Şimdi Ara

Bir gün 24 saat OLAMAZ!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Dünyanın kendi etrafında dönüşü değişken olduğu için hiçbir gün 24 saat olarak dönüşünü tamamlamamıştır. Eskiden (Tarihini hatırlamıyorum) 1 gün 21 saat olarak ölçülüyordu. Şimdi ise 3 saat daha fazla ama bu kesin bir zaman değil tabi bir ara 1 gün 25 saat olabilir diye bir haber çıkmıştı asparagas sanırım. Ama gün geçtikçe artıyorsa inanıyorum ki 1 gün 36 saat olacaktir. Bu günler babadan oğula nesil herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Er.Ralp

http://www.lmgtfy.com/?q=bir+g%C3%BCn+ka%C3%A7+saat

1 günün 36 saat olması için 1 saatin 45 dk falan olması gerek sanıırm

aynştaynım dağılın

• quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız
    BİR GÜN 24 SAAT DEĞİLDİR!

Dünyanın kendi etrafında dönüşü değişken olduğu için hiçbir gün 24 saat olarak dönüşünü tamamlamamıştır. Eskiden (Tarihini hatırlamıyorum) 1 gün 21 saat olarak ölçülüyordu. Şimdi ise 3 saat daha fazla ama bu kesin bir zaman değil tabi bir ara 1 gün 25 saat olabilir diye bir haber çıkmıştı asparagas sanırım. Ama gün geçtikçe artıyorsa inanıyorum ki 1 gün 36 saat olacaktir. Bu günler babadan oğula nesil herhalde

Ayın çekim kuvvetiyle alakalı ne kadar çok çekim kuvveti artarsa o kadar çok bir günün saati artar.

• aynştayn is here
  • Bir gün 24 saat değildir bakın gözleriniz önünde hesaplıyorum;

24 hangi rakamlardan oluşuyor? 2 ve 4
    Bu iki rakam arasındaki fark? 2
    İlk rakamdan bu farkı çıkart ettimi sana 0
    Bunuda ikinciye ekle sonuç;

40 yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin548

quote:

Orijinalden alıntı: BrKTrM

bir gün 16 saatir ölçün

YANLIŞIN VAR BENCE KARDEŞ BİR ĞÜN 24,01643835616438 SAATTİR

Aslında tam olarak 24.01592542. Bir yıl 365 gün 5 saat 48 dakika 46 saniye civarındadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nobran8906

quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Saat kavramı uydurmasyon bir havramdır, sen istiyorsan bir günü 48 saat olarak yaşarsın ancak 1 saatin 30 dakikalık sürede geçer bu sefer.

Gerçekte bir gün dünyanın kendi ekseninde dönmesine deniyor. Sen bu arayı istediğin gibi ölçebilirsin.

Ama işte saat dediğin zaman 24 saattir, senin dediğin 1 gün kaç birimdir, atıyorum bir günü 24 değilde 50 eşit parçaya böl adınıda fuckulteli koy bir gün 50 fuckulteli' dir de

Bilinen 1 saat 60 dakikadan hesapla 24 saatin üzerine çıkılmaz.. Konuyu açan arkadaş dünyanın kendi ekseni etrafında dönüşü olan 1 günün yetmediğini söylüyor buna yapacak birşey yok.. Aynı senin dediğin gibi bir günü farklı eş parçaya bölerek 50,48,36 gibi bunları saat olarak değerlendirebiliriz ama hiç bir yararı olmaz. Sırf isim yapmak rezil olmak içinm açılmış bir konu.

• LAN NE BAĞIRIYONUZ
  • Bilim adamları yakında bir günün 25 saat olacagını ileri sürüyo. Hatta aynı bilim adamları su anda bir günün tam 24 saat degil 24 ile 25 saat arasında oldugunu öne sürüyo.

Sonuç ne olursa olsun geberip gitmicez mi ko g.te
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.