Şimdi Ara

Bir elimde bluetooth aletim diğerinde cep telefonum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir elimde bluetooth aletim diğerinde cep telefonum. Aletin pc ye takıyorum ve telefon ile bağlantı kurmak istiyorum. dosyalarımı görip veri alış verişi yapacağım. ama bu konuda çok cahilim. yardımlarınızı bekliyorum. neyi neye takıp nerden transfer yapacağım? program mı indirmeme gerekiyor?

• allah cezanı vermesin
    ne demek neyi nereye takacam
    tabii ki usb ye takacan bluetooth u
    sorası allah kerim

• bende de var çok kullanışlı abimin laptopla beraber counter bile oynuoduk
  • ya tamam usb ye takarım ama hangi programı indirecem, nasıl bağlantı kurup dosyalarımı görcem?
    do you understand me?
    quote:

Orjinalden alıntı: magler

allah cezanı vermesin
    ne demek neyi nereye takacam
    tabii ki usb ye takacan bluetooth u
    sorası allah kerim

• Bluetooth içinden araç arıcan telefonun ki açık olucak o zaman aleti bulduğunda senkronize ediliyor vs bir şey yazıcak sonra sağ tuşla gönderirsin dosyaları
  • kusura bakma ama bluetooth içinden araç arican derken aletin içini mi açacam?
    quote:

Orjinalden alıntı: Gunay Kilic

Bluetooth içinden araç arıcan telefonun ki açık olucak o zaman aleti bulduğunda senkronize ediliyor vs bir şey yazıcak sonra sağ tuşla gönderirsin dosyaları
  • yeah i can understand...
    noprogram is necessary...
    a program is in your bluetooth device...
    double click to it..
    and you can see scan device or find device..
    ok..
  • benim bluetoothta sadece tlfdan gelen dosyalari alıyor bilgisayardan veri göndermiyor acep nasi yapacaz banada bi yardim edin
  • yardım edecek kimse yok, yani demek ki kimse bilmiyormuş. biz cahil değilmişisz.
    quote:

Orjinalden alıntı: warrior sako

benim bluetoothta sadece tlfdan gelen dosyalari alıyor bilgisayardan veri göndermiyor acep nasi yapacaz banada bi yardim edin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.