son 2 gündür saçma sapan bir hata ile uğraşıyorum. yoga 500 cihazımda hd520 ekran kartı driverının eski sürüm olmasından kaynaklı olarak görüntü sunucusu yanıt vermeyi kesti hatası alıyorum. intelden son çıkan driverı indirip yüklüyorum sorun çözülüyor hata vermiyor. ancak sorun burada başlıyor, çünkü Windows update tekrar eski ekran kartı driverını yüklüyor bilgisayara. ben yenisini yüklüyorum o eskisini by böyle sürüp gidiyor. çözüm nedir bilemedim. Windows update i kapatmadan bir çözüm varmı?
aşağıdaki linkden ddu' yu indir(guru3d sitesinin ekran kartı sürücü kaldırma programı). Rardan çıkar çalıştır, güvenli mod soracak hayır de, program çalışınca windowsun otomatik sürücü(sistem güncellemeleri etkilenmez) yüklemesini kapatacak. Programı kapatıp, driveri sorunsuz versiyonla değiştir. Güle güle kullan. Kolay gelsin DDU indir
drk_m
kullanıcısına yanıt
malesef yine Windows updateden hd520 güncellemesi aldı ve eski sürüme çevirdi buda işe yaramadı dediklerinizi harfiyen yaptım. sanırım bunu çözecek olan Microsoft, intel yada lenovo
quote:
Orijinalden alıntı: cenk14
malesef yine Windows updateden hd520 güncellemesi aldı ve eski sürüme çevirdi buda işe yaramadı dediklerinizi harfiyen yaptım. sanırım bunu çözecek olan Microsoft, intel yada lenovo
Garip aynı olayı ben yaptım, kendim aygıt yöneticisinden güncelle dediğimde bile güncelleme yok diyor. Gelişmiş sistem ayarlarından, aygıt yükleme ayarlarından kapatmayı dene birde.
drk_m
kullanıcısına yanıt
maalesef buda işe yaramadı kırıcam atıcam artık bilgisayarı