arkadaşlar bu egomu nasıl kırabilirim örneğin Godfather,Yüzüklerin efendisini tekrar izlemek istiyorum ama sonradan sahneler aklıma gelince bir anda soğuyorum bu zamana kadar bir tek batman the dark knight filmini 4 defa izledim bu film beni kendine çekiyo ama bu filmin haricinde hiç bir filmi 2. kez izlemedim önerisi olan varmı
ben de pek sevmem fakat açsalar fight club, leon tarzı bir şey ilk izlediğim heyecanla izliyorum. bir ara 2 haftada bir fight club günü yapıyorduk.
pc de izlenmez ben dvd den izlerim
Görsel olarak iyi olan bir film 1000000 kere bile izlenebilir sahneler için. (LOTR)
birkaç favori filmim vardır onları izlemeye doyamam bir türlü. mesela troy, american psycho, lotr
mementoyu izle aradan yarım saat geçsin bidaha izlersin
bir filmi 2. defa izlemişliğim var ancak tek başıma değil. hadi şu filmi bir daha izliyeyim deyip hiç açmadım, açacağımı da sanmıyorum ama ortamı oluyor. ya sevgilim izlemek istiyor ya da ailem, o zaman onlarla yine keyif alarak izliyorum.
arkadaşlar bu egomu nasıl kırabilirim örneğin Godfather,Yüzüklerin efendisini tekrar izlemek istiyorum ama sonradan sahneler aklıma gelince bir anda soğuyorum bu zamana kadar bir tek batman the dark knight filmini 4 defa izledim bu film beni kendine çekiyo ama bu filmin haricinde hiç bir filmi 2. kez izlemedim önerisi olan varmı
Prestij en az 2 defa izlenilesidir. Aslinda Cristopher Nolan filmlerinin cogu oyledir.Cunku filme ortadan girer, soru isareti olusturur. En sonda her sey yerine oturur filmlerde. Dark knight, inception, memento da boyledir.
Bu filmleri guzel oldugu icin degil yeniden izleyince filme daha iyi adapte olmak icin en az 2 kez izlemek gerekir. Mesela esaretin bedeli o kadar mukemmel bir film olmasina ragmen bir kez izlemek yeterlidir, filme hakim olabilirsin
Bu nolan hastalığı da sıktı artık. gereğinden fazla abartıyorsunuz adamı. her konuda filmleri övülüyor, tavsiye ediliyor.. sanki başka yönetmen yok dünyada..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme