Siz olsanız ne yapardınız? 1Milyon-1.2M civarı paraya araba almak mı? Üzerine birkaç sene daha biriktirip ev almak mı? |
Şimdi size ciddi bir finansal soru
-
-
Kredi çekip elindeki paranın bir kısmını(mesela 1 milyon) peşinat yapıp ev alıp kiraya vermek krediyi kiracıyla beraber ödemek. Kalan 200 bin lirayada bi tane uno alır binersin -
Evv -
mevduata koymak -
Hocam kredi işini unut kredi çekmiyorum. Senin kafadaki ev kaç milyon tl bu hesabına göre? Kiradan gelen parayla kaç senede bitecek o kredi? Kac ay vadeli kredi çekeceğim mesela? Ucu çok açık yazmışsın zaten.
-
Neden? Misal şuan 1.2m civarı araba alsam iki seneye belki değeri 2-2.5M olacak? Ev alsam belki değeri hiç artmayacak? Mantıklı açıklama bekliyorum hocam
-
Faiz kullanmiyorum hocam. Ayrıca enflasyonun faizden yüksek olduğu ülkede mevduat kâr yerine zarar ettirir. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
-
Ben ekonomi okudum beni dinle açıklama yok al ya da alma. Bukadar -
Sende detaylı yaz ona göre konuşalım. İstanbulda 2 milyona 1+1 daire bulursun ama anadoluda sıfır 2+1 daire dolu 2 milyona. Evi Nereden alcan maaşın kaç ödeyip ödeyememek senin sıkıntın. Niye artizlik yapıyon. Sanki çok açıklama yapmışsında ucu kapalı yazacaz. Ev mi arabamı ? Bu mu yani sorduğun soru
-
Kardeşim ben de finans mezunuyum hatta bitirince marmara üniversitesinde yüksek lisans kazanıp gitmedim. Aklımda bazı fikirler var zaten amacım buradaki arkadaşların görüşüyle belki daha farklı açılardan bakabilecegim başka yönleri de tahlil edebilmek.
-
Ev alacak olursam Bursa merkezden, maaş 80 bin civarı.
-
İyi görüşünü genişlet 10 18 yaş aralığında ki arkadaşların görüşlerini umarım dikkate almazsın -
Niye buradaki arkadaşlar 10-18 yaş aralığında mı?
-
Çoğunluk öyle eskiler gider yeni nesil gelir -
Bu arada mesleğini yapıyor musun ya ? Ben mezun olduğum alanda değilim atanamadim -
Mesleğimi yapıyordum kamu değil özeldeydim ama sonra onu bıraktım şimdi bambaşka bir hayat yaşıyorum kimine göre cehennemin dibi kimine göre güzel iş. Neyse çok ta önemli değil zaten.
-
Anladım geçmiş olsun -
Sağol
-
Evi para etmeyecek veya edecek gözüyle bakmamak lazım bence. Ev alırsan kira derdin olmaz evden seni kimse çıkaramaz başını sokacak bir evin olur.
-
araba alırdım çünkü 3-4 seneye seçim olacak ve seçim zamanı faiz düşürülüp para pompası yapılır ve en fiyatları katlanır.
parayı acele şekilde mala çevirmek iyidir. devlet sürekli karşılıksız para basıp cebimizdeki parayı enflasyon yaratma yöntemiyle çalıyor.
Benzer içerikler
- csb nedir
- kaş yarılması
- hayla mı hala mı
- yaratıcı inşaat isimleri
- dikiş ağrısına ne iyi gelir
- prompt mühendisliği
- kasım indirimleri ne zaman
- elektrikli bebek arabası
- yeşil nasim
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X