Şimdi Ara

Bir erkek olarak dudak sorunum (ciddi ve önemli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
1
Favori
20.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Bir süre önce fark ettiğim ve bu fark etme sonucu, takıntı haline getirdiğim dudaklarımın normalden biraz daha kalın olması takıntı haline getirtti. Bu konuda, yardım/görüş/öneri istiyorum. Eskiden böyle bir problem yoktu, yada ben fark etmedim. Fakat, dudaklarımın kalınlığı beni rahatsız ediyor. Diğer kişiler tarafından, sevimsiz ve ilginç görünmek istemiyorum. Bu hayatımı etkiler gibi gözüküyor. Tabii, allahın yarattığı herşey güzeldir fakat, psikoloji bir türlü akıldan çıkmıyor. Okulda, sınıfta sanki herkes bana bakıyor ve bu bakmayıda dudaklarıma bağlıyorum. İleride kız arkadaş edinememe yada farklı olaylar olmamasını istiyorum. Bu durum, hem özgüven hemde paronaya olarak gelişmeye çalışıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F1E168647 -- 30 Eylül 2014; 16:56:25 >

• Benim dudaklarımda büyük yandan bakınca harbi kötü gözüküyor ama kafama takmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende muzdaripim bu durumdan. İnceltmenin yolu varsa pm.
  • Yardım istiyorum dostlar. Diğer müzdarip olan arkadaşlar içinde, iyi bir yol olur.
  • Yaradılışa üzülmemek gerekir benim görüşüm benimde üzüldüğüm zamanlar oldu.
  • Benim dudaklarımda çok ince
  • İnce dudaklı halimi hayal ediyorum da kalın dudaklı halimden çok daha kötü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

Ohşş

Amacını çözmüş değilim. Bu bölümün adının konu dışı özel ve ciddi bir konuların bulunduğu bölüm sanıyorum. Boş laf yapmayın lütfen.
  • benim dudaklarım biraz kalındır.hiç sorun etmedim de bu sabah bişey dikkatimi çekti dudaklarım şişmişti.yani olduğundan daha kalındı.bi ara normal haline döndü şimdi yine az bişey şişik.neden acaba
    bu arada burası konu dışı özel değil konu dışı hocam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radar_ -- 23 Kasım 2013; 16:58:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radar_

benim dudaklarım biraz kalındır.hiç sorun etmedim de bu sabah bişey dikkatimi çekti dudaklarım şişmişti.yani olduğundan daha kalındı.bi ara normal haline döndü şimdi yine az bişey şişik.neden acaba

Yorum için teşekkür ederim hocam. Yöneticiler dilerlerse ciddi konulara taşıyabilir. Fark etmez, benim derdim öneri ve görüş alıp bu düşünceden kurtulmak. Saygılar.
  • ss

• Bi foto at bakayim abarttigin kadar varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Portley

quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

Ohşş

Amacını çözmüş değilim. Bu bölümün adının konu dışı özel ve ciddi bir konuların bulunduğu bölüm sanıyorum. Boş laf yapmayın lütfen.

Özel mi

• Allah başka dert vermesin diyeyim bari.
  • kimse dort dortluk degil kiminin gozu kiminin burunu kiminin o su bu su salla gitsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Portley

quote:

Orijinalden alıntı: radar_

benim dudaklarım biraz kalındır.hiç sorun etmedim de bu sabah bişey dikkatimi çekti dudaklarım şişmişti.yani olduğundan daha kalındı.bi ara normal haline döndü şimdi yine az bişey şişik.neden acaba

Yorum için teşekkür ederim hocam. Yöneticiler dilerlerse ciddi konulara taşıyabilir. Fark etmez, benim derdim öneri ve görüş alıp bu düşünceden kurtulmak. Saygılar.

Hala mı itiraz ulan

• dudagın kalın olmasından çok üst dudağın kalkık olması sorundur?

• bende de aynı sorun vardı.kızlara emdirttim düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plastik cerrah

dudagın kalın olmasından çok üst dudağın kalkık olması sorundur?

Yan taraftan kötü gözüküyor gibi. Yada, bana öyle geliyor taktığım için fakat, bir kaç kere şaka ile karışık dalga geçidli. Aslında buda beni tetikledi dostum.
  • zencilerde kalın dudaklı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.