Bir erkeğin bir kızla arkadaşlık kurmasının en pasif olduğu ülke Türkiye mi? (Sadece Erkekler için)
(En Son Oy Tarihi: 2.12.2011)
Giriş
Orijinalden alıntı: Chawu$h
quote:
Orijinalden alıntı: Güneş.
"Bayanlar katılmasın olaya, yoksa objektif bir sonuç çıkmaz."
Olaya bayan olarak bakmıyorum.
Kızlar kendini bulunmaz Hint kumaşı sanmıyor. Sananlar yok demiyorum, ama normal olanlarını bulamamanız onların "yok" olduğu anlamına gelmez.
senin facebook un duygu güneşova mı
Arkadaşlarımla onlarca kez "dışarıdan bi kızı koluna takmak" konusunda bahse girmiştik, olay iddaa oldugu zaman pek ciddiye almadan hareket ederim, durakta bekleyen bi kız, veya alışveriş merkezindeki kasiyer kız vs. vs... Bir kagıda numaramı yazıp verirdim, 2-3 gün içinde "lütfen beni arama" gibi ve benzer türde cepten mesaj atarlar genelde tabi bu tür kızlar da "umutsuz vaka" olanlardır... Yani aktif bi kişiysen dışardaki bi kızı elde etmek zor bişey degil, önemli olan insanı heyecanlandıran, gerçekten begendigi kızı elde etmektir aslında... Ona da bu aptal taktikle yaklaşmak risktir...
Konu madem objektif olacak Türk kızlarından başka kız tanıdınız mı ki mukayese edebilceksiniz hayat tvde gördüğünüz gibi değil.
quote:
Kızlar kendini bulunmaz Hint kumaşı sanmıyor. Sananlar yok demiyorum, ama normal olanlarını bulamamanız onların "yok" olduğu anlamına gelmez.
cinsiyetin hatun mu yoksa senin bakıyım?
quote:
Sen daha küçüksün
quote:
Orijinalden alıntı: TheJudgé Yüz verirsin kıçı kalkar yüz vermessin ''Erkeklerin hepsi aynı hepiniz dış görünüşe önem veriyosunuz '' diye ağlarlar ..
+1
quote:
Orijinalden alıntı: MeLancoliq MeLody
öyle değiller. yaklaşmasını bilmiyorsun. bu kadar abaza varken mecburlar. bence gayet normal davranıyorlar. sevgilim var. kızlarla muhabbet kurmakta hiç zorlanmadım. rahat konuşurum. sende kızları kafanda bu kadar büyütmezsen onlara normal insan değeri verebilirsen öyle olmadıklarını görürsün
Olayın yaklaşmak ile alakası yok. Rocco'nun bir reklamı vardı kızlarla tanışmak diye. Belki fake belki gerçek bilemiyorum ama eleman gidip diyorki " Benimle bir elmanın 2 yarısı olmak istermisin diye?" Kızda "tabikideeeeeee hayırrrrrrrr " diyip ordan topukluyor. Burada adamın kıza asılması yanlış tabikide ama kızın verdigi tepkiye bakın tabikide hayırrrrrrr... Sen kendini ne sanıyosun demezlermi adama? Bir örnek vermek gerekirse ; Kütüphanede bir kız vardı bana çok fena bakıyodu yani bi selam vermemi bekliyor hani... ilgilenmedigim için bakmıyordum tabikide. Bugün bi ortamı yoklayayım dedim kıza numaradan 2-3 bakış atayım dedim, kız kendine baktıgımı görünce nasıl bir havalara girdi anlatamam etrafımda fır dönen kız bugün bana yüz vermiyor. Gelde içinden gelsin yanaş böyle dengesizlere
Tek faşist olduğum konu türk kızıdır
Türk kızlarına ölüm
quote:
Orijinalden alıntı: ToffieBoi
quote:
Sen daha küçüksün
+1
evet kesinlikle
quote:
Orijinalden alıntı: eFhiaLt3s
quote:
Orijinalden alıntı: ToffieBoi
quote:
Sen daha küçüksün
+1
Sorun değil, büyüdüğüm zaman da bunları savunmaya devam edeceğim.
Biraz dışarı çıkarsanız bir erkeğin bir kızla arkadaşlık kurmasının o kadar da zor olmayacağını görürsünüz. (En azından Ankara için bu böyle. Bazı illerde çoğu erkek zaten konuşmaya bile çekiniyor bildiğim kadarıyla. Çünkü sözde "günah" ya da "uygun olmaz" gibi bir bilinç oluşmuş insanlarda.) Biraz dışarı çıkıp sosyal olmayı deneyin ve zorlanmayacağınızı görürsünüz.
quote:
Orijinalden alıntı: PaNoZ
quote:
Orijinalden alıntı: MeLancoliq MeLody
öyle değiller. yaklaşmasını bilmiyorsun. bu kadar abaza varken mecburlar. bence gayet normal davranıyorlar. sevgilim var. kızlarla muhabbet kurmakta hiç zorlanmadım. rahat konuşurum. sende kızları kafanda bu kadar büyütmezsen onlara normal insan değeri verebilirsen öyle olmadıklarını görürsün
Olayın yaklaşmak ile alakası yok. Rocco'nun bir reklamı vardı kızlarla tanışmak diye. Belki fake belki gerçek bilemiyorum ama eleman gidip diyorki " Benimle bir elmanın 2 yarısı olmak istermisin diye?" Kızda "tabikideeeeeee hayırrrrrrrr " diyip ordan topukluyor. Burada adamın kıza asılması yanlış tabikide ama kızın verdigi tepkiye bakın tabikide hayırrrrrrr... Sen kendini ne sanıyosun demezlermi adama? Bir örnek vermek gerekirse ; Kütüphanede bir kız vardı bana çok fena bakıyodu yani bi selam vermemi bekliyor hani... ilgilenmedigim için bakmıyordum tabikide. Bugün bi ortamı yoklayayım dedim kıza numaradan 2-3 bakış atayım dedim, kız kendine baktıgımı görünce nasıl bir havalara girdi anlatamam etrafımda fır dönen kız bugün bana yüz vermiyor. Gelde içinden gelsin yanaş böyle dengesizlere
sende oyunu kurallarına göre oyna o zaman . biraz yaklaş 1-2 gün konuş. sonra birden irtibatı kes gözleri seni arasın. kaçan kovalanır taktiğini doğru zamanda kullanırsan çok işe yarar. ayrıca mutlaka dengesizler var haklısın o konuda. ama toplumdaki bastırılmış cinsellikten dolayı erkeklerin %80i o kadar abaza ki kızların öyle olması normal oluyor. empati yaparsak kızları anlayabiliriz. öyle insanlar var ki hemcinslerimden utanır oldum.
evet kesinlikle....
quote:
Orijinalden alıntı: Genesis.
Türükiye değil Alamanya.
aniden kısık sesle güldüm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme