Şimdi Ara

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.742
Cevap
30
Favori
97.077
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
411 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Davet kodunu pm ile gönderebilirsiniz başvuru yapacam. Kesin turkneti kullanacaklar göndersin
  • E bende kalkmamış.Nedir durum vazmı geçtiler
  • Adamlar türkiye şartlarında avrupa hizmeti veriyorlar işte budur be iyiki türknet kullanıcısıyım hiç pişman olmadım geçtim geçeli. teşekkürler türknet.
    Ayrıca bu konuda büyük çaba harcayan donanımhaber forum ailesinede çok teşekkür ediyorum.
  • Ya bir gidin Allah aşkına İstanbul'un orta yerine 12 günde bağladınız 1 ay internet vermediniz 2 günde bir geri döneceğiz size diyip dönmediniz iptal ederken dahi süründüm.

O kadar şikayeti göz ardı ettim çok daha az olan iyi yorumlara kandım kanmaz olaydım.

Burada konu da açmıştım hayırlı olur inşallah diye hiç hayırlı olmadı leş gibi hizmet aldım, pardon hatta alamadım.

1 ay internet vermediniz o ayın parasınıbile aldınız. İtiraz ettim fatura inceleme talebi yaptım ona da geri dönmediniz.

Hayatımda bu kadar leş bir hizmet daha görmedim.

Kesinlikle hiç kimseye tavsiye etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 20 Eylül 2017; 20:43:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WinPeAcE kullanıcısına yanıt
    Devetiye kodunu zaten kullananlar gönderebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cinemaximum2016

Şuan ttnetten aldığım hız 25 mbps fakat türknetten sorguladığımda en fazla 16 mbps alabilirsiniz yazıyor neden böyle ?

türknetin sizin için tahsis edeceği port en fazla 16 destekliyordur büyük ihtimal.
  • Turknet Davetiye Kodu:
    https://turk.net/p/SHO87RI13TXY/
  • Taahhutumun bitmesini bekliyorum bittigi gun turknete gecicem 35 mbps e kadar destekliyor fakat onuda ileride arttiracaklarina inaniyorum

• arkadaşlar yalın adsl olarak kullanabilir miyiz telefon numarası zorunlu mu? evde telefon hattı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprhtc

quote:

Orijinalden alıntı: Moral Veren Adam

Kac liraya kac mbit hiz alıyorsunuz ?

59,99 tl 75 mbps hız verdiler hocam bana TTNET den direkt geçiş yaptırdım Türknet'e.

Hiza bak. Saniyede 8-9 mb geliyordur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nietzsche55

turknet vdsl kullanan arkadaşların upload hızları nedir acaba?

35 Mbps'e kadar hızlı vdsl internet kullanıyorum.
    http://beta.speedtest.net/result/6640759108.png
  • forvet09 kullanıcısına yanıt
    Benimkide 75mbit vdsl ama aldığım hız 2 - 4 arası değişiyor ortalama olarak. Testlerde ise 5 - 6 civarını görüyorum. İndirirken 5'i gördüğümü hatırlamıyorum ama, olduysada çok nadirdir yani.
  • TT Cayma bedeli diye bir ucret alamaz. Yaptikları indirim tutarini alabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear

Benimkide 75mbit vdsl ama aldığım hız 2 - 4 arası değişiyor ortalama olarak. Testlerde ise 5 - 6 civarını görüyorum. İndirirken 5'i gördüğümü hatırlamıyorum ama, olduysada çok nadirdir yani.

Sitenin alt yapisi vs etkili olabilir. Torrentletde hiz ne oluyor? Zamunda dan torrent denedin mi hiç?

• WinPeAcE kullanıcısına yanıt
    davet kodu alındı.
  • Herşey iyi güzel, hani fiyat normal kabul edilir sınırda gözüküyor. Sormak istediğim kendi alt yapınız var mı ? TT'nin 12MB veremediği yerde, siz vaad ettiğiniz hızları verebilecek misiniz ? Eğer TT'den hat kiralayıp bana hizmet verecekseniz kalsın, yok ben alt yapımı kendim çekerim diyorsanız hemen alırım.

@TurkNetDestek
  • Yalin hat paketleriniz icin öneriniz var mi? Ttneti bırakıp gecebilirim,böyle bi kampanya desteği sonuna kadar hakediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dunyanin en cok tiklanan bilgi kaynagi ulkemizde acilmiyor. Yemisim akn sini. Ha vpn kullanirsaniz girer o ayri.

• Ben 4 yıldır turknet kullanıyorum gayet memnunum, 4 yıl önce 59.99 TL idi halen aynı fiyata kullanıyorum. 150 GB akn + 1.000 dk her yöne ev telefonu dahil ki hiç kullanmıyorum ev telefonunu bu şimdi akn olmayana geçeceğim ama telefon icindemi acaba bu 59.99 TL nin birde ev telefonu ücreti çıkmasın TTNet kazığı gibi

• Diğer firmalara örnek olur umarım
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.