Fotomactan bahsediyorum Bu güne kadar Fener'e getirmediği santrafot kalmadı Bir ara Ronaldo bir ara Makaay bi ara Carew şimdi Adriano Birinde imzaya kaldı diyor birinde forma siparişi verildi diyor biri uçak biletini aldı diyor şimdi de Adriano geliyor Milleti bu kadar kerizmi sanıyor bunlar Hayatta fotomaca para vermem verenide uyarırım Genelde internetten merak ettiğim için arada bir bakarım (gülmek için). Sürekli editörlerini uyarırımda En çok Fener2i takip ettiğim bu takımı örnek verdim yokmu başkasının dikkatini çeken
Gazete sallamıyor. Gazetedeki Fenerbahçeli hayalperest yazarlar sallıyor
quote:
Orjinalden alıntı: serkankartaloglu
Birader sen gözünle gördün mü? Kimmiş o FB'li yazarlar? Nereden bilelim editörlerin GS'lı ya da BJK'lı olduğunu ve Fenerbahçe'li taraftarları oyalamak için böyle aptalca şeyler yaptığını? Varsa kanıtın FB'li olduklarına dair, bekliyoruz.
Hasan Sabbah adamlarına cennet vaad ediyor, kendilerini bekleyen mutluluğu dünyada iken tattırmak için esrar içiriyordu. Böylece onları her türlü emrini yerine getirmeye hazır hale getiriyordu.
Kaynak: Abdülkerim Özaydın “ Hasan Sabbah”, TDVIA, cilt 16 ist. 1997 s. 348
quote:
Orjinalden alıntı: ermanpac
quote:
Birader sen gözünle gördün mü? Kimmiş o FB'li yazarlar? Nereden bilelim editörlerin GS'lı ya da BJK'lı olduğunu ve Fenerbahçe'li taraftarları oyalamak için böyle aptalca şeyler yaptığını? Varsa kanıtın FB'li olduklarına dair, bekliyoruz.
Sen bana fenerli olduğunu ıspat et bende onların fenerli olduklarını ıspat ederim
hım gazetelerin Fener haberlerini de biz yazıyoruz demek. yani bunun da suçlusu biziz.ilginç...
Ama biz tesadüfen suçlu olmuşuzdur. Yargılansak da beraat ederiz değil mi?
Hasan Sabbah adamlarına cennet vaad ediyor, kendilerini bekleyen mutluluğu dünyada iken tattırmak için esrar içiriyordu. Böylece onları her türlü emrini yerine getirmeye hazır hale getiriyordu.
her konuya aynı mesajı atmak zorunda mısın?
hacı ya "her konuya mesaj atmak zorundamısın" diye bir mesaj atılır mı ya...
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç
dikkat edersen "her konuya AYNI msjı atmak zorunda mısın" demişim...
bi aralr bunun muhabbeti oldu baştan soliyim fotomaçın genel editörü trabzonludur öle heveslenmeyin hemen fenerli die
quote:
Orjinalden alıntı: utku84
quote:
ha aynısınımı atıyor pardon ben aynıyı görmemişim.yaşlılık işte...
quote:
quote:
quote:
aynısını atmasa nie öle söleyim ? adriano konusunda da var aynı msj o yzden söledim...
quote:
quote:
quote:
quote:
aynısını atmasa nie öle söleyim ? adriano konusunda da var aynı msj o yzden söledim...
tamam uzatma işte yanlış görmüşüm diyorum. ne yapmam lazım kendimi falezlerden aşağı mı atayım ayaklarına kapanıp affet diye yalvarayımmı? ayrıca şaka olsun diye atılmış bir mesajdı bana ne ne haliniz varsa görün diyebilirdim dimi?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ermanpac
quote:
Sen bana fenerli olduğunu ıspat et bende onların fenerli olduklarını ıspat ederim
Saçmalama istersen.Senin mantığından gidersek bende gazetedeki bjk ve gs lı yazarlar gelmeyecek adamları haber edip transfer sezonu sonunda Fenerbahçe yi küçük düşürmeyi planlıyorlar derim.Sonra sende kanıtla deyince senin dediğin gibi sen bana bjk'li olduğunu kanıtla bende sana onların tuttuğu takımları kanıtlarım derim.Ama çok şükür ki senin gibi birisinin mantığına sahip değilim Bu yalan ve uçuk haberler gazetelerin transfer sezonunu fırsat bilip tiraj için yaptıkları oyunlardır.Onlarda hayalperest okuyucu kesimini sömürmeye çalışıyorlar ama bunu yaparken bazı değerleri ayaklar altına alıyorlar kimse farkında değil
quote:
Orjinalden alıntı: acgur
yine başladık yoksa sen Abdülkerim Özaydın mısın reklemını mı yapıyon
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme