Şimdi Ara

Bir ebeveyn bilgisayar aldırmak için nasıl ikna edilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
29.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şuanki bilgisayarım tam tamına 7. yaşını doldurdu . bende haliyle artık yıllardır değiştirilmesini istiyoprum ama bir türlü olmuyor. 2010 yazında alıcaktık , kesin kararlaştırmıştık sonra yaz geldi . o sıralarda ablam work and travel ile yurt dışındaydı babam da ablan dönsün alırız eylülde demişti bende tamam demiştim. eylül ayına geldiğimizde ise 10 gün sonra okullar açılıcak sbs var bu sene ders çalış boşver dedi almadı , bende tamam dedim bu 8. sınıf oluyo bu arada.yani 2011 yazına kararlaştırmıştık.2011 yazında ise gene herşey hazırdı , fakat babam napıcaksın bilgisayarı gel alalım sana ps3 ve ipod touch dedi bende itiraz ettim tabi öldü artık makine dedim bu alacaklarını kullanmam dedim ve beni dinlemedi aldı.bu sefer ilk dönem karnem iyi olursa alıcaktık 15 tatilde.fakat 84 ortalama getirdiğim ve takdir alamadığım için gene alınmadı malum lise 1 deyim. şimdi de gene yaz deniliyo ama biliyorum gene olmuyacak sizin önerileriniz nelerdir ? babam mesleği gereği sık sık yurt dışına çıkıyo ve bu martta 3 haftalığına amerika da olucak. ordan alması hem daha ucuz olur fakat bunun için nasıl ikna ederim arkadaşlar yardım lütfen bu arada yaş 15

• Yazıyı okumadım. Baba bana bilgisayar al de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Yazıyı okumadım. Baba bana bilgisayar al de.

dh üyelerinden sıradışı tavsiyeler
  • Bilgisayar bozuldu de ve yenisini aldır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zenci Forvet

Bilgisayar bozuldu de ve yenisini aldır.

keşke o kadar kolay olsa ama almıyo , eski makineyi yaşatıcak ya illa p4 işlemciyi geçici çözümler buluyo her ayın 2. çarşambası gene bozuluyo daha değişik birşey lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estetic Fear -- 2 Şubat 2012; 4:48:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atabata

quote:

Japon musun sen? O nick ne la öyle.
  • quote:

quote:

quote:

Japon musun sen? O nick ne la öyle.

adım ataberk ordan geliyo :D 2. sınıftan beri kullandığım saçma sapan bi nick işte kıyamadım bırakmaya.

bu arada hadi beyler yardım edene +100 sevap points

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • babana bunun onur kırıcı olduğunu söyle
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zenci Forvet

Bilgisayar bozuldu de ve yenisini aldır.

keşke o kadar kolay olsa ama almıyo , eski makineyi yaşatıcak ya illa p4 işlemciyi geçici çözümler buluyo her ayın 2. çarşambası gene bozuluyo daha değişik birşey lazım

ısrar bezdirir,aldırır
  • vicdan azabı çektiriyim diyorum elalem cod , bf3 oynuyo ben hala anca dota oynuyorum diyorum olsun olsun sende o oyunda uzmanlaşırsın diyo bana. o kadar ısrar ettim ki artık bende bezdim her an dile getiriyorum
  • quote:

vicdan azabı çektiriyim diyorum elalem cod , bf3 oynuyo ben hala anca dota oynuyorum diyorum olsun olsun sende o oyunda uzmanlaşırsın diyo bana. o kadar ısrar ettim ki artık bende bezdim her an dile getiriyorum

Ata oğlum uyu ne olur ya. Kendini de babanı da mala bağlama.
    Bak bu saatlerde senin uyuyor olman lazım.
    Kemik gelişimin için önemli.Vücudunun uykuya da ihtiyacı var.
  • quote:

quote:

vicdan azabı çektiriyim diyorum elalem cod , bf3 oynuyo ben hala anca dota oynuyorum diyorum olsun olsun sende o oyunda uzmanlaşırsın diyo bana. o kadar ısrar ettim ki artık bende bezdim her an dile getiriyorum

senin hiç 15 yaşında ergen olmadın mı be
  • Her gün eve geç gel, neredeydin derlerse de internet kafedeyim, benim bilgisayar kaldırmıyor hiçbir şeyi, ne dandik şey bu lanet olası ahir zamanın ateist icadı! de, alırlar bence.
  • quote:

quote:

quote:

Yok ben direkt olarak bu şekil çıkmışım.

Ata kızıyorum ama. hımmmm

• quote:

Orijinalden alıntı: Seven of Spades

Her gün eve geç gel, neredeydin derlerse de internet kafedeyim, benim bilgisayar kaldırmıyor hiçbir şeyi, ne dandik şey bu lanet olası ahir zamanın ateist icadı! de, alırlar bence.

tuttum bunu
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yok ben direkt olarak bu şekil çıkmışım.

Ata kızıyorum ama. hımmmm

şamar oğlanı ettin bari 2-3 taktik verde öyle dalga geç

• biosa gir fanı hızlandır bir süre sonra cok hızlı dönmesinden dolayı ufak caplı yangın cıkacak ve bilgisayarın bozulacaktır belki zorunlulukla almak zorunda kalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEVILYN

biosa gir fanı hızlandır bir süre sonra cok hızlı dönmesinden dolayı ufak caplı yangın cıkacak ve bilgisayarın bozulacaktır belki zorunlulukla almak zorunda kalır

denedim geçen yaz , bilgisayarcıya götürdü 3 hafta harçlığımdan kesti masrafı
  • sevabına up
  • en az 10 saat furmark,pcmark,superpi programlarını aynı anda çalıştır
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.