Bildirim
Bir elimde bluetooth aletim diğerinde cep telefonum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
allah cezanı vermesin
ne demek neyi nereye takacam
tabii ki usb ye takacan bluetooth u
sorası allah kerim -
bende de var çok kullanışlı abimin laptopla beraber counter bile oynuoduk -
ya tamam usb ye takarım ama hangi programı indirecem, nasıl bağlantı kurup dosyalarımı görcem?
do you understand me?
quote:
Orjinalden alıntı: magler
allah cezanı vermesin
ne demek neyi nereye takacam
tabii ki usb ye takacan bluetooth u
sorası allah kerim
-
Bluetooth içinden araç arıcan telefonun ki açık olucak o zaman aleti bulduğunda senkronize ediliyor vs bir şey yazıcak sonra sağ tuşla gönderirsin dosyaları -
kusura bakma ama bluetooth içinden araç arican derken aletin içini mi açacam?
quote:
Orjinalden alıntı: Gunay Kilic
Bluetooth içinden araç arıcan telefonun ki açık olucak o zaman aleti bulduğunda senkronize ediliyor vs bir şey yazıcak sonra sağ tuşla gönderirsin dosyaları
-
yeah i can understand...
noprogram is necessary...
a program is in your bluetooth device...
double click to it..
and you can see scan device or find device..
ok.. -
benim bluetoothta sadece tlfdan gelen dosyalari alıyor bilgisayardan veri göndermiyor acep nasi yapacaz banada bi yardim edin -
yardım edecek kimse yok, yani demek ki kimse bilmiyormuş. biz cahil değilmişisz.
quote:
Orjinalden alıntı: warrior sako
benim bluetoothta sadece tlfdan gelen dosyalari alıyor bilgisayardan veri göndermiyor acep nasi yapacaz banada bi yardim edin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X