Arkadaşlar bana Bp ve Mage(Pet/Half paper) joblarından anlıyanlar asırı pahalıya kaçmadan karekter dizilimi yapabilirmi ?
Battle Priest:
+8 Iron Impact +8 Paper Set Old ROC 2x Old WE 2x Old WP Old SKE
quote:
Orijinalden alıntı: Hacı Kâfir
Battle Priest:
+7 hb yerine +8 ii dahamı iyi olur? Takıları basta old alıcam sonrasında + licam İron set gereksizmidir? Bu arada ben işlerim yüzünden 1-2 haftamı verip kasıcam sonrada yavas yavas kasıp pk atıcam
quote:
Orijinalden alıntı: KrionS
Arkadaşlar bana Bp ve Mage(Pet/Half paper) joblarından anlıyanlar asırı pahalıya kaçmadan karekter dizilimi yapabilirmi ?
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Hacı Kâfir
Battle Priest:
+7 hb yerine +8 ii dahamı iyi olur? Takıları basta old alıcam sonrasında + licam İron set gereksizmidir? Bu arada ben işlerim yüzünden 1-2 haftamı verip kasıcam sonrada yavas yavas kasıp pk atıcam
Bp'ye iron set farz gibi bişeydir, gereksiz demek çok saçma olur. +7 Hb czde özellikle çok yararını görürsün verdiğin int sayesinde, ardreamde o kadar etkilemez +8 ii tercih edebilirsin ama czde fazladan 1 skill veya heal atmana yardımcı olur bu da büyük bir fayda sağlar. Arkadaşın saydıkları yerinde olan itemler f/p açısından. Daha iyileri sadece +'sı yüksek halleridir yani
ben 5 gun once asasimi biraktim bp prieste basladim. su itemleri aldim: +8 fabric set +7 hell breaker string of skull kolye secimi olarak old wpde var old epde ama ben epyi kullaniyorum 5str icin 180hp 100mp yakin kaybetmeme degmez dual old platinum earring yuzuk olarakta dual rol kullaniyorum. 69 lvlim buflu acli hp 3478 mp 2945 defans 721 ap 2274 dual roc ve wp takinca atagim 2350 felan oluyor ama defans ile hp bayagi dusuyor parada biriktirirsem ileride hb+8 ve wp+2 alacam.ama muhtemelen sweet kiss+7 wrinom alirim sekil olsun diye