Selamlar. Sorunum ses ile ilgili. Normalde film, oyun, müzik vs ile uğraşırken bir sorun olmuyor, fakat arasıra internetten video izlerken durdurmak için pause u tıklayıp bi süre sonra tekrar play dedigimde ses sanki mute tuşuna basılmış gibi kesiliyor. sayfayı yenileyince sorun kayboluyor.
çok ciddi bir sorun degil fakat çok can sıkıcı bir sorun. 1 saatlik bir videonun yarısına gelmişsin ve ses kesiliyor, refresh yapmak zorunda kalıyosun (tabi bir de o uzun videonun tekrardan yüklenmesi var.)
pc den video izlerken hiç rastlamadım. belki olmuştur da ben hatırlamıyorum. ama netten izlerken nadir de olsa oluyor.
sorun ses codeclerinden olabilir mi? vlc player yüklü, k lite mega codec pack yüklesem düzelir mi sorun bunla mı alakalıdır? tam bilemiyorum bu bir sorun mu, sorunsa neyden kaynaklanıyor? rastgele bir şekilde, netten video izlerken bazen aniden kesiliyor ses sayfayı yenileyince düzeliyor.
internetten bu sorun ile ilgili çok ayrıntılı cevap bulamadım yada benimkine benzer bir olay. yardımcı olursanız sevinirim.
kimse sallamamış yahu.
Bence codecleri kaldırıp bidaha dene.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme