Şimdi Ara

Bir Fener Daha Söndü.... (***Mutlak okuyun***)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler... Fenerlilere demiştim sabah Samsun süpriz yapıcka diye.. ve işte süprizi patlattılar kardeşim Anelka falan hikaye Ortega...Hoijdoonk... şimdide Anelka daha kaç Yıldız harcıycaksınız.. bilmiyorum bi Alex sağlam kaldı yani oda adam gibi adammış umarım başına bişey gelmez şimdiden takım içinde huzursuzluk başladı Anelka oyuna girdikten sonra Tuncayın haraketleri heralde dikkatinizi çekmiştir Allah Fenerin yardımcısı olsun .... Bi galatasaraylı olarak onlara dua etmekten başka bişi yapamıyorum !!!

• ilk macta 55.dakika oyuna giren adama bu adam yaramaz dersen....

futbol bilginden suphe ederim
  • aLLahım ya daha dur adamın geLmesi 1 hafta oLmadan nasıL yorumLar yapıyosunuz ya ! Ne Hooijdonk'u harcaması nerden cıkarıyosunuz bunLarı anLamıyorum acıkcası iLLaki pok atacam diye kendinizi kasıyosunuz yani. Ne demek bir Fener daha söndü hem ? Siz bu Fenerbahce'yi kendi taraftarLarının gozundende fazLa buyutmussunuz gaLiba arkadasLar heraLde bu takım puan kaybedecek tum macLarını kazanacak diye bisey yok eger oyLe oLsaydı futboLda her zaman en iyiLer kazanırdı degiLmi tum macLarın yorumLarı tek kapıya cıkardı ama sen anLamassın tabi pok atacaksın ya bi yerden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 6 Şubat 2005, 2:01:26 >
  • bizde yargı sistemi çok hızlı ilerliyor

adamı 1 haftada infaz ettiler her şeyine karar verdiler
    helal olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: khelej

Beyler... Fenerlilere demiştim sabah Samsun süpriz yapıcka diye.. ve işte süprizi patlattılar kardeşim Anelka falan hikaye Ortega...Hoijdoonk... şimdide Anelka daha kaç Yıldız harcıycaksınız.. bilmiyorum bi Alex sağlam kaldı yani oda adam gibi adammış umarım başına bişey gelmez şimdiden takım içinde huzursuzluk başladı Anelka oyuna girdikten sonra Tuncayın haraketleri heralde dikkatinizi çekmiştir Allah Fenerin yardımcısı olsun .... Bi galatasaraylı olarak onlara dua etmekten başka bişi yapamıyorum !!!

Ewet hocam haklısın ya bes para etmez bu adam walla real mardin falan bosvere vermis milyon dolarları bu adama. Fener de berabere kaldı dünyanın sonuna geldik baksana bir takım berabere kalamaz değil mi aynı 6-0 yenilemeyeceği gibi...

• tuncay oyundan alınınca yedek klübesinde ağresif hareketler yaptı bu fener için hiç iyi değil yarın ortegaya alınan tavrı anelkayada yaparlarsa fenerin pili biter samsununda maşallahı var iyi oynadılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemalhirca

tuncay oyundan alınınca yedek klübesinde ağresif hareketler yaptı bu fener için hiç iyi değil yarın ortegaya alınan tavrı anelkayada yaparlarsa fenerin pili biter samsununda maşallahı var iyi oynadılar

Ki sırf yabancı değil turk dusmanlığıda war servette bilmem neye sinirlenmiş

Tuncayıda milan istiyormus bunlar 7enerin ddi kodusu yoksa tutamaz tuncyı bir parça bal suruyorlar bak sen anelkadan daha iyisin die

10 numarayı werdiler o seni bu senni istiyor diyorlar ama tuncay salakmıdır kanarmı bilmiyorum

Ben doğduğumda kardeşime bir oda bebek fln almışlar o bile anlamış papucunun dama atılacağını

Yani klubede yaptıklar belli ediyor bence kendini

Bu arada Daum da yardımçısıda 2 metre otedeki tuncayın hareketini gormemiş !!!

EE arkadaşlar goreceğiz akılsız transfe buna denir

Bakın bize ne diyoruz bu adama 3 milyon eder ama biz sana en fazla 1.5 milyon weririz çunki takımda esitlik istiyoruz

Real Madrid neden kotu gunler yasıyor sorun kendinize bır suru star biri cok diğeri az kaznıyorda ondan

YAda biz neden transfer yapmıyoruz battı balık yan gider alırız kredi 2 tanede 20 milyonluk oyuncu biz alırız ama takım dağılır

Anlatabiliyormuyum yani transfer yapmak war transfr yapmak war

7ener çıkıyor pazara 2 milyonluk sarabın yanına rokfor peyniri kokuyor sarap gimez onun yanına yani bu sofrayı miğde kaldırmaz

Ama bize bak pilaz ustu done yanında ayran ile tursuda war ooo super ucuz ama doyurucu leziz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drahte 1905 -- 6 Şubat 2005, 11:48:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • daha durun yaff

alınan mağlubiyetler veya galibiyetleri her zaman anelka nın mı üstüne atacaksınız. nedir bu????

adam daha yeni geldi ve ilk maçına çıktıı.... bu çekememezlik nie???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No_NicK -- 6 Şubat 2005, 11:53:41 >
  • çekememezlik yok anelka oyuna girince diger tuncayla isyan bayragı açılmaya başlandı anelka kalitesini ispatlamış bir oyuncu tek fark diger futbolculardan kat kat fazla para alması jardel bizdeyken bizdede aynı problem olmuş ve jardeli zararına elden çıkarmıştık kazan kaynamaya başlayınca aynısı başınıza gelirse şaşırmam
  • quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

quote:

tuncay oyundan alınınca yedek klübesinde ağresif hareketler yaptı bu fener için hiç iyi değil yarın ortegaya alınan tavrı anelkayada yaparlarsa fenerin pili biter samsununda maşallahı var iyi oynadılar

Ki sırf yabancı değil turk dusmanlığıda war servette bilmem neye sinirlenmiş

Tuncayıda milan istiyormus bunlar 7enerin ddi kodusu yoksa tutamaz tuncyı bir parça bal suruyorlar bak sen anelkadan daha iyisin die

10 numarayı werdiler o seni bu senni istiyor diyorlar ama tuncay salakmıdır kanarmı bilmiyorum

Ben doğduğumda kardeşime bir oda bebek fln almışlar o bile anlamış papucunun dama atılacağını

Yani klubede yaptıklar belli ediyor bence kendini

Bu arada Daum da yardımçısıda 2 metre otedeki tuncayın hareketini gormemiş !!!

EE arkadaşlar goreceğiz akılsız transfe buna denir

Bakın bize ne diyoruz bu adama 3 milyon eder ama biz sana en fazla 1.5 milyon weririz çunki takımda esitlik istiyoruz

Real Madrid neden kotu gunler yasıyor sorun kendinize bır suru star biri cok diğeri az kaznıyorda ondan

YAda biz neden transfer yapmıyoruz battı balık yan gider alırız kredi 2 tanede 20 milyonluk oyuncu biz alırız ama takım dağılır

Anlatabiliyormuyum yani transfer yapmak war transfr yapmak war

7ener çıkıyor pazara 2 milyonluk sarabın yanına rokfor peyniri kokuyor sarap gimez onun yanına yani bu sofrayı miğde kaldırmaz

Ama bize bak pilaz ustu done yanında ayran ile tursuda war ooo super ucuz ama doyurucu leziz

tebrik ederim.. cok guzel anlatmıssın...

• quote:

çekememezlik yok anelka oyuna girince diger tuncayla isyan bayragı açılmaya başlandı anelka kalitesini ispatlamış bir oyuncu tek fark diger futbolculardan kat kat fazla para alması jardel bizdeyken bizdede aynı problem olmuş ve jardeli zararına elden çıkarmıştık kazan kaynamaya başlayınca aynısı başınıza gelirse şaşırmam

Bab anlatmak istediğim tam olarak budur

Yani 7ener de yonetim akılsız bir ransfer daha yapmıstır ki 2. akılsızlık transfer parasını açıklamaktır

Yani sen boyle yaparsan diğer evlatların kıskanır buda doğaldır...
  • 35dk forma giyen adama kotu dediler ya hemde ilk maçi daha ilerki haftalarda gorusuruz
  • tuncay bu hareketleri anelka gelmeden öncede yapıyodu hırslı oyuncu oynamak istiyo, saha dışında da çok akıllı bi herif hatasını anlıcana eminim luciano ve servetin oynamaması büyük şansızlık özellikle luciano defansdan oyun kurmasıyla atakları başlatan isim oluyodu hava hakimiyetleride çok serbest atış kullandığımız bu maçda iş yaparlardı, bunun dışında beraberliği hakettik iyi oynamadık ama enazından bundan önce kazandığımız maçların çoğunu hakederek kazandık bu maçtada maçın hakkını aldık avrupanın tüm büyük takımları da benzer şekilde beklemedik puan kaybedebiliyo önümüzdeki haftalara bakıcaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alyy

tuncay bu hareketleri anelka gelmeden öncede yapıyodu hırslı oyuncu oynamak istiyo, saha dışında da çok akıllı bi herif hatasını anlıcana eminim luciano ve servetin oynamaması büyük şansızlık özellikle luciano defansdan oyun kurmasıyla atakları başlatan isim oluyodu hava hakimiyetleride çok serbest atış kullandığımız bu maçda iş yaparlardı, bunun dışında beraberliği hakettik iyi oynamadık ama enazından bundan önce kazandığımız maçların çoğunu hakederek kazandık bu maçtada maçın hakkını aldık avrupanın tüm büyük takımları da benzer şekilde beklemedik puan kaybedebiliyo önümüzdeki haftalara bakıcaz...

Bab bu nebiçim takım ozamn siz diyorsunuzki hedef hem avrupa hem lig

Ama takımı 2 adam bağlamışsınız yani o olmadı diemi oluyor bunlar

Boyle avrupa klubumu oluR ????

Yani akln alıyormu oyok 7 enerde yok boyel bii olurmu

Yarın luciono gitse ne olucka kepenleri kapatacakmısınız ?????

Demokrasilerde çağre tuknemez gostersin fener cumhireytiğini ozman !!!!

• Hepinizi Teknik direktör yapacam beyler....Ekmeğinizi werecem merak etmeyin...
    Adam 35 dk oynadı ilk maçı hava sıcaklığı eksilerde herkes başladı Bu adam ortega olur demeye...Ortega denilen adamda Fb-6s macının 40. dk kırmızı kart gördü ona rağmen 6-0 bitti bide eksik olmasak 15-0 falan biterdi o maç...
    BU polemikleri bıraktım burası türkiye milyon dolarların döndüğü bi sektör bu futbol ben bi fenerbahçeli olarak şundan eminim FB şampiyon olamas...100. yıl ayağına 6s yi şmpyn yapacaklar....
    Serkan BALCı sahada gaz çıkardı diye sarı kart görüyo samsun başkanı Ali ıyanığın ağzından çıkanlar şunlar 1 yıldızlara karşı sert oynarız gerekirse, puan alırız herşeye rağmen..." Kaç kişi maçı izledi de böle yorum yapıyo...adamların attıkları gol tamamen fiyasko ilk önce Önder turacıyı ittiriyolar hakem Pas geçiyo çalmıyo, sonra hadi hakemin körlüğüne weriyos birasda futbolu bilmemesine, arkadaki adam denizim böbreklerine göz dükmiş ki normal hayyatta bunun adı cinayete teşebbüs onuda görmemezlikten geliyo we samsun gol atıyo...
    Alex itiraz etti die sarı kart görüyo, H.Şükür Gaziantep maçında hakeme itiraz edince hiç bişi görmüyo...
    Alex topu alıyo maçın ilk 20 dk sı için konuşuyrum pas werdirtmiyolar hemn yıkıyolarAdamı bu bi takım fualidir we bunun önüne geçilmesi için Gerekirse tüm takıma kart gösterececksin...
    Tuncaya gelince Fb formasını giyen kimse FB den büyük değildir...İstediğini yapar o an için...Sonra gerekirse cezasını çeker...O forma hakkedenindir öyle olmalıdır...
    Anelka içinde; Kedi ulaşamadığı ciğere mındar der...
    Cem DEDA dan cacık olmas,,,
    Cem Deda ya
    Lütfen maçı izlemeyen arkadaşlar yorum yazmasın...kulaktan dolma bilgiler konuşulmasın...Herkes gördüğünü görebildiğini yazsın...

• nedemek istediğini anlamadım tam ama evet luciano fenerde geride oyun kuran isim ve oynaması oldukça önemli gs maçından sonraki maç da hangisi olduğunu hatırlamıyorum cezalı olduğu için oynamadı o maçıda kazanmamıza rağmen benzer sıkıntılar çekmiştik, buna rağmen rakibin pozisyonu yok ama oyun kuramadımız için bizde baskı kuranadık belli bölümler dışında, luciano geride oyun kuruyo tıpkı uefa kupasını alan gs deki popescu gibi popescu gidince yerine adamı anca bu sene buldu gs song, gs da song ya da tomas dan birini çıkar 5 sıra geriye gider gs bilmem anlatabildimmi ...
    quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

quote:

Orjinalden alıntı: alyy

tuncay bu hareketleri anelka gelmeden öncede yapıyodu hırslı oyuncu oynamak istiyo, saha dışında da çok akıllı bi herif hatasını anlıcana eminim luciano ve servetin oynamaması büyük şansızlık özellikle luciano defansdan oyun kurmasıyla atakları başlatan isim oluyodu hava hakimiyetleride çok serbest atış kullandığımız bu maçda iş yaparlardı, bunun dışında beraberliği hakettik iyi oynamadık ama enazından bundan önce kazandığımız maçların çoğunu hakederek kazandık bu maçtada maçın hakkını aldık avrupanın tüm büyük takımları da benzer şekilde beklemedik puan kaybedebiliyo önümüzdeki haftalara bakıcaz...

Bab bu nebiçim takım ozamn siz diyorsunuzki hedef hem avrupa hem lig

Ama takımı 2 adam bağlamışsınız yani o olmadı diemi oluyor bunlar

Boyle avrupa klubumu oluR ????

Yani akln alıyormu oyok 7 enerde yok boyel bii olurmu

Yarın luciono gitse ne olucka kepenleri kapatacakmısınız ?????

Demokrasilerde çağre tuknemez gostersin fener cumhireytiğini ozman !!!!

• fenerin derdi senimi gerdi tak1m1na bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.