Şimdi Ara

Bir Film Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kanal D de bu gece 01.00-03.00 arasında yayınlandı filmin ismi Sıra Kimde ama internetten böyle aratıldığında film hakkında hiçbirşey bulamıyorum acaba bana filmin tam olarak ingilizce adını ve çıkış tarihini verebilecek varmı?(film hakkında bilgi veren bir sitede olabilir)

• Yukardaki film değilse muhtemelen Final Destination serisinden bir filmdir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DARKRUSE

Yukardaki film değilse muhtemelen Final Destination serisinden bir filmdir.

"Son Durak" isminden şaşmayız.

• Final Destination olması lazım. Çok iyi bir seridir gece izlediğimde tedirgin olduğum zamanlar olmuştur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nike

Final Destination olması lazım. Çok iyi bir seridir gece izlediğimde tedirgin olduğum zamanlar olmuştur.

Final Destination olduğunu sanmıyorum.O film "Son Durak" adıyla yayınlanıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Caner_GnC

quote:

Final Destination olması lazım. Çok iyi bir seridir gece izlediğimde tedirgin olduğum zamanlar olmuştur.

Son Durak değil film bir barda geçiyor ve bir katil bunları öldürüyor katil filmde sürekli görünen kızıl saçlı bi kadın bar sahibinin sevgilisi mi ne
  • quote:

Orjinalden alıntı: CüNeYt788

quote:

Orjinalden alıntı: Caner_GnC

quote:

Son Durak değil film bir barda geçiyor ve bir katil bunları öldürüyor katil filmde sürekli görünen kızıl saçlı bi kadın bar sahibinin sevgilisi mi ne

Diğer konuda bulduk filmi kardeş :http://forum.donanimhaber.com/m_32700996/tm.htm

• ewt şu anda gördüm yardımın için teşekkür ederim afiş pek benzemiyo ama London ve Star isimleri olduğuna göre kesin o film
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.