Şimdi Ara

Bir gün 24 saat OLAMAZ!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıl içerisinde bir gün sadece 2 defa 24 saat olur. Bu tarihler ise 23 Eylül ile 21 Mart tarihleridir.
    Diğer tüm günler 24 saat civarlarındadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TıB

Yıl içerisinde bir gün sadece 2 defa 24 saat olur. Bu tarihler ise 23 Eylül ile 21 Mart tarihleridir.

Coğrafya terk, bilip bilmeden atma bu dediğin tarihlerde gece ve gündüz süresi eşittir
  • Çekilişe katılmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: alyanki

adam haklı. ben de 24 saatlik periyotlar halinde yaşayamıyorum. 10 saat uyuyorum. 24 saat ayakta duruyorum, anca uykum geliyor. yani 36 saatlik bir periyotta devam etseydi gün. o zaman daha rahat ederdim.

• Önceden daha kötüydü.Bir gün önceden 15 saatti ama ayın çekim kuvvetinin değişmesi sonucu 24 saate kadar çıkmıştır ileride 25 saat olacaktır.Belki bir gün olur 36 saat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Bs0LuT

Bir gün 36 saat olsaydı bu sefer de mesai saatleri artardı. Her türlü 36 saat yine yetmezdi bize.

• doktor kendi haline bırakın dedi
  • Erdal Demirkıran terk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nobran8906

quote:

Yıl içerisinde bir gün sadece 2 defa 24 saat olur. Bu tarihler ise 23 Eylül ile 21 Mart tarihleridir.

Coğrafya terk, bilip bilmeden atma bu dediğin tarihlerde gece ve gündüz süresi eşittir

Dünya terk, bilip bilmeden atma bu dediğim tarihlerde gece ve gündüz süreleri eşit. 12 saat gündüz, 12 saat gece toplamda 24 saat.
    Diğer tarihlerde gün 24 saat civarındadır.
  • Aslında bir saat,bir gündür.Hadi çıkın bakalım işin içinden şimdi.
  • Kutuplara git orada 1 gün 1 sene.
  • tamam bu seferlik affettim ama bi dahaki sefere fazla geç kalma
  • beyler zaman diye bişey yok rahat olun
  • Saat kavramı uydurmasyon bir havramdır, sen istiyorsan bir günü 48 saat olarak yaşarsın ancak 1 saatin 30 dakikalık sürede geçer bu sefer.

Gerçekte bir gün dünyanın kendi ekseninde dönmesine deniyor. Sen bu arayı istediğin gibi ölçebilirsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nobran8906

quote:

Dünya terk, bilip bilmeden atma bu dediğim tarihlerde gece ve gündüz süreleri eşit. 12 saat gündüz, 12 saat gece toplamda 24 saat.
    Diğer tarihlerde gün 24 saat civarındadır.

Hayat terk, polemiğe girmek istemiyorum lütfen cevap yazma!

• quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Saat kavramı uydurmasyon bir havramdır, sen istiyorsan bir günü 48 saat olarak yaşarsın ancak 1 saatin 30 dakikalık sürede geçer bu sefer.

Gerçekte bir gün dünyanın kendi ekseninde dönmesine deniyor. Sen bu arayı istediğin gibi ölçebilirsin.

Ama işte saat dediğin zaman 24 saattir, senin dediğin 1 gün kaç birimdir, atıyorum bir günü 24 değilde 50 eşit parçaya böl adınıda fuckulteli koy bir gün 50 fuckulteli' dir de
  • 1 gün 1 saat olsun dolu dolu yaşayalım. 1 saat olsun bizim olsun.
  • haklısın haklıııı sende haklısınnn
  • Bana 24 saaat yetiyo. Nolcak şimdi panpa. Ha cevap ver bana. Ne olacak şimdi?
  • http://www.lmgtfy.com/?q=bir+g%C3%BCn+ka%C3%A7+saat

1 günün 36 saat olması için 1 saatin 45 dk falan olması gerek sanıırm

aynştaynım dağılın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.