Şimdi Ara

Bir El atında Toplayalım Şu Bilgisayarı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne yapacağımı Bilmez şekilde kaldım. Bir yardım etseniz daha önce en ufak bir pc toplama tecrübem yok :(

Kasa : Aerocool GT-S Black Edition 700W 80Plus Modüler Güç Kaynaklı Mid-Tower Oyuncu Kasası

Anakart : Rampage IV Black Edition X79 Soket 2011 DDR3 2800MHz(O.C.)SATA3.0USB3.0

Resimde görüldüğü gibi hiç bir bağlantıyı yapamıyorum :(
    Yardım ederseniz sevinirim.

• hiç bişi anlamadım neyi bağlamak istiyorsun işlemci fanı niye takılı değil anakart kitapcığından bakarak yapman lazım karışık olumş biraz önce kasanın içine sarı vidalarını taktın mı sonra anakartı bağlayacak sonra güç kaynağını işlemci ramler kasa bağlantılarını anakartın kitapcığı vardır onla yapacan yoksa eğer modeli neyse sitesinden indirip bakacan

ha bide o güç kaynağı fanı yukarı değiş aşşağı olacak mazgallardan hava cekcek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angry006 -- 26 Mayıs 2014; 20:25:09 >
  • Soğutıcıyu takabiliyorum o konuda bir sıkıntım yok fakat bağlantıları doğru mu yanlış mı yaptım ondan emin olamıyorum :(

Son Hali aşağıdaki gibi. Düzenlemesini yapmak sorun değil bağlantıları doğru yapsam :)

• Anakart kitapçığını görmeden bişi diyemeyiz hocam bağlantılara.
  • Bişey daha kablolama nasıl öyle hocam kasanın 2 kapağınıda açın kabloları arkadan dolandırıp gerekli kanallardan dışarı çıkartın.
  • Ben bu kasayı toplatacaktım bana gaz verdiler bu kasayı toplamak şöyle zevkli böyle zevkli

Zevk bölümünü bilmem ama bana kesinlikle eziyet oldu :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • burdaki gibi olacak gerisi normal biliyon zaten thermalmacunu sür işlemci fanını tak ramleri tak ekran kartını tak güç girişlerini tak hardiski tak format at tamamdır

• Nerede tıkandınız söyleyin adım adım gidelim. Kasanın led ışıklarını açma ve reset tuşu bağlantılarını yaptınız mı?

Ayrıca profilinizdeki doğum gününüz doğruysa aynı gün de doğmuşuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry006

burdaki gibi olacak gerisi normal biliyon zaten thermalmacunu sür işlemci fanını tak ramleri tak ekran kartını tak güç girişlerini tak hardiski tak format at tamamdır

Teşekkürler. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan

Nerede tıkandınız söyleyin adım adım gidelim. Kasanın led ışıklarını açma ve reset tuşu bağlantılarını yaptınız mı?

Ayrıca profilinizdeki doğum gününüz doğruysa aynı gün de doğmuşuz

Doğum günüm doğru :)

Nerede takıldığımı söylemem için bişeyler bilmem gerekliymiş. Nerede takıldığını anlaması için insanın azıcık anlaması lazımmış :)

Hangi kablo nereye gelecek bilmiyorum yukardaki arkadaş sağolsun sayesinde 2 kablo taktım :)
  • CryLieR kullanıcısına yanıt
    Wooops güç kaynağı ters Fanı alta bakacak şekilde takın ilk olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: csufeardir

Wooops güç kaynağı ters Fanı alta bakacak şekilde takın ilk olarak

Valla Onu ben bağlamadım :) Hepsiburada teknik servisinin gözlerinden öpelim beraberce :)

Siz haber vermeseniz ömrüm boyunca öyle kullanırdım ben onu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CryLieR -- 26 Mayıs 2014; 21:22:20 >
  • Yarın sabah hepsiburadaya iş başvurusunda bulunacağım ne de olsa aynı seviyedeyiz oradakilerle :P
  • Son Durumum hatalı giden bişey var mı ?

• Şu an için gayet düzgün gözüküyor ekran kartı ve işlemci soğutucusunu tak.Ekran kartı güç girişinide tak.Hdd'den sonra format ve tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sepkov

Şu an için gayet düzgün gözüküyor ekran kartı ve işlemci soğutucusunu tak.Ekran kartı güç girişinide tak.Hdd'den sonra format ve tamamdır.

Dün gece kurdum çalıştırdım :) sadece fan kabloları dışarda kaldı 2 tane bağladım diğerlerini bağlamadım ama kasanın içi karma karışık oldu. bir ara müsait bir zamanda toplayıp düzenleyeceğim :) Biraz biraz öğrendim işi :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.