Şimdi Ara

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.742
Cevap
30
Favori
97.077
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
411 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oha oha oha.bu konu yılın patlaması yapar.sayfa bi kac dk icinde 10 sayfa oldu.millet 300 400 tl lik tahattutleri bozuyor.herkes geciyormuş.
  • Kral_Jumong K kullanıcısına yanıt
    Apartmanın altında dükkan falan oldumu öyle gözüküyor. Onlar ayrı tutuluyor. Dükkan yoksa başka bir şey vardır illaki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hommate01

yil sonunda tahatutum bitiyor eger ttnet bana guzel bir teklif yapmaz ise turk nete kesin gececem 6 yillik aboneyim bir kete bile indirim yapmadilar

6 yıllıkmı? 14 yıllık ttnet abonesiydim. en son tarifem bitti bana okadar kotu bi tarife sunduki.başka firmaya gecerim dedim.canınız nasıl isterse diye cevap almiştim.
  • #turknet Kampanyadan verilen ek akn paketlerinden ikisini bu ay etkinleştirdim. Bugün öğlen 170/250gb akn iken biraz önce sms geldi, 150gb doldu, hızın 16 oldu diye. Hız 16 ya düştü.

Resmen dalga geçiyorlar benimle. Müşteri hizmetlerini aradım, akn yi kaldırıyoruz diye reklam kaydı dinletiyor. Arıza kaydı oluşturup başlarından savıyorlar. Geçen ay da gece kullanımını sabah akn ye ekleyip hızımı düşürmüşlerdi. Yine 2-3 gün sürekli arayınca düzelttiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mojotr kullanıcısına yanıt
    Hocam sözleşmede akn siz yazıyordur orda kelek yapamazlar ama çok kullanıcı olursa hız çöp olur mu acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende geçmek istiyorum ama bu cgnat muhabbeti canımı sıkıyor, cgnat olmasa kesin geçerim
  • TTNET denen düzende kalmanın gereği kalmadı böylece.Hemen geçiyorum.
  • Geçen hafta bakmıştım AKN vardı şimdi kontrol ettim Samsun'un her yerinde AKN kaldırılmış. Süper bir haber taahhütüm 2018'de bitiyordu bittiği gibi geçiş yapacağım.
  • Kral_Jumong K kullanıcısına yanıt
    Turknet çoğu yerde turk telekom'un portlarını kiralayıp bize sunuyor yani turk telekomun verdiği hizmetin aynısı o yuzden sıkıntı yaşamazsın.
  • Hocam dükkan filan yok ama bina 2 senelik onla alakası olabilir mi? Belki eski binada dükkan vardır ama şu an yok dümdüz apartman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kral_Jumong -- 20 Eylül 2017; 18:43:3 >
  • Arkadaşlar 1 ay bedava kullanmak için bu linkten türknete abone olabilirseniz sevinirim (hem sizin 1 ay bedava oluyor, hemde benim)

NXJ87GE23NRN

https://turk.net/p/NXJ87GE23NRN/
  • TTNet de aynısı bu yapar ise

Sizce ne olacak?

• Yeni abone olacak arkadaşlar 1 ay süreyle ücretsiz turknet kullanımı için;

https://turk.net/p/FXS55LB16WAJ/

• yeni gecicek olan arkadaşlara allah sabır versin.sebebi ise muthiş bir yogunluk olucak.turk netin en kotu yanı musteri hizmetleri.belli kalıplaşmiş seyleri soyleyip duruyorlar .gunlerce haftalarca aylarca interneti baglanamiyan musteriler olucak.kolay gelsin.
  • Daha yeni sözleşmeyi yeniledik 24 aylığına Superonline ile
  • 1 senem var daha Vodafone ile.

• bu haber harika da daha dün 250GB olan AKN bugün itibarı ile 150GB göstermekte.

hayırdır TurkNet?!?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 20 Eylül 2017; 18:52:15 >
  • Türktelekomdan nasıl yapska kurtulsak da bu turkmete geçsek, var mı cayma bedeli karşılaması vs?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 hat var biri turknet biri superonline ikiside adsl superonline kanser ediyor leş gibi internet. 2 gunde hiz 3mb dusuyo zaten sonra cildir dur. Turknet sinirsiz aknsiz 16 veriyo superonlinedan sonra ilac gibi geliyor. Diger hattida turknete tasimak istedim taahadutten dolayi 550tl borc kitleriz dediler mecbur bi sene daha cekicez superonline'i sonrasinda bi daha yuzune bakmam. Cevremde ne kadar internet baglatcak olan varsa hepsine turknet baglatiyorum bi tanesinden sikayet duymadim daha. butun somurucu kan emici sirketlerin batmasi dilegiyle. Turknet kullanin kullandirin

• Topluca Türk Telekom'a fax çekme eylemine var mısınız? Bu forumda popüler anarşik eylemlerin başını çeken bir cengaver konu açsın lütfen

Edit: hatta tüm akk li iss sağlayıcılarının merkezine topluca fax çekme eylemi yapalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pena kutusu -- 20 Eylül 2017; 18:53:29 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.