Evt arkadaşlar bu oyun artık bana tat vermio,k2nin bitmek bilmeyen para isteği üstüne üstlük bi ton sorun bezelye kadar hizmet anlayışı falan filan.... oyunu bırakıyorum şimdiden rahatladım....online oyun macerama cabal onlinde da devam edecem:D ilk ve sondan bi önceki videom bu: http://www.youtube.com/watch?v=Y-fItwkaato
kardes sen bıraksanda bırakmasanda bisey fark etmez bu char gibi kac tane char gelir
arkadaşım tamam sen bırakdın rahatladın da kesşke bizde bırakabilsek
arkadaşım zaten benim char ii demedim hiç bi zaman önemli olan olayın özü:D
saolun da online oyun zehri girdimi cıkarması zor cabalda devam etcem :D
bence en babasını yapmşın ama öğrenci isen ve lise ye gidiyosan online oyunlarda uzaklaşmışken tamamiyle kurtul derim sonu olan oyunları oyna bence knight silk wow cabal gibi online oyunlardan vazgeç yoksa gün geldiğinde insan çok pişman oluyo ama artık yapacak hiç bir şey kalmıo sonra da pişman oluyo insan ve gerçekden çok kötü bi duygu ben yaşadım mağdur oldum ama diğerleri mağdur olmasın isterim saygılarını sunarım herkeze mutlu hayatlar başarılı yaşamlar
yok universitedeyim ama ko sayesinde bi bok öğrenemiycem.... ama artık eskisi gibi olmaz cabal falan hikaye aslında ....
Sevındım senın adına ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme