Gece tam 01:00 ' da internetim ve ev telefonu ceviri sesim gitti. Destek kaydi acayim dedim ama acamadim. Turktelekom tarafindan kaynakli genel ariza oldugu ve 5 subata kadar surebilecegi yazan bi uyari ile karsilastim. Buraya kadar birsey yok, komsulara sorayim dedim hepsinde var internet. @TurkNetDestek acil bakar misin nedir bu olayin asli ? Telefonumda hic ceviri sesi yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir garip genel ariza olayi...
-
-
Merhaba, PM üzerinden konu linki ile müşteri numaranızı paylaşır mısınız? -
Pmden yazsim hocam acil donerseniz sevinirim. Komsularim turknetli ayni sokaktayiz onlarda net var ben de yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sırası ile her mesaja dönüş yapıyorum, yardımcı olacağım -
Beklemedeyim.
Hocam hala donus yapmadiniz ? Ayni sokakta turknetli komsularim da internet var ve gece 01:00'dan beri internetim yok !
Pm üzerinden iki mesajınıza da dönüş sağladım. İlgili ekiplere 50205992 numaları kaydınızı açarak durumu ilettim. -
Hocam dun oglen ekipler geldi arizayi yaptilar, yalniz genel ariza degil lokal kablo arizasi dendi ve eklediler kablolari kesmeye calismislar diye. Simdi 20 dk once yine ariza verdi ve yine turk telekom genel arizasi verdi
Ve az oncede rogarin icinde hirsizlari yakaladik olay polislik oldu. Senden ricam tt ekiplerine tekrar uygun sokak ve berguzar sokak icin kablo hirsizligi bildirimi yapman gelip kontrol etsinler
Merhaba, uzman arkadaşıma bu şekilde bilgi verdim. En hızlı şekilde arıza sürecini tamamlayacağız. -
Hocam sana zahmet aciliyeti iletsen ? Adamlar muhendis gonderdi, kazi ekibi gonderdi ama tamir etmeden geri donduler. Neymis tutanak vs tutacaklarmis. 2 sokak cok magduruz.
Aciliyetinizi ilettim. Ekipler takibini sağlıyor. -
Benzer içerikler
- wifi yetkilendirme gerekiyor ne demek
- internet ışığı yanıp sönüyor
- vlan id nedir
- turknet modem iade
- diğer internet servis sağlayıcısında devam eden bir iş emriniz olduğu için şu an yeni abonelik işlemlerinizi başlatamıyoruz. mevcut servis sağlayıcı tarafından işleminiz sonlandırdıktan sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz.
- turknet fiyat 2024
- internet hızlandırıcı
- statik ip öğrenme
- gigafiber nedir
- modem kurulumu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X