Şimdi Ara

Bir ebeveyn bilgisayar aldırmak için nasıl ikna edilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
29.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: venomxx18

insaf be ps3 almış ipod touch almış somurtmuşsun ya ben ne yapayım 1500 lira biriktirdim el konuldu elimde ne konsol ne telefon nede adam akıllı bir pc var tek yapabildiğim nette takılıp film izlemek

+1.

Geçen sene 500 lira biriktirdim daha da biriktiriyordum ps3 almak için. El konuldu.

Bilgisayarım 6. senesini dolduracak Nisan ayında. İnternetten film,dizi izlemekten başka hiç bir işe yaramıyor. Bir de Angry Bird oynayabiliyorum işte.
  • 2. donem 1 getırde gorsun gununu sonra de almadın dıye getırdım hemen alacak
  • İşlemciyi sök. Bacaklarını iyice yala. Yerine geri tak.

Büyük ihtimal bilgisayar çalışmayacaktır. Babana işlemcinin yandığını söyle. 7 senelik bilgisayara da afedersiniz nah işlemci bulursunuz Yeni bilgisayarın hayırlı olsun. Problem ?
  • Ekran kartını yak baba uğraşmayalım yenisini al de
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahankaya

2. donem 1 getırde gorsun gununu sonra de almadın dıye getırdım hemen alacak

• quote:

Orijinalden alıntı: m4y

İşlemciyi sök. Bacaklarını iyice yala. Yerine geri tak.

Büyük ihtimal bilgisayar çalışmayacaktır. Babana işlemcinin yandığını söyle. 7 senelik bilgisayara da afedersiniz nah işlemci bulursunuz Yeni bilgisayarın hayırlı olsun. Problem ?

mahalle bilgisayarcılarında istemediğn kadar var işlemci
  • baaboğunuyiyimbağabilsayaralbaagulungolenolambabağğğ
  • İstemeyi bilmiyormuşsun demek ki. adam ps3 aldığında diyecektin babana her 2 haftada bir 100 150 tl oyun için para vereceksen alalım veremeyeceksen de bilgisayar alalım diyecektin.
  • Forumun yaş seviyesi iyice düştü.
  • internet kafeden çıkma onlarda seni eve sokabilmek için pc alırlar eğer aşırı otoriter bir ailen yoksa.ha varsa tamamen insaflarına kalmışsın.

edit akbayram: yazdıklarını okumadım sen çıkarım yap.
  • İstiyosan git konuş bence
  • Neden çalışıp/biriktirip kendin almayı hiç düşünmedin
  •  Bir ebeveyn bilgisayar aldırmak için nasıl ikna edilir

Bu programı yükle sonra güzel bi virüs yap .dll dosyalarını silen favorimdir sonrada yaptığın virüse tıkla babana söyle bilgisayar açılmıyo sınavlarım var araştırma ödevim var falan filan.Bence yenisini alırlar.
    programı bulmak için virüs yapma programı yaz 2.çıkan
  • Bilgisayarının yavaşlığından, belli programları kaldırmamasından yakınmaya başla.

RAM'lerden birinin bozulduğunu söyleyip piyasada bulunmadığını söyle.

Bilgisayarı ortak kullanıyorsanız. Babanın kullandığı kısımları tahrip edip suçu bilgisayarın eski olmasına at

Ailen yanındayken bilgisayara atar yap (ör: Yine mi kitlendin offf offf )

Notların iyi gelicek gibiyse kötü olduklarını söyle ve yeni bilgisayar alınması için anlaşma yapmalarını sağla.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparkan -- 2 Şubat 2012; 17:24:27 >
  • Al eline klavyeyi ve masaya yumrugu vur. Patron kimmiş göster onlara. !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: atabata

arkadaşlar şuanki bilgisayarım tam tamına 7. yaşını doldurdu . bende haliyle artık yıllardır değiştirilmesini istiyoprum ama bir türlü olmuyor. 2010 yazında alıcaktık , kesin kararlaştırmıştık sonra yaz geldi . o sıralarda ablam work and travel ile yurt dışındaydı babam da ablan dönsün alırız eylülde demişti bende tamam demiştim. eylül ayına geldiğimizde ise 10 gün sonra okullar açılıcak sbs var bu sene ders çalış boşver dedi almadı , bende tamam dedim bu 8. sınıf oluyo bu arada.yani 2011 yazına kararlaştırmıştık.2011 yazında ise gene herşey hazırdı , fakat babam napıcaksın bilgisayarı gel alalım sana ps3 ve ipod touch dedi bende itiraz ettim tabi öldü artık makine dedim bu alacaklarını kullanmam dedim ve beni dinlemedi aldı.bu sefer ilk dönem karnem iyi olursa alıcaktık 15 tatilde.fakat 84 ortalama getirdiğim ve takdir alamadığım için gene alınmadı malum lise 1 deyim. şimdi de gene yaz deniliyo ama biliyorum gene olmuyacak sizin önerileriniz nelerdir ? babam mesleği gereği sık sık yurt dışına çıkıyo ve bu martta 3 haftalığına amerika da olucak. ordan alması hem daha ucuz olur fakat bunun için nasıl ikna ederim arkadaşlar yardım lütfen bu arada yaş 15

soru 1 .. Babanın parası varmı Cimrilikmi yapıyor yoksa
    soru 2 .. Gidip bi işte çalışmayı dusundunmu hiç ??

not yazıyı okumadım:

• kardeş bütün o system32leri falan sil sonra kasayı aç içine 3-4 darbe geçir çekiçle sonra benzin dök yak parçaları tek tek sonra tükür sonra beddua et babana da yaşlandı eceliyle bozuldu de bilgisayar bozmak zor değil ki
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.