Şimdi Ara

Bir Galatasaraylı olarak size soruyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    En sevdiğim futbolcu lar dan birisi melo idi.
    Neden melo !
    yıldız miydi hayır.
    Golcü mü hayır.
    Asist mi yapardı hayır.

Adamın yaptığı formanın hakkını vermekti çabalamak baskı yapmak, damarlarında mücadele ruhu vardı.

Sneijder gitti. Podolski gitti bir sürü oyuncu sayabilirim.
    Hiçbiri pres yapmaz koşmazdı.

Şimdi bana fenerbahçe de dün ağlayan bu duruma üzülen adam gösterin.
    Yazık ülkem için kötü durumdayız.
    Kusura bakmayın çok kötü görünüyor takımınız bu yıl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir çabalayan Valbuena var ona da yazık oluyor. Takımı bu hale düşürenlerin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

Kadro çok dengesiz aga. 5 kişi orta seviye üstü oyuncular(dirar valbuena guilano saldado isla), 6 oyuncuyu bakkala gönderip ekmek peynir aldırmaya kalksan onu bile beceremeyebilirler.

Fenerbahçe'nin en büyük sorunu bu.

Dirar, isla orta üstü seviye oyuncu???

Bence futbol yorumlamayı bırakmalısın.

• O beyin sana lazım bence. Şu yazdıklarından valbuena harici fenerin direk 11 inden oynayacak kimse yok. 100 kişiye sor yarısından fazlası benim dediğimi söyler. Dirar sistem oyuncusu. Fenerin bi sistemi olmadığı için hiçbir varlık gösteremeyecek. İsla psikolojik olarak bitik bi oyuncu. Soldado müzmin sakat. Maksimum 25 maç oynar. Çoğunda da yedekten girer. Guiliano için bişey diyemem henüz izlemedim. Ama doğru düzgün bi hücum taktiği olmayan bi takımda neler yapabilir göreceğiz. Kameni söylemeye gerek yok. Boluspor isterse direk salın gitsin :) fener bu sene 8 transfer yaptı ama en az 5 tanesi çöp. Guiliano yu izlemedik. Valbuena iyi futbolcu. Mehmet ekici için yanılma payı koyuyorum. Belki iyi şeyler başarabilir. Fenerin bu sene yarış içinde olabilmesi için saha dışı olaylar olması lazım. Ben şu anki kadroyla en iyi ihtimalle 4. olur diyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.