Şimdi Ara

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.742
Cevap
30
Favori
97.077
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
411 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turknet kullananlar cs go gibi oyunlarda kaç ping le oynuyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: remiles01

''Sunduğumuz hızlarda bir değişiklik yok. Aktif altyapımız üzerinden hizmet verdiğimiz müşterilerimiz 100 Mbps’ye kadar hatlarının desteklediği en yüksek hızda, aktif altyapımız dışında kalan müşterilerimiz de 35 Mbps’e kadar hatlarının desteklediği en yüksek hızda hizmet alabilecek. Eski abonelerimiz aldıkları hızlarda herhangi bir değişiklik olmayacak.''

İnsanları yanlış bilgilendirmeyin. 100 Mbps AKN'siz internet fakat sadece aktif altyapı(YAPA) içinde kalan müşterilere diyorsunuz. Ee bundan önce de böyleydi zaten? Bundan önce de 100 Mbps AKN'siz interneti aktif altyapı içindeki müşterilerinize veriyordunuz. Şu an değişen tek şey aktif altyapı dışında kalan müşterilerinizin hızını 24 Mbps'e düşürmek yerine devamlı 35 Mbps vereceksiniz. Kabul edelim 35 Mbps AKN'siz internete 59.99 TL'ye sahip olmak çok cazip fakat herkes için 100 Mbps AKN'yi kaldırdık deyip araya da bunu sıkıştırmak şark kurnazlığıdır. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.

Yapa da değilim hızım 75 tanımlı, 70 stabil alıyorum. Şuan kotam 220 GB aştığım için 24 oldu. Bu gece hızım bu konuya göre 75 tekrar gelecek ve hep öyle kalacak.

• qo0oki kullanıcısına yanıt
    o şekilde bırakın.
    iletişim bilgilerinizi doğru verdiyseniz onlar size dönüş yapacak ve gerekli belgeleri göndereceklerdir.
  • Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar
  • 10 yıllık uydunet aboneliğimi hızları 24mbite çekme çakallıkları yüzünden kapattım ve 1 ay önce türknete geçtim. 75mbit çıkıyordu sitelerinde 71-72 mbit sorunsuz alıyorum. Bu kararları da efsane olmuş. Umarım yeni gelecek üyeleri kaldıracak altyapıları vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hız testi yapmak için adres bilgilerimi giriyorun mahalleyi seçtikten sonra caddeyi seçiyorum harita konumu beni başka mahallede ki caddeye yönlendiriyor orada da altyapı yok diyor işe bak
  • uydunet taahhütüm bittiği için turk nete geçicektim malesef portlar doluymus genel çakallara para kazandıracaz.
  • Evet 50 mbps anlaşmam var akşam saat 8 oldu hızım 11 - 12 hala çözemediler . Pişmanım turknete geçtiğim için ayım bitince telekoma geçicem.
  • Çekilişe katılmak istiyorum

• Uydunet kullanıyorum tarifem bitti onun içinde tv de vardı uydunette böyle bir şey yok değil mi kablotv şeklinde?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • act02 kullanıcısına yanıt
    aynen upload 5mbps olsa çok iyi olur
  • Tebrikler insallah altyapiniz bu hizmeti kaldirir, abolenil bitince size ugrariz.

Cayma bedeli miktari keske biraz daha yuksek olsa telekom cayma icin 300 tl istiyor150-200 olsaydi verirdim farki

• quote:

Orijinalden alıntı: EyuphanKundakci

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar

heralde yavaş yavaş hallediyorlar. bende hala kota var
  • Cayma miktari 440 tl cikardi ttnett.. 1 yil sonra gunahimi bagislamam size.. yillardir eziyet ettiniz su millete kac yillik firma bunu yapiyor da siz yapamiyorsaniz yaziklar olsun.. tahhutum bitince gececegim ttnet kaldirsa da gececegim.. durust firma budur cunku.. kan emici necrofili telekom

• Bende bir süre kota kalktı geri geldi 2 sayfa geride ss var

• taahhütü olan arkadaşlar türknet taahhüt bozma bedelinin 120tlsini karşılıyor ben 3mbit kullanmaktansa sözleşmemi bozup geçtim 150 lira ceza çıkarttılar bana sadece 30lira zararı oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathrider13

Cayma miktari 440 tl cikardi ttnett.. 1 yil sonra gunahimi bagislamam size.. yillardir eziyet ettiniz su millete kac yillik firma bunu yapiyor da siz yapamiyorsaniz yaziklar olsun.. tahhutum bitince gececegim ttnet kaldirsa da gececegim.. durust firma budur cunku.. kan emici necrofili telekom

ben olsam simdi bile cıkarım o şartlarda bile.burası turkiye hocam. 1yıl sonra kimin ne teklif edecegi nme olacagı hic belli olmaz.
  • Şuan ttnetten aldığım hız 25 mbps fakat türknetten sorguladığımda en fazla 16 mbps alabilirsiniz yazıyor neden böyle ?
  • turknet vdsl kullanan arkadaşların upload hızları nedir acaba?
  • Alt yapı kimin?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.