Şimdi Ara

Bir ebeveyn bilgisayar aldırmak için nasıl ikna edilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
29.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Cacık

quote:

Orijinalden alıntı: atabata

quote:

Orijinalden alıntı: Zenci Forvet

Bilgisayar bozuldu de ve yenisini aldır.

keşke o kadar kolay olsa ama almıyo , eski makineyi yaşatıcak ya illa p4 işlemciyi geçici çözümler buluyo her ayın 2. çarşambası gene bozuluyo daha değişik birşey lazım

ısrar bezdirir,aldırır

dövdürür

• quote:

Orijinalden alıntı: hærun

quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Cacık

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zenci Forvet

Bilgisayar bozuldu de ve yenisini aldır.

keşke o kadar kolay olsa ama almıyo , eski makineyi yaşatıcak ya illa p4 işlemciyi geçici çözümler buluyo her ayın 2. çarşambası gene bozuluyo daha değişik birşey lazım

ısrar bezdirir,aldırır

dövdürür

kesinlikle

• sevabına upp
  • hayrına up
  • en az 10 saat furmark,pcmark,superpi programlarını aynı anda çalıştır
  • Masraf çıkarma.Para ağaçtan toplanmıyor.
  • Takip...
  • babana zorno izleyeceğini söyle biraz acitasyon yap işte de tüm arkadaşlarım bilgisayarlında zorno izliyor ben ise gazetelerdeki resimlere attıyıorum kendimi çok ezik hissediyorum bende artık bilgisayarda canlı zorno izlemek istiyorum de anında alır
  • bios'a gir herşeyi boz sonra kasayı aç içindeki kabloların girişlerini değiştir baba artık bu gitti de aldır
  • benim anlamadığım şey , ben 15 yaşındayım sen benden bir yaş küçüksün ama sen de 15 yaşındasın
  • quote:

arkadaşlar şuanki bilgisayarım tam tamına 7. yaşını doldurdu . bende haliyle artık yıllardır değiştirilmesini istiyoprum ama bir türlü olmuyor. 2010 yazında alıcaktık , kesin kararlaştırmıştık sonra yaz geldi . o sıralarda ablam work and travel ile yurt dışındaydı babam da ablan dönsün alırız eylülde demişti bende tamam demiştim. eylül ayına geldiğimizde ise 10 gün sonra okullar açılıcak sbs var bu sene ders çalış boşver dedi almadı , bende tamam dedim bu 8. sınıf oluyo bu arada.yani 2011 yazına kararlaştırmıştık.2011 yazında ise gene herşey hazırdı , fakat babam napıcaksın bilgisayarı gel alalım sana ps3 ve ipod touch dedi bende itiraz ettim tabi öldü artık makine dedim bu alacaklarını kullanmam dedim ve beni dinlemedi aldı.bu sefer ilk dönem karnem iyi olursa alıcaktık 15 tatilde.fakat 84 ortalama getirdiğim ve takdir alamadığım için gene alınmadı malum lise 1 deyim. şimdi de gene yaz deniliyo ama biliyorum gene olmuyacak sizin önerileriniz nelerdir ? babam mesleği gereği sık sık yurt dışına çıkıyo ve bu martta 3 haftalığına amerika da olucak. ordan alması hem daha ucuz olur fakat bunun için nasıl ikna ederim arkadaşlar yardım lütfen bu arada yaş 15

baban almıyorsa sende toplama yap yani şöyle.para biriktir diyelim 200 liran var git monitör al.biraz daha biriktir kasa al.sonra klavye vs..bu şekilde yapabilirsin.hiç olmadı yazın çalış biriktir paranı al bilgisayarını(ki ben bu şekilde aldım).

• Para biriktir.Kendin al.
  • Surat as.
  • Bilgisayarı becermeye çalış baban bunu görünce sana yenisini alır duygusal yakınlaşma oldugunu düşünecek ve sizi ayıracak.
  • Babanı ikna etme çabalırn yetersiz ise İtalian Stallion*'un da dediği gibi biriktirirsin paranı alırsın kendine düzgün bir bilgisayar
  • Lan adama bak PS3+İpod almış babası hala PC istiyor.
  • quote:

vicdan azabı çektiriyim diyorum elalem cod , bf3 oynuyo ben hala anca dota oynuyorum diyorum olsun olsun sende o oyunda uzmanlaşırsın diyo bana. o kadar ısrar ettim ki artık bende bezdim her an dile getiriyorum

Çok güldüm ağzım da doluydu kıçımla güldüm babanın yorumuna :D:D ölücem şimdi
  • insaf be ps3 almış ipod touch almış somurtmuşsun ya ben ne yapayım 1500 lira biriktirdim el konuldu elimde ne konsol ne telefon nede adam akıllı bir pc var tek yapabildiğim nette takılıp film izlemek
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Seven of Spades

Her gün eve geç gel, neredeydin derlerse de internet kafedeyim, benim bilgisayar kaldırmıyor hiçbir şeyi, ne dandik şey bu lanet olası ahir zamanın ateist icadı! de, alırlar bence.

tuttum bunu

15 yaşındayım senin 1 pc alamadığın 3 senede 2 pac değiştirdim 1 ini de takas yaptım babamla yani 3.deyim almıyorlar nedenini söyliyim mi

1 sbs de kaç puan oyp yaptıysan onun üzerinden ödül isteyecektin(şuan 3000 tlm var o ayaktan)
    2 eve geç gelme gibi bir durumda dayakla biter acımayla değil
    3 pcnin anakartı bozacaksın işlemciyi değil
    4 bios ayarlarıyla veya bios çalışırken fişi çekebilirsin
    5 pcyi yavaş yavaş değiştirmeye başla ekran kartı hdd yenileme falan diyerek(laptop değilse)
    6 dota2 çıkıyor betalar yayınlandı bile
    7 15 yaşındasın 1 kuruş bile mi biriktiremedin(sırf bu sene 400 biriktirdim)not yemek işini evde hallediyorum
    8 istemesini bilmiyorsun hafif atar hafif acındırma hafif de üzüntü katman lazım ama çok kaçırırsan bir 3 sene daha aynı sistemle yola devam

en mantıklısını sorarsan yavaş yavaş değiştir pcyi yeni ekran kartı yeni işlemci anakart derken pc değişir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.