihinde anca geldi.
    kesinti süresi 17 gün.
    15 eylülden 18 eylüle kadar interneti anca kullanabildim.18 eylülde internetim tekrar kesildi.
    şu an 20 eylul akşam yedi ve hala internetim yok.
    tuknete geçiş düşünen arkadaşlar iki kere düşünsün.
    ayrıca tarafıma agustos ayına ait 10 tl ve eylul ayına ait 59 tl fatura cıkarılmıs
    cayma bedelini 120 tl ye kadar odenceği söyleniyor ama o işte tam olarak oyle değil
    her ay 20 tl lik indirim olarak faturaya yansıyacakmış yani 120 tl cayma bedelini alabilmek için 6 ay turknete katlanmak gerekiyor
    bu da adı konulmamış bir gizli taahhüt sözleşmesi sayılır
    turkneti düşünenler yazımı dikkatli okurlar umarım
    bu mesajı internetim tekrar gelinceye kadar her gün güncelleyeceğim

• 6 7 aydır türk net kullanıyorum. Geçenlerde kotanız 250 gb 'a çıkarılmıştır yazıyordu. Giriş yaptım gerçekten öyle yazıyordu. Şimdi tekrar 150 gb a düşmüş ve kota doldu. Akk var mı yok mu anlayamadım ben?

• quote:

Orijinalden alıntı: terlix

ttnetten turknete 27 agustos 2017 tarihinde geçiş yaptım. 29 agustosta intertim kesildi.Aynı gün arıza kaydı bıraktım. İnternetim 15 eylül tarihinde anca geldi.
    kesinti süresi 17 gün.
    15 eylülden 18 eylüle kadar interneti anca kullanabildim.18 eylülde internetim tekrar kesildi.
    şu an 20 eylul akşam yedi ve hala internetim yok.
    tuknete geçiş düşünen arkadaşlar iki kere düşünsün.
    ayrıca tarafıma agustos ayına ait 10 tl ve eylul ayına ait 59 tl fatura cıkarılmıs
    cayma bedelini 120 tl ye kadar odenceği söyleniyor ama o işte tam olarak oyle değil
    her ay 20 tl lik indirim olarak faturaya yansıyacakmış yani 120 tl cayma bedelini alabilmek için 6 ay turknete katlanmak gerekiyor
    bu da adı konulmamış bir gizli taahhüt sözleşmesi sayılır
    turkneti düşünenler yazımı dikkatli okurlar umarım
    bu mesajı internetim tekrar gelinceye kadar her gün güncelleyeceğim

Hocam bulunduğunuz şehir neresi bir de merkeze falan uzak mı acaba? Ben de türknet bağlatmayı düşünüyorum ama yorumunuz kafamı karıştırdı.

• Bende de az önce böyle oldu

• Kullanıyorum, çok memnunum. Allah kablolarınıza zeval vermesin Türknet

• Legolasx kullanıcısına yanıt
    merhabalar bursa yıldırımda oturuyorum evimin santrale uzaklığı 100 metreyi geçmez size cok iyi düşünmenizi tavsiye ederim
  • ttnetten geçmek istiyorum şuan kredi kartı bilgilerimi istiyor doğrulama yapacakmış. hangi kartı denersem deneyim doğrulanamadı uyarısı alıyorum
  • Bana 3-4 aydır akn siz sınırsız veriyorlardı.
    İptv kullandığımdan geçen baktığımda 300 gb yakın kullanmışım
    Teşekkürler türknet.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahahhüt var, olmasaydı yapıştırırdım, birde sorgulama yaptım kendi sitesinden, benim binaya 35 mbps ye kadar diyor, şuan 50 mpbs kullanıyorum, 50 veremez mi acaba, sonuçta ttnet altyapısını kullanıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 20 Eylül 2017; 19:17:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: terlix

merhabalar bursa yıldırımda oturuyorum evimin santrale uzaklığı 100 metreyi geçmez size cok iyi düşünmenizi tavsiye ederim

Anladım hocam. Genelde herkes memnun ama size mi denk geldi acaba yine de kafa bulandırıcı sağ olun.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.