Şimdi Ara

Bir erkek olarak dudak sorunum (ciddi ve önemli) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
1
Favori
20.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _CERKES_

zencilerde kalın dudaklı

Zencilerde genel ve genetik bir durum. Bizler için öyle değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F1E168647

quote:

zencilerde kalın dudaklı

Alıntıları Göster
    benim dudakta öylede bende üst tarafın martılığı çok belli

bildiğin ancelina culi dudağı var bende

Bir erkek olarak dudak sorunum (ciddi ve önemli)

• quote:

Orijinalden alıntı: Portley

quote:

zencilerde kalın dudaklı

Değerini bil bende kalın dudaklıyım kalın dudak her zaman +dır .
  • quote:

quote:

quote:

zencilerde kalın dudaklı

Allaha şükür'de, dışarıda ki insanların dalga geçmesi veya gülünç duruma düşmem beni endişelendiriyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

zencilerde kalın dudaklı

Allaha şükür'de, dışarıda ki insanların dalga geçmesi veya gülünç duruma düşmem beni endişelendiriyor.

Alıntıları Göster
    nasıl çok kalın ya?
    bi ss koy bakalım

• Bazen daha kalın bazen daha ince. Şaka gibi. Bu arada, konuya atmayacağım. Özel mesaj için ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F1E168647 -- 23 Kasım 2013; 18:02:52 >
  • Kalin dudak iyidir asiri kalin olmadigi surece opusurken kiz arkadasinizin hosuna gidecektir bu durum mesela bana sorsaniz kalin dudakli bi kizlami opusmek istersin incemi diye tereddutsuz kalin dudak derim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

zencilerde kalın dudaklı

Boşver hocam onları emin olki çoğunun tipi senden daha kötüdür . Sıkıntına yapmana gerek yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

zencilerde kalın dudaklı

Boşver hocam onları emin olki çoğunun tipi senden daha kötüdür . Sıkıntına yapmana gerek yok

Sağ ol teşekkür ederim dostum. Umarım dediğin gibi olur. :)

• Dudakları kalın olanın dalgası da büyük mu oluyor?
    Kalın dudaklilar aydınlatsın
  • quote:

Merhabalar. Bir süre önce fark ettiğim ve bu fark etme sonucu, takıntı haline getirdiğim dudaklarımın normalden biraz daha kalın olması takıntı haline getirtti. Bu konuda, yardım/görüş/öneri istiyorum. Bunun nedeni, artık sosyo fobi olma yolunda ilerliyor. Ve, sosyo fobi paronaya belirtileri bende var fakat, tam olarak değil. Yürürken toplum içinde rahat olamama, yada herkesin bana bakması gibi. Eskiden böyle bir problem yoktu, yada ben fark etmedim. Fakat, dudaklarımın kalınlığı beni rahatsız ediyor. Diğer kişiler tarafından, sevimsiz ve ilginç görünmek istemiyorum. Bu hayatımı etkiler gibi gözüküyor. Tabii, allahın yarattığı herşey güzeldir fakat, psikoloji bir türlü akıldan çıkmıyor. Okulda, sınıfta sanki herkes bana bakıyor ve bu bakmayıda dudaklarıma bağlıyorum. İleride kız arkadaş edinememe yada farklı olaylar olmamasını istiyorum. Bu durum, hem özgüven hemde paronaya olarak gelişmeye çalışıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam benimkilerde kalın ama nasıl desem dolgun gibi ve steddi bu durumdan hiçte şikayetçi değil

• quote:

Orijinalden alıntı: AhlaksızFilozof

quote:

Merhabalar. Bir süre önce fark ettiğim ve bu fark etme sonucu, takıntı haline getirdiğim dudaklarımın normalden biraz daha kalın olması takıntı haline getirtti. Bu konuda, yardım/görüş/öneri istiyorum. Bunun nedeni, artık sosyo fobi olma yolunda ilerliyor. Ve, sosyo fobi paronaya belirtileri bende var fakat, tam olarak değil. Yürürken toplum içinde rahat olamama, yada herkesin bana bakması gibi. Eskiden böyle bir problem yoktu, yada ben fark etmedim. Fakat, dudaklarımın kalınlığı beni rahatsız ediyor. Diğer kişiler tarafından, sevimsiz ve ilginç görünmek istemiyorum. Bu hayatımı etkiler gibi gözüküyor. Tabii, allahın yarattığı herşey güzeldir fakat, psikoloji bir türlü akıldan çıkmıyor. Okulda, sınıfta sanki herkes bana bakıyor ve bu bakmayıda dudaklarıma bağlıyorum. İleride kız arkadaş edinememe yada farklı olaylar olmamasını istiyorum. Bu durum, hem özgüven hemde paronaya olarak gelişmeye çalışıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam benimkilerde kalın ama nasıl desem dolgun gibi ve steddi bu durumdan hiçte şikayetçi değil

Allahh adama dert verdim böle sürüm sürüm süründürür işte yazık yahuu takıntı yaptığın şeye bak aynen devamm kardeş inşallahda sosyal fobinden dolayı acı çekerek ölürsün dert tasa eetigin şey buysa insanlık için pekde önemli bir adam değilsin birde ciddiyet istemişsin altıma mıçtım

• Sukrettim halime.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brad_Hawk

Sukrettim halime.
    Yanlış anlaşıldık galiba, ben bunu takıntı haline getirdiğim için konu açtım. Görüş öneriler benim için önemli fakat, kimse kimsenin beyninde ki düşünce/sorunu anlayamaz. Ön yargı ilede hiç bir yere varılamaz. Ben sadece en azından 'sağlık ve mantıklı' düşünebilen üyeler tarafından yorumlanırsam daha iyi olur.
  • quote:

Yanlış anlaşıldık galiba, ben bunu takıntı haline getirdiğim için konu açtım. Görüş öneriler benim için önemli fakat, kimse kimsenin beyninde ki düşünce/sorunu anlayamaz. Ön yargı ilede hiç bir yere varılamaz. Ben sadece en azından 'sağlık ve mantıklı' düşünebilen üyeler tarafından yorumlanırsam daha iyi olur.

Alıntıları Göster
    benimde kalın ama alt dudak daha kalın değişik bi durum çene yapısı bozuk benim birazda ondan olabilir.+ eski kız arkadaşım beğeniyordu dudaklarımı öpüşürken falan etli olunca daha mı haz alıyodu anlamadım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

Dudakları kalın olanın dalgası da büyük mu oluyor?

cevabı sen çıkar hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Crimson

quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

Dudakları kalın olanın dalgası da büyük mu oluyor?

Bir erkek olarak dudak sorunum (ciddi ve önemli)

cevabı sen çıkar hocam

19 cm?

• Kadinlarin estetikle yaptirdiklari dudaklar bende doğuştan var niye şikayet edimki?Allah oyle yaratmis iste.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ridooo

Kadinlarin estetikle yaptirdiklari dudaklar bende doğuştan var niye şikayet edimki?Allah oyle yaratmis iste.
    Kesinlikle yaradana isyan etme gibi bir durum yok. Sadece, psikolojik olarak takıntı yaptım. Umarım dediğiniz gibi olur, daha ilerlerse psikoloğa gitmeyi düşünüyorum ama şu-anlık dediklerinizi uygulayacağım.
  • pm at bakim fotğrafını merak ettim niye bu kada abarttığını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umute. -- 24 Kasım 2013; 13:24:38 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.