Arkadaşlar nette aradım doğru düzgün birşey bulamadım bu arada bilerek buraya yazıyorum çünkü okuyunca anlayacaksın ölü piksel değil sorunum tamamen sistemsel olduğunu düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum olay şu :
masaüstümde bir tane beyaz piksel var ama kesinlikle ölü piksel değil çünkü bir tek masaüstümde gözüküyor, başka bir pencere açtığımda veya ölü piksel testinde çıkmıyor, onun haricinde yaptıklarım -arkaplan resmini ne yaparsam yapayım orda duruyor, beyaz yaparsam siyahlaşmıyor direk beyaz bir nokta -2 ekran kullanıyorum bi ekranı kapatırsam ana ekran diğerine kayıyor ve piksel o ekrandada gözüküyor ( bu zaten kanıtlıyor ölü piksel olmadığını ) - ekran kartım nvidia gtx 660ti güncelleme yaptım sorunu farkedince ama düzelmedi böyle bir durum..
ss al eğer ss de çıkarsa yazılımsal olduğunu kanıtlamış olursun. ona göre bi yol izlenebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Tek yol format gibi görünüyor. Windows düzeltici programlar var lakin senin sorununla ilgili yardım edebileceklerini düşünmüyorum. En iyisi sağlam bir kaynaktan temiz bir format at.