Arkadaşlar bir film vardı hatırlayanınız varmı bilmiyorum. film bir ormanda geçiyor görünmez bir canavar vardı. 5 kişi bu canavarı yakalamaya çalışıyodu tuzaklar fln canavar ağaçlarda geziyodu. filmin bi kısmı ormandaki bir tapınak gibi bir yerde geçiyodu. çok uzun zaman oldu ama hoşuma gitmişti şuan 16 yaşındayım bu filmi 11 yaşında izlemiştim adını unuttum. sanki isminde hayalet vardı gibi geliyo. BİLGİNİZ VARSA SÖLERMİSİNİZ...
ayrıca devam filmleri ve yeniden çevrimi de yapıldı bu filmin
Saol kardeşim cok yardımcı oldun gece görüşünde falan görüyo canavar hatta teşekkürler
Süpersin
quote:
Orijinalden alıntı: Akan Adam
Predator olabiir mi? Onda kaçıyolardı gerçi ama.
Bide bi sorum daha olucaktı sen benim konuma nasıl denk geldin forumda yeniyimde yani bende başkalarına yardımcı olmak isterim biyer varmı yeni açılan konuların gözüktüğü.
Bide bi sorum daha olucaktı sen benim konuma nasıl denk geldin forumda yeniyimde yani bende başkalarına yardımcı olmak isterim biyer varmı yeni açılan konuların gözüktüğü.
Sinema kategorisine girdiğinde bütün konuları görebilirsin. Konuya atılan mesaj sayısına falan bakarak yeni konu olup olmadığını da anlayabilirsin.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: dogukan755
quote:
Predator olabiir mi? Onda kaçıyolardı gerçi ama.
Sinema kategorisine girdiğinde bütün konuları görebilirsin. Konuya atılan mesaj sayısına falan bakarak yeni konu olup olmadığını da anlayabilirsin.
Saol
yetı
quote:
Orijinalden alıntı: onlarburdalar
yetı
? Yetimi Bulduk biz ismini
quote:
Orijinalden alıntı: onlarburdalar
yetı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme