Şimdi Ara

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.742
Cevap
30
Favori
97.077
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
411 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alabileceğiniz hız 35mb yazıyor şuan vodafone vdsl kullanıcısıyım ancak vodafone 'da interneti alırken 65mb hız destekliyor diyordu ama evime gelen 10mb ve hattınız desteklemiyor diyor acaba alabileceğim kesin hızı söyleyebilirlermi ? @@TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RixtoNN -- 20 Eylül 2017; 21:11:44 >
  • yaklaşık 6-7 yıldır turknet kullanıyorum, adıma 3 tane abonelik var, ben ilk geçtigimde ''turknet nedir'' ''ttnet varken ne işin var orda'' vss. diyenler olmuştu,
    şimdi ne derece doğru bir seçim yaptıgımı anlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysf044

Ben 4 yıldır turknet kullanıyorum gayet memnunum, 4 yıl önce 59.99 TL idi halen aynı fiyata kullanıyorum. 150 GB akn + 1.000 dk her yöne ev telefonu dahil ki hiç kullanmıyorum ev telefonunu bu şimdi akn olmayana geçeceğim ama telefon icindemi acaba bu 59.99 TL nin birde ev telefonu ücreti çıkmasın TTNet kazığı gibi

İçinde hocam hangi hızda kullanırsanız kullanın 59.99TL.
  • Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet

TT'dan geçicekler gönül rahatlığıyla geçebilir arkadaşlar bende an itibariyle sınırsız kota tanımlandı.
    Hatta 1 ay bedava fatura için aşşağıdaki referans linkini kullanarak geçebilirsiniz
    https://turk.net/p/KUW69HX13XXB/

• ysf044 kullanıcısına yanıt
    Ek ücret yok. Ayrıca bütün aboneler için AKN otomatik olarak kaldırıldı. Yani sizin bir değişiklik yapmanıza gerek yok. Paket detayında Limitsiz-Tam İletişim yazıyormu ?
  • 1 ay bedava Davet kodu isteyen mesaj atabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taahhüdümün bitmesini iple çekiyorum. 5 ay kaldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TürkTelekom Fiber altyapısı bulunan binada hizmet verebiliyor musunuz ? (FTTB - Binaya kadar Fiber Daireye VDSL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zwanzig -- 20 Eylül 2017; 21:20:10 >
  • bakalım burada altyapı veya baska bır sorun olmaz ıse bende ttnet ıle tahattut bıtınce turknet e gecerım.
  • Güzel Gelişme , birde artık daha etkin olabilirseniz muhterem turktelekomun k.cını kaldırcağı yok siz el atın bari diyecem de altyapı yüzünden sizinden eliniz bağlı
  • An itibariyle bende akn hala 150 gb görünmekte
    Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khaos -- 20 Eylül 2017; 21:27:15 >
  • ttnet kapatmama 11 ay var 800 küsür cayma bedeli çıkarıyorlar resmen gün sayıyorum turkneti tebrik etmeli isteyince oluyor demek
  • TURKNET Arkadaşını getir kampanyası ile ücretsiz bir ay kullanım isteyen arkadaşlar referans için PM den iletişime geçebilirler.

• Açıkçası hiçbir önemi yok. Çünkü doğru düzgün altyapısı yok TurkNet'in. İstanbul/Kurtuluş'a bizim sokağa verebildiği maximum hız 16Mpbs. Bu kadar düşük hızı kim ne yapsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahtiyaraziz

Bir dönemi kapattık diyorsunuz ama sayenizde hala sürünüyoruz.

Anladigim kadariyla kapilari bizim uzerimize kapattilar. Eski abone olmama ragmen, kimse daha Turknet'i bilmezken kendilerine 2 yil taahhut vermeme ragmen, Turknetdestek beye istegi uzerine gsm numarami verip yardim istememe ragmen..... Yok, yok, yok......
    Bize insana yakisir cagdas hizmet cok goruluyor. 50gb iskencesine katlanmamiz isteniyor. Bir de bu cagdisi hizmet icin kendilerine minnetkar kalmamiz, tesekkur etmemiz bekleniyor.
    Yazik, gercekten yazik!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• mevcutta Superonline fiber kullanıyorum 24 mbit hız 35 GB akk 54 TL.

akk sonrası 8 e düştüğü için değiştirmeyi düşünüyorum.

turknet fiber sadece İstanbul'da olduğu için vdsl kullanabiliyoruz.

turknet vdsl 35 mbit akk siz mi? Superonline 24 mbit akk li mi?

hangisini tavsiye edersiniz?

• Arkadaşlar bu konuda dikkat etmeniz gereken bir husus var.İyi hoş sınırsız akn ama eğer sizin bulunduğunuz yer santrale uzak ise, tt altyapısı fiber de olsa yüksek hız alamazsınız ,çünkü bakır altyapıdan hizmet alırsınız.Santrale uzak iseniz 16mb üstü hızlar mümkün olmayacaktır bilginize.

Ayrıca bu paketi alıp kullandığınızda ileride arıza meydana gelir ise tt deki gibi bir ekip gelip daire içine veya ankastrenize kalan arızlarınızı tespit edip sorun çözmeye çalışmaz çünkü teknik ekibi yok.En azından tt de ekip geliyor ve arızaları çözmeye çalışıyor.Çözemediğinde ise arızanın ne olduğunu söylüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekserkan -- 20 Eylül 2017; 21:50:42 >
  • Upload hızlarını göremedim bir yerde? Birde kurulum bedeli falan birşey var mı? Bağlatıp 60 TL ödüyoruz tüm ücretler içinde mi? Faturada ilave birşeyler görecek miyiz? Bende 50/250 Kablonet var ama AKNli paketleri pek iyileştirecek gibi durmuyorlar.Bu yüzden taahhütüm 2018 Mart'ta bitecek ve geçiş yapmayı hatta taahhüt bitmeden bağlatıp 2-3 ay deneyip SOL Fiber mi Türknet'mi ona göre karar vereceğim.

EDiT:2017 -->2018 olarak değiştirildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charmlander -- 20 Eylül 2017; 21:42:55 >
  • Ben aktif altyapıda değilim ama 80Mbit kullanıyorum şimdi hızım 35Mbite mi düşecek?

• Ehlika kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam eski Turknet kullanıcısı iseniz aynı hızda devam ediyorsunuz. O sadece yeni aboneler için geçerli. Türk telekom port ücretlerini arttırıp, hıza göre fiyatlandırma yoluna gittiği için Turknet böyle bir yol izlemek zorunda kaldı.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.