Şimdi Ara

bir el atsanızda kampanyaya yetişsek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yıllardır notebook kullanıcısıyım ama vatan'ın kampanyasını öğrenince, kendime birde desktop almak için çabamı hızlandırdım.sistem tavsiyelerinin ilk 3-4 ekranını okudum ve tavsiye oranına göre kendim bir sistem topladım.Fps oyun ağırlıklı olucak,bugün kampanyanın son günü, yumurta dayandı misali acil cevaplar lütfen :)

1.Uyumsuzluk var mıdır ?
    2.F/P oranı nasıldır ?
    3.Bu parça yerine şunu düşün ? yada şundan kıs buna yatır diyebilir misiniz?
    4.Monitörü daha sonra düşünüyorum.evde 40 veya 32 inc lcd yi geçici olarak kullanabilir miyim ?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

ASUS M4A87TD/USB3 AMD 870/SB850 AM3 DDR3 1600MHz Anakart...............156 TL
    AMD Athlon II X4 640 AM3 3.0GHz 2MB Cache 45nm İşlemci...........................171 TL
    CORSAIR 4GB (2*2GB) DDR3 1333MHz CL9 PC3 RAM....................................130 TL
    SAMSUNG 1TB 32MB SATA2 7200 RPM HARDDİSK...........................................96 TL
    GIGABYTE GTX 460 GDDR5 1GB 256Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı.........349 TL
    XIGMATEK ASGARD-II PURE BLACK EDITION 600W MidT ATX SİYAH KASA .....169 TL
    (1.071 TL)

son bir soru : bayram kampanyası ana sayfada banner reklamda worlde özel 5 taksit, ürünleri incelerken 6 taksit gözüküyor. hangisi doğrudur ?

• bence gayet güzel sistem uyumsuzluk yoktur.fp yönünden gayet iyi bir sistem.lcd tvde pc olarak kullanma özelliği varsa kullanılır hemde gayet iyi olur.worlde 6 taksit vardır 5 değildir hayırlı olsun iyi seçim
  • power kaliteliyse güzel sistem işlemcinin cache biraqz düşük geldi bana ama ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertunccc

Öncelikle herkese selamlar
    Yıllardır notebook kullanıcısıyım ama vatan'ın kampanyasını öğrenince, kendime birde desktop almak için çabamı hızlandırdım.sistem tavsiyelerinin ilk 3-4 ekranını okudum ve tavsiye oranına göre kendim bir sistem topladım.Fps oyun ağırlıklı olucak,bugün kampanyanın son günü, yumurta dayandı misali acil cevaplar lütfen :)

1.Uyumsuzluk var mıdır ?
    2.F/P oranı nasıldır ?
    3.Bu parça yerine şunu düşün ? yada şundan kıs buna yatır diyebilir misiniz?
    4.Monitörü daha sonra düşünüyorum.evde 40 veya 32 inc lcd yi geçici olarak kullanabilir miyim ?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

ASUS M4A87TD/USB3 AMD 870/SB850 AM3 DDR3 1600MHz Anakart...............156 TL
    AMD Athlon II X4 640 AM3 3.0GHz 2MB Cache 45nm İşlemci...........................171 TL
    CORSAIR 4GB (2*2GB) DDR3 1333MHz CL9 PC3 RAM....................................130 TL
    SAMSUNG 1TB 32MB SATA2 7200 RPM HARDDİSK...........................................96 TL
    GIGABYTE GTX 460 GDDR5 1GB 256Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı.........349 TL
    XIGMATEK ASGARD-II PURE BLACK EDITION 600W MidT ATX SİYAH KASA .....169 TL
    (1.071 TL)

son bir soru : bayram kampanyası ana sayfada banner reklamda worlde özel 5 taksit, ürünleri incelerken 6 taksit gözüküyor. hangisi doğrudur ?

Bundan ıyısı can saglıgı dostm.Ayrıca kasanda cok ıyı 80+ 600 watt psu var ıcınde.

• quote:

Orijinalden alıntı: keremmakarac

bence gayet güzel sistem uyumsuzluk yoktur.fp yönünden gayet iyi bir sistem.lcd tvde pc olarak kullanma özelliği varsa kullanılır hemde gayet iyi olur.worlde 6 taksit vardır 5 değildir hayırlı olsun iyi seçim

Selamlar,

vatan'da internete özel 6 taksit, mağazada 5 taksite düşmekte, bilginize...
  • Sistemi az önce vatandan sipariş verdim,ilgilenen arkadaşlara yardımları için çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertunccc

Sistemi az önce vatandan sipariş verdim,ilgilenen arkadaşlara yardımları için çok teşekkürler.

Sağlıkla kullanın.

Merak ediyorum 30 Kasım'dan sonra ne olacak ? Nitekim ben de sistemi bu hafta hepsiburada'dan World ile sipariş edecektim.Neden mi ? 12 taksit + 3 ay ekstre erteletme var idi.Yani bu hafta al,Mart'ta öde.Vatan'da ise World'e hem çok ucuz hem de 6 taksit.

Ancak ben 2'sini de kaçırmayı ve Aralık'ın 8'inde sipariş vermeyi seçtim.Bakalım ne olacak.inşAllah pişman olmam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.