Şimdi Ara

Ürünümün orjinal olmadığını düşünüyorum yardımcı olur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • %100 Whey Gold Standart aldım fakat ürünümün sahte olmasından korkuyorum
    1. ürünü ilk aldığımda bıçakla kesilebilecek bir jelatin vardı
    2. sitelere baktığımda tarih sarı fakat benim kutumda beyaz
    3. açtığımda kırmızı yazılar olan bir ambalaj daha vardı
    4. en çok şüphelendiğim nokta kutun altında pont 6000 yazıyor ve üst tarafta 5 ve HOPE yazıyor yazıyor acaba ürünüm sahte mi
    5. çıkan ölçek şeffaf
    Türk proteininde de aynı ibare mevcut, aynı kutu ve hatta aynı ambalaj ve kutu bu kadar belirgin ayrık olmasa da üstünde ve altında bu şekilde birleştirilmiş gibi bir görüntü var
    not: ilk 2 resim foruma ait ve biri bahsettiğim Türk ürünü protein altındaki şekle kadar aynı kutular.
     Ürünümün orjinal olmadığını düşünüyorum yardımcı olur musunuz? Ürünümün orjinal olmadığını düşünüyorum yardımcı olur musunuz? Ürünümün orjinal olmadığını düşünüyorum yardımcı olur musunuz? Ürünümün orjinal olmadığını düşünüyorum yardımcı olur musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wigglypuf -- 25 Şubat 2015; 21:39:30 >

• hangi siteden aldın + bu ürünler ithal edildiğince bir takım ibarelerin türkçe olması gerekiyor o yüzden kutulara farklı adlar yapıştırıyolar ondandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihylc

hangi siteden aldın + bu ürünler ithal edildiğince bir takım ibarelerin türkçe olması gerekiyor o yüzden kutulara farklı adlar yapıştırıyolar ondandır.

salonda ki hocadan aldım fakat onun tavsiyesi ile değil bana getirtmesini istedim 195 lira verdim üstünde ki Türkçe ibareleri de karşılaştırma yapmak için söktüm kutuda ki çıkıntılar ve proteinin alt kısmının Türk yapımı ne olduğu belli olmayan bir protein ile bire bir aynı kutuya sahip olması beni korkutuyor
  • Bence bizim türkler o kutunun çakmasını yapmışlar kardeş herşeyin çakmasını yapıyoruz bununda yapmışlar besbelli :) bi dahakine alacağın zaman kampanyaları takip et özellikle n11 ;) fazla takma almışın artık .
  • Ana konuda söylemiştim, "Double Rich Chocolate" için satıcılar ingiltere üretimi diyor ve sorun yaşamak istemeyenler "Extreme Milk Chocolate" alsın diye, hala gidip ilkini alıyorsan ağlamayacaksın bu bir. İkincisi, madem bu tür şüphelerin var, gir optimumnutrition.com a bak bakalım ürünün orjinal paketi nasılmış, benimkinde ve sitedekinde "SOURCE OF HIGH QUALITY PROTEIN" yazan yerde "WHEY PROTEIN ISOLATES . PRIMARY SOURCE" yazıyor. En altta 2.27 KG ın parantez içinde, 5 LB nin başta ve büyük harfle yazılması lazımdı. Son olarak, şimdiye kadar ON ambleminin yanında bi de Optimum Nutrition yazan kutu görmemiştim, nette de bulamadım. Muhtemelen ürün sahte veya işte bulgar üretimi falan. (Bulgarsa yine dua et, uzakdoğu da çıkabilir.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: arbforce1

Ana konuda söylemiştim, "Double Rich Chocolate" için satıcılar ingiltere üretimi diyor ve sorun yaşamak istemeyenler "Extreme Milk Chocolate" alsın diye, hala gidip ilkini alıyorsan ağlamayacaksın bu bir. İkincisi, madem bu tür şüphelerin var, gir optimumnutrition.com a bak bakalım ürünün orjinal paketi nasılmış, benimkinde ve sitedekinde "SOURCE OF HIGH QUALITY PROTEIN" yazan yerde "WHEY PROTEIN ISOLATES . PRIMARY SOURCE" yazıyor. En altta 2.27 KG ın parantez içinde, 5 LB nin başta ve büyük harfle yazılması lazımdı. Son olarak, şimdiye kadar ON ambleminin yanında bi de Optimum Nutrition yazan kutu görmemiştim, nette de bulamadım. Muhtemelen ürün sahte veya işte bulgar üretimi falan. (Bulgarsa yine dua et, uzakdoğu da çıkabilir.)

yarın spor hocam ile konuşacağım durumu ve tüm bulguları göstereceğim sizce geri alır mı ya da tüketici haklarına başvursam sonuç elde edebilirmiyim ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.