Arkadaşlar merhaba benim bir sorunum var .bir araç aldım 3 ay önce almadan önce şanzıman beyni değiştirmişti sahibi elinde belgesi vardi ,aracı aldım bir ay sonra araçta vuruntu oldu ve ara sıra reset atıyordum bir ay böyle kullandım geçiyordu daha sonra araç bir gün hareket etmedi ustaya gittim daha sonra usta şanzıman beyni ve çıkış sensörlerinin değişmesi gerektiğini söyledi ancak şanzıman beyni yeni değiştiği için bu şanzıman beynini başka bir ilde başka ustaya yaptırıldığı için garantili, usta arıza kodunu istedi ve arıza kodundan şanzıman beyninin arızalı olmadığını değişime gerek duyulmadığını söyledi benim ustam da sadece çıkış sensörünü değiştirdi ama randıman alınmayacağını bunu değişmezse tekrar arıza verebileceğini söyledi şimdi 10 gün önce aracım yapıldı ve teslim aldım tekrar aracımda vuruntu var ve cihaza bağlattığım zaman aşağıdaki fotoğraftaki hatalar çıkıyor ve ustam şanzıman beyninin arızalı olduğunu söyledi ve bana 45 bin lira bir fiyat çıkarttı reset attığımda aracın normal şu an yağ gibi gidiyor ama ilk seferki gibi olmasından çok korkuyorum sonra tekrar reset atıyorum tekrar düzeliyordu sonra araç bozulmuştu .kararsız kaldım şu an ne yapacağımı bilmiyorum sizce bu hata kodlarından başka hata kodları da alıyorum oto elektrikçilik bir durum var mı sizce çünkü burada yüksek gerilim demesi den dolayı dusundum araçtan hiç anlamiyorum saçma gelebilir size. ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim