Şimdi Ara

Bir gitarı nasıl kargolayabiliriz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kutu için boy olarak 1,5 metre en olarakda 50 cm diyebiliriz.Ayrıca koliyi kaldırıp atma - sürüklenme ihtimalleri doğrultusunda gitara zarar gelebilir.Kargo sitelerine baktım , desi hesabı filan var fakat kargo fiyatı uçuyor resmen.Nasıl kargolanır bir gitar?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gitar Nasıl Kargoyla Gönderilir

Gitarınızın hasar görmeden güvenli bir şekilde teslim edilmesini sağlamak için doğru şekilde paketlenmeli ve kargolanmalıdır.

Gitar Nasıl Paketlenir

• Gitarın tellerini gevşetin.
    • Gitarı sert bir kılıf veya kutu içine yerleştirin.
    • Gitarın etrafını koruyucu köpük veya ambalaj malzemesiyle sarın.
    • Kutunun boş kalan yerlerini doldurmak için ek ambalaj malzemesi kullanın.
    • Kutuyu bantlayın ve sağlam olduğundan emin olun.

Gitar Kaç Desi

Gitarların desi ağırlığı, boyutlarına ve paketleme yöntemine bağlı olarak değişir. Ancak genel olarak akustik gitarlar 12-15 desi, elektro gitarlar ise 10-13 desi ağırlığındadır.

Gitar Nasıl Kargoya Verilir

• Güvenilir bir kargo şirketi seçin.
    • Gitarın paketini kargo etiketine uygun şekilde işaretleyin.
    • Gitarın değerini ve teslimat koşullarını belirtin.
    • Gitarı kargo şirketine teslim edin ve teslim makbuzunu alın.

Gitar Kargo Ücreti

Gitar kargo ücreti, gitarın boyutlarına, ağırlığına, gönderi mesafesine ve gönderi hızına bağlı olarak değişir. Kargo şirketinden tahmini bir ücret almak için iletişime geçebilirsiniz.

Ek İpuçları

• Gitara ek koruma sağlamak için sert bir çanta veya kutu kullanın.
    • Gitarı nemden korumak için suya dayanıklı bir malzemeyle sarın.
    • Kolay taşıma için sapına el veya omuz askısı takın.
    • Gitarı kargoya vermeden önce tellerinin gevşek olduğundan emin olun.

Uygun paketleme ve gönderi yöntemlerini takip ederek gitarınızı güvenli ve sağlam bir şekilde kargolayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Klasik mi elektro mu?
  • Mydukkandan alıyorsan onlar çok güzel paketliyor. Nereden alıyorsun ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abbas The Traveler

Klasik mi elektro mu?

Klasik gitar da , farketmez zaten ebatları benzer değil mi.

quote:

Orijinalden alıntı: Geberiyolog

Mydukkandan alıyorsan onlar çok güzel paketliyor. Nereden alıyorsun ki?

2.el alıcam , nasıl paketliyorlar aynı metodu bizde uygulayabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek Kural Ahmet Kural -- 29 Haziran 2013; 11:41:38 >
  • köpük bulmaya çalışın olmadı gazete kağıtları ile özellikle sapı koruyun. başka bir çare aklıma gelmiyor.
  • Hocam balonlu ambalajla birkaç kat sarsın, koliye koysun gitarı çevresine biraz köpük tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Codex -- 29 Haziran 2013; 12:15:09 >
  • quote:

köpük bulmaya çalışın olmadı gazete kağıtları ile özellikle sapı koruyun. başka bir çare aklıma gelmiyor.

Gitarı ben göndermeyecem , bana gelicek de.Kargo ne kadar tutar acaba bu desi hesaplarıyla 100 lirayı geçiyor kargo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

quote:

köpük bulmaya çalışın olmadı gazete kağıtları ile özellikle sapı koruyun. başka bir çare aklıma gelmiyor.

Gitarı ben göndermeyecem , bana gelicek de.Kargo ne kadar tutar acaba bu desi hesaplarıyla 100 lirayı geçiyor kargo.

En iyisi kendi şehrinden bulmak. Ben de Antalya'da elektro arıyorum ikinci el. 500-650 arası. Bulamazsam haftaya kadar 0 schecter omen 6 alacağım gibi.
  • aynen bloncuklu şeyle sar üstüne de kırılacak eşya yazdır.

bendr gitar aldım kutuyla falan kargo 66 lira geliyordu. bu balomcuklu zıkımatla 16 lira verdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gönderecek arkadaş kutuya falan koymasın.Çünkü bu tarz ürünler için kutu çok büyük olacak,fiyatı çok yüksek olacak ve kutu içinde zarar görmeside muhtemel olacak.

Paketleyecek arkadaş öncelikle streç film ile gitarı güzelce sarsın.Akabinde gazete kağıtları ile tekrar kat ve kat sarsın ve koli bantı ile bantlasın.Onun üstünede kolileri keserek aynı kağıtlarla sardığı gibi tekrar sarıp güzelce koli bantıyla bantlasın.Üzerinede kırılır etiketi yapıştırılırsa hiçbir sorun olmaz.

Ben olsam güzelce paketlerdim

Yanlız paketleyecek arkadaşın özenerek yapması lazım bunu.Tahmin ediyorum 30-40 lira arası bir kargo ücreti çıkar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.