Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

bir düşünce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya bu Türkiye bu düzeni madem beğenmiyor o zaman neden bişeyleri değiştirmek için harekete geçmiyoruz?Mesela gangs of newyork filmindeki gibi Tüm halk neden ayaklanmıyoruz canımızı ortaya koyarak?Sizce böle çokmu güzel yaşıyoruz?Bende diyorumki tvlerde görünen 100-200 kişilik protesto gösterilerinde ne anlamı oluyor sanki onların.Ve sonuçtada hiçbirşey değişmiyor.Lütfen bir düşünsenize tüm halk ayaklanıp heryeri yağmalayıp rahatsız oldukları noktaları parçalarsak kim engel olabilir bize?Polismi veya askermi?Kim? Mesela Tüm ankara heryeri parçalasa istediği şeyleri alsa düzenide bozsa kim engel olabilir sanki?Biliyorum çok saçma bir düşünce ama bu konuda geyik yazmadan cevap verin belki konu size göre geyik olabilir ama bu konuyla ilgili düzgün cevap verecek olanları davet ediyom buraya.Ondan sonra ne diyecektim ben_? unuttum yaw...Ha bide şey var neyse siz yazın ona göre cevaplarım ben.
    BOXING!

• Heryeri yağmalayıp rahatsız olduğun noktaları parçalarsan gün gelir bir kuru ekmeğe muhtaç olursun.Kaos kaos doğurur unutma bunu.Demokrasiye güvenmelisin,bu düşüncelerini henüz olgunlaşmayan siyasi iradene veriyorum.Kanaatim budur,benimle laf dalaşına girme hiç hoşlanmıyorum.
  • yastık altında milyarları olan salak bir potansiyel varken,kim çıkacak da ayaklanacak?
  • o zaman var olan şu düzende bozulur eski haline gelmesi baya bi zaman alır. o zaman elinde olanı da kaybedebilirsin. elindeki ile yetinmeyi bileceksin.
  • [spam]
  • Bundan daha kötü zamanlarda bile ayaklanma olmamışsa şimdi niye olsun?...
  • ben istiorum die :)))))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.