Şimdi Ara

bir film vardı uzaylılar adamın tarlasına işaretler yazıyordu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
2.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler eski bir korku gerilim filim hatırladığım sahneleri anlatayım üstelik tv'de çok çıkıyor.

adamın erkek kardeşi ve kızı vardı sanırım kasırga bölgesine oturuyorlardı bodrum katları vardı uzaylılar adamın mısır tarlasına birşeyler yazıyordu v.s sonra bunlar bodruma saklanıyordu kapının altından bıçakla etrafa bakıyorlardı.

neydi bu film?

• signs

Mel Gibson Jaquan Phoneix
  • korkunç bir film 4

Edit: Her iddiasına girerim bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soğuk Espri -- 14 Mayıs 2012; 23:47:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüzün Kovan Kuşu

signs

Bu filmi kastetmiştim, adını yanlış biliyormuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 14 Mayıs 2012; 23:48:47 >
  • quote:

signs

+1

The Signs..Sanırım 2002 yapımı ve gerçekten her izlediğimde aynı keyfi aldığım bir film,tavsiye ederim..Gerçi iMDB puanı çok iyi değil gibi düşünülebilir ama bence güzel film..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phaldor

quote:

signs

+1

The Signs..Sanırım 2002 yapımı ve gerçekten her izlediğimde aynı keyfi aldığım bir film,tavsiye ederim..Gerçi iMDB puanı çok iyi değil gibi düşünülebilir ama bence güzel film..

ben de aynı şekilde düşünüyorum. eleştirmenler ve sinema severler pek beğememiş ama bence hem sürükleyici hem de gerilim dolu. tavsiye ederim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Phaldor

quote:

signs

+1

ben de aynı şekilde düşünüyorum. eleştirmenler ve sinema severler pek beğememiş ama bence hem sürükleyici hem de gerilim dolu. tavsiye ederim

iMDB puanı çoğunlukla senin benim gibi filmi izleyip sitede puanlama yapanların ortalaması bir yerde..Eh insanların zevkleri beklentileri değişiklik gösterdiğine yani subjektif olduğuna göre çokta takılmamak lazım aslında..Gerçi bazı filmler için yaptıkları puanlama cuk oturuyor ama arada ezber bozmakta şart

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Korkunç bir film deki her şeyi anlatmissin. Bıçakla kapının altından bakıyorlar, bodrum katına saklaniyorlar, filmin başlarında fırtına cikiyor, kız kardeşi, kızı felan var. Stres yaptım soyle artık neymiş aradığın film stres yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bykanarya

korkunç bir film 4

bende bu dicektim ama bir filmle dalga geçtiği geldi aklıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: oppachi

quote:

korkunç bir film 4

bende bu dicektim ama bir filmle dalga geçtiği geldi aklıma

bikere 3 üncü serisinde dalga geçiyodu 4 de tom cruise in world warıyla dalga geçiliyodu milleti yanlış bilgilendirmeyin
  • quote:

korkunç bir film 4

3 olmasın o?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nesenlenesensiz

quote:

korkunç bir film 4

3 olmasın o?

olsun olsun niye olmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet signs 'di teşekkürler, korkunç bir film değil hocam öyle olsaydı hatırlardım çünkü korku filmlerini ti'ye alıyorlar. :) ve ordada bu filmi tiye almışlardı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Higher Vision -- 15 Mayıs 2012; 0:14:00 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nesenlenesensiz

quote:

korkunç bir film 4

3 olmasın o?

olsun olsun niye olmasın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.