Şimdi Ara

Bir garip piksel sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nette aradım doğru düzgün birşey bulamadım bu arada bilerek buraya yazıyorum çünkü okuyunca anlayacaksın ölü piksel değil sorunum tamamen sistemsel olduğunu düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum olay şu :

masaüstümde bir tane beyaz piksel var ama kesinlikle ölü piksel değil çünkü bir tek masaüstümde gözüküyor, başka bir pencere açtığımda veya ölü piksel testinde çıkmıyor, onun haricinde yaptıklarım
    -arkaplan resmini ne yaparsam yapayım orda duruyor, beyaz yaparsam siyahlaşmıyor direk beyaz bir nokta
    -2 ekran kullanıyorum bi ekranı kapatırsam ana ekran diğerine kayıyor ve piksel o ekrandada gözüküyor ( bu zaten kanıtlıyor ölü piksel olmadığını )
    - ekran kartım nvidia gtx 660ti güncelleme yaptım sorunu farkedince ama düzelmedi böyle bir durum..

• ss al eğer ss de çıkarsa yazılımsal olduğunu kanıtlamış olursun. ona göre bi yol izlenebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek yol format gibi görünüyor. Windows düzeltici programlar var lakin senin sorununla ilgili yardım edebileceklerini düşünmüyorum. En iyisi sağlam bir kaynaktan temiz bir format at.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir garip İnternet problemi
    4 yıl önce açıldı
    Değişik bi sorun. Sinyal yok
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.