Şimdi Ara

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.742
Cevap
30
Favori
97.077
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
411 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vollkan59

Tahahhüt var, olmasaydı yapıştırırdım, birde sorgulama yaptım kendi sitesinden, benim binaya 35 mbps ye kadar diyor, şuan 50 mpbs kullanıyorum, 50 veremez mi acaba, sonuçta ttnet altyapısını kullanıyor...

540 ne hocam fiber vermiyolar bakır sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legolasx kullanıcısına yanıt
    valla geçmeden önce bende aynı sizin gibi düşünüyordum ama malesef öyle değil
  • UzayMekiğineKafaAtanKedi kullanıcısına yanıt
    Yok la düzelttik, hemen alıntı yapmışsın çakalllllllllll
  • Superonline ile olan taahhütüm bitince Turknet'e geçerim artık.
  • terlix T kullanıcısına yanıt
    TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    17 gün ne hocam ya, bizde 1 saat elektrik kesintisinde pirelenmeler başlıyor, 17 günde 3. dünya savaşı çıkar Alt yapı desteği ve servis yerlerde o zaman.

Dur destek atayım, TÜRKNET AÇIKLAMA BEKLENİYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 20 Eylül 2017; 19:23:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, evet. Eğer VDSL hizmet almak istiyorsanız VDSL özellikli modeme ihtiyacınız vardır. Modem satışlarımız var. Peşin fiyatı 160 TL, 6 Ay taksitli fiyatı 180 TL'dir.

Turknet in bolgemde fiber destegi olup olmadığını nasil öğrenirim? Suanda superonline fiber kullanıyorum.

• vollkan59 kullanıcısına yanıt
    hocam malesef dediklerim hepsi doğru arıza kaydı numaram hizmet numaram sizinle herşeyi paylaşabilirim şu an internet kesinti sürem 20 günü aştı
    hocam desteğiniz için çok teşekkürler ama sinirlerim çok bozuldu kullanamadığım internete mi yanayım bana kesilen 70 tl faturaya mı yanayım inanın şaşırdım
  • LodosBreeze kullanıcısına yanıt
    arap telekom

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha erken yapsaydınız keşke şunu yok yere taahhüt yaptık

• Kotayı aştık ama hız yükselmemiş
    Bir sonraki dönemde mi AKN kalkmış olacak ?
    Son olarak 10 yıllık fitilin ateşini ilk yakan Turk Telekom:
    Bir devrin insanları seni oldukca anteresan kelimeler ile anacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 20 Eylül 2017; 19:37:45 >
  • terlix T kullanıcısına yanıt
    Dostum inşallah sorunun çözülür, inan benim katlanabileceğim bir durum değil. Keza sizinde öyledir. Tüketici hakem heyetine başvursanız nasıl olur, sonuçta 17-20 gündür, karşılığını alamadığınız bir hizmete para ödüyorsunuz.

Yani türknet böyle iş yapıyorsa kalsın, böyle şey olmaz, aklımın ucundan dahi geçirmem bir daha.
  • Reklamlarda Ronaldo'yu oynatmak yerine yararlı işler yapan örnek bir şirket. Heykelini dikmeye kalksak beton yetmez TurkNet Bey
    teşekkürler dediklerinizi düşünüyorum
  • ilk mağdur ben oldum:))

anlaşılan sistetanımlamaları yapıyorlar 200 gb olan adil kullanım kotam 150 düşürülüp şu anda akn takıldım ve hızım 5 mb
    umarım en kısa sürede bu tanımlama işlemleri biter
    Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auzun99 -- 20 Eylül 2017; 19:46:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: auzun99

ilk mağdur ben oldum:))

anlaşılan sistetanımlamaları yapıyorlar 200 gb olan adil kullanım kotam 150 düşürülüp şu anda akn takıldım ve hızım 5 mb
    umarım en kısa sürede bu tanımlama işlemleri biter
    Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet

Bende de durum aynı suan

• ''Sunduğumuz hızlarda bir değişiklik yok. Aktif altyapımız üzerinden hizmet verdiğimiz müşterilerimiz 100 Mbps’ye kadar hatlarının desteklediği en yüksek hızda, aktif altyapımız dışında kalan müşterilerimiz de 35 Mbps’e kadar hatlarının desteklediği en yüksek hızda hizmet alabilecek. Eski abonelerimiz aldıkları hızlarda herhangi bir değişiklik olmayacak.''

İnsanları yanlış bilgilendirmeyin. 100 Mbps AKN'siz internet fakat sadece aktif altyapı(YAPA) içinde kalan müşterilere diyorsunuz. Ee bundan önce de böyleydi zaten? Bundan önce de 100 Mbps AKN'siz interneti aktif altyapı içindeki müşterilerinize veriyordunuz. Şu an değişen tek şey aktif altyapı dışında kalan müşterilerinizin hızını 24 Mbps'e düşürmek yerine devamlı 35 Mbps vereceksiniz. Kabul edelim 35 Mbps AKN'siz internete 59.99 TL'ye sahip olmak çok cazip fakat herkes için 100 Mbps AKN'yi kaldırdık deyip araya da bunu sıkıştırmak şark kurnazlığıdır. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remiles01 -- 20 Eylül 2017; 20:57:6 >

• Merhaba,

59.99 hat + internet hizmetinin ücreti mi yoksa 59.99 öderken aynı zamanda bize telefon hattı sağlayan telekoma sabit hat ücreti de ödüyor muyuz ?
  • Adil kotayi gectim ve hizim dustu suan sistem 1haftaya anca tam anlamiyla oturur heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: tafesan

Merhaba,

59.99 hat + internet hizmetinin ücreti mi yoksa 59.99 öderken aynı zamanda bize telefon hattı sağlayan telekoma sabit hat ücreti de ödüyor muyuz ?

Tek fiyat hepsi dahil
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.