quote:Orijinalden alıntı: Guest-1E1FC651DKonuşmak quote:Orjinalden alıntı: DarkBlaDe Konuşmak duyu dediğim koklamak tat almak hissetmek duymak görmek
quote:Orijinalden alıntı: Deleted User[Deleted by Admins]Alıntıları Göster dilsiz olmak istiyorum o zaman beni zorlamaktan vazgaçerler, susmamı anlarlar..
quote:Orijinalden alıntı: çaaaridilsiz olmak istiyorum o zaman beni zorlamaktan vazgaçerler, susmamı anlarlar..Alıntıları Göster koklamak yaa aman.koklamasakta olur dicem olmaz ama napalım en ii ihtimalle bu
quote:Orijinalden alıntı: disast3rkoklamak yaa aman.koklamasakta olur dicem olmaz ama napalım en ii ihtimalle buAlıntıları Göster koku ablamında dediği gibi en az zarar bundan çıkar
quote:Orijinalden alıntı: nolamazkoku ablamında dediği gibi en az zarar bundan çıkarAlıntıları Göster Tat alma..
quote:Orijinalden alıntı: galdorTat alma..Alıntıları Göster Koklama duyusu olmassa yediğimiz yemekten de tat almayız.. Ama bende koklamayı seçiyorum
quote:Orijinalden alıntı: ossguurKoklama duyusu olmassa yediğimiz yemekten de tat almayız.. Ama bende koklamayı seçiyorumAlıntıları Göster Üşümek
quote:Orijinalden alıntı: celcinÜşümek Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: celcin Üşümek hissetmek demek istedin sanki...
quote:Orijinalden alıntı: Zero Tolerancequote:Orjinalden alıntı: celcin Üşümek hissetmek demek istedin sanki...Alıntıları Göster hiçbiri
quote:Orijinalden alıntı: Zero Tolerancequote:Orjinalden alıntı: celcin Üşümek hissetmek demek istedin sanki...Alıntıları Göster onlar benden vazgeçmedikçe ben onlardan vazgeçmem
quote:Orijinalden alıntı: Frick!onlar benden vazgeçmedikçe ben onlardan vazgeçmemAlıntıları Göster koklamak 2,5 litre kolaya bile değişebilirim
quote:Orijinalden alıntı: tylor koklamak 2,5 litre kolaya bile değişebilirim kola demişken, midemden dolayı artık içemiyorum sağlığımı kaybettim yahu, yazık değil mi ama
quote:Orijinalden alıntı: tylorquote:Orijinalden alıntı: tylor koklamak 2,5 litre kolaya bile değişebilirim kola demişken, midemden dolayı artık içemiyorum sağlığımı kaybettim yahu, yazık değil mi amaAlıntıları Göster tayyor ne hort yapıyon la. Soruya cevap olarak Sağ duyumdan
quote:Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans tayyor ne hort yapıyon la. Soruya cevap olarak Sağ duyumdan baktım hepsini sen hortlatıyosun, ileride çocuklara gösterecek bi iki hortumuz olsun. ayrıca koku almak önemlidir, şair ne demiş; verme dünyaları alsanda koku alma duyunu. bir yanlışı düzeltmek maksadıyla