Şimdi Ara

Bir gün 24 saat OLAMAZ!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tutturmuslar bir gun 24 saattir diye.Kim diyo, buna kim karar veriyo???Insanlık kendi kendine saat koyarken neden 2 ayagini bir pabuca soksun!!!Bana bir kisi gösterinki "bana 24 saat yetiyo" desin yada "fazla geliyo" desin.Varmi buna bir örnek..Yetmiyo, kimseye 24 saat yetmiyo..Bu yüzden diyoruz ki bir gün 36 saattir 36..Düsünsenize 12 saat daha uyumaniz için zaman oldugunu..12 saat daha uyuyabilsen günün geri kalanini degerlendirirsin.Daha mutlu olur, yaptigin isi daha çok seversin.Bir günü 36 saat yapsinlar bakin o zaman verimlilik nasıl artıyo.Ama yok batili birkaç adam 24 saat demiş herkesde yemiş. Iyisi mi bundan sonra kendi saatinizi kendiniz belirleyin.Hem zaman göreceli degil miydi hani???Adam izafiyet teorisini 60 sene önce yazmis 60 sene önce.Cikarin bu at gözlüklerini ya, kenidinize gelin.24 saat yetmiyo iste.Ogrenciysen de yetmiyo, memursanda, isçiysende,askersen de, polissen de...Hangi kategoride olursan ol, günde 12 saat daha uyuyabilmek istiyoruz..Bunun için tekrar diyoruz ki BIR GUN 36 SAATTIR 36!!!

• NE DİYELİM ŞİMDİ SANA AÇIKLAMAMI YAPALIM . COGRAFİ TERİMLER VEY ADÜNYANIN KENDİ EKSENİ ETRAFINDA DÖNÜŞÜNÜ FİLANMI ANLATALIM . NE YAPALIM HACI SÖYLE ONA GÖRE DAVRANALIM . HEREY SENİN VEYA BENİM İSTEGİME GÖRE OLMUYOR ONA KALACAK OLSA BENDE HAFTAYI 7 ĞÜN DEĞİLDE 5 GÜN YAPALIM BNUN 2 ĞÜNÜDE TATAİL OLSUN DİYORUM AMA OLMAYINCA FAZLA ZORLAMAMK GEREK . SEN GİT EN İYİSİ SAAT VE TARİH KAVRAMINI Bİ DAHA GÖZDEN GEÇİR
  • Alin bbunu
  • Bak kardeş seni uzun zamandır takip ediyorum neden böyle şeyler yazıyorsun bilmiyorum ama, lütfen böyle şeyler yazmayı bırak
  • quote:

Orijinalden alıntı: unigineheavenx34

Tutturmuslar bir gun 24 saattir diye.Kim diyo, buna kim karar veriyo???Insanlık kendi kendine saat koyarken neden 2 ayagini bir pabuca soksun!!!Bana bir kisi gösterinki "bana 24 saat yetiyo" desin yada "fazla geliyo" desin.Varmi buna bir örnek..Yetmiyo, kimseye 24 saat yetmiyo..Bu yüzden diyoruz ki bir gün 36 saattir 36..Düsünsenize 12 saat daha uyumaniz için zaman oldugunu..12 saat daha uyuyabilsen günün geri kalanini degerlendirirsin.Daha mutlu olur, yaptigin isi daha çok seversin.Bir günü 36 saat yapsinlar bakin o zaman verimlilik nasıl artıyo.Ama yok batili birkaç adam 24 saat demiş herkesde yemiş. Iyisi mi bundan sonra kendi saatinizi kendiniz belirleyin.Hem zaman göreceli degil miydi hani???Adam izafiyet teorisini 60 sene önce yazmis 60 sene önce.Cikarin bu at gözlüklerini ya, kenidinize gelin.24 saat yetmiyo iste.Ogrenciysen de yetmiyo, memursanda, isçiysende,askersen de, polissen de...Hangi kategoride olursan ol, günde 12 saat daha uyuyabilmek istiyoruz..Bunun için tekrar diyoruz ki BIR GUN 36 SAATTIR 36!!!

Tamam sen 1-2 gün öyle yaşa bakalım sonra bi bakarsın bütün dünya sana ayak uydurmak için .ötünü yırtmaya başlamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 29 Kasım 2010; 22:24:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vadaaaa

Bak kardeş seni uzun zamandır takip ediyorum neden böyle şeyler yazıyorsun bilmiyorum ama, lütfen böyle şeyler yazmayı bırak

http://www.swfcabin.com/swf-files/1289836892.swf
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZAGROSs

quote:

Orijinalden alıntı: vadaaaa

Bak kardeş seni uzun zamandır takip ediyorum neden böyle şeyler yazıyorsun bilmiyorum ama, lütfen böyle şeyler yazmayı bırak

http://www.swfcabin.com/swf-files/1289836892.swf

Alıntıları Göster
    bir gün 16 saatir ölçün

• quote:

Orijinalden alıntı: BrKTrM

bir gün 16 saatir ölçün

YANLIŞIN VAR BENCE KARDEŞ BİR ĞÜN 24,01643835616438 SAATTİR
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARAPOYRAZ

quote:

Orijinalden alıntı: BrKTrM

bir gün 16 saatir ölçün

YANLIŞIN VAR BENCE KARDEŞ BİR ĞÜN 24,01643835616438 SAATTİR

Alıntıları Göster
    Bir gün 36 saat olsaydı bu sefer de mesai saatleri artardı. Her türlü 36 saat yine yetmezdi bize.

• quote:

Orijinalden alıntı: John Voxville

Bir gün 36 saat olsaydı bu sefer de mesai saatleri artardı. Her türlü 36 saat yine yetmezdi bize.

Alıntıları Göster
    Ürün tarafımdan alınmıştır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBADFA1C8

Alıntıları Göster
    Zaten bir gün gerçekte 23 saat 56dk'dır
  • quote:

Orijinalden alıntı: DieselTRoniC

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin548

NE DİYELİM ŞİMDİ SANA AÇIKLAMAMI YAPALIM . COGRAFİ TERİMLER VEY ADÜNYANIN KENDİ EKSENİ ETRAFINDA DÖNÜŞÜNÜ FİLANMI ANLATALIM . NE YAPALIM HACI SÖYLE ONA GÖRE DAVRANALIM . HEREY SENİN VEYA BENİM İSTEGİME GÖRE OLMUYOR ONA KALACAK OLSA BENDE HAFTAYI 7 ĞÜN DEĞİLDE 5 GÜN YAPALIM BNUN 2 ĞÜNÜDE TATAİL OLSUN DİYORUM AMA OLMAYINCA FAZLA ZORLAMAMK GEREK . SEN GİT EN İYİSİ SAAT VE TARİH KAVRAMINI Bİ DAHA GÖZDEN GEÇİR

Tarih ve saat kavramını gayet iyi bekliyorum yazımdada yazdığım gibi " Hem zaman göreceli bir kavram " ben açıklama beklemiyorum sadece görüşümü belirttim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WriterHuman

Zaten bir gün gerçekte 23 saat 56dk'dır

Alıntıları Göster
    adam haklı. ben de 24 saatlik periyotlar halinde yaşayamıyorum. 10 saat uyuyorum. 24 saat ayakta duruyorum, anca uykum geliyor. yani 36 saatlik bir periyotta devam etseydi gün. o zaman daha rahat ederdim.
  • Adam haklı beyler!

(hep bunu yazmayı istemiştim...)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mundt

Adam haklı beyler!

şimdi ben çekilişe katılmak istiyorum diye msj atıcam ceza puanı alıcam onun için yazmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: alyanki

adam haklı. ben de 24 saatlik periyotlar halinde yaşayamıyorum. 10 saat uyuyorum. 24 saat ayakta duruyorum, anca uykum geliyor. yani 36 saatlik bir periyotta devam etseydi gün. o zaman daha rahat ederdim.

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: unigineheavenx34

quote:

Orijinalden alıntı: yasin548

NE DİYELİM ŞİMDİ SANA AÇIKLAMAMI YAPALIM . COGRAFİ TERİMLER VEY ADÜNYANIN KENDİ EKSENİ ETRAFINDA DÖNÜŞÜNÜ FİLANMI ANLATALIM . NE YAPALIM HACI SÖYLE ONA GÖRE DAVRANALIM . HEREY SENİN VEYA BENİM İSTEGİME GÖRE OLMUYOR ONA KALACAK OLSA BENDE HAFTAYI 7 ĞÜN DEĞİLDE 5 GÜN YAPALIM BNUN 2 ĞÜNÜDE TATAİL OLSUN DİYORUM AMA OLMAYINCA FAZLA ZORLAMAMK GEREK . SEN GİT EN İYİSİ SAAT VE TARİH KAVRAMINI Bİ DAHA GÖZDEN GEÇİR

Tarih ve saat kavramını gayet iyi bekliyorum yazımdada yazdığım gibi " Hem zaman göreceli bir kavram " ben açıklama beklemiyorum sadece görüşümü belirttim.

Alıntıları Göster

cem uzanın yeni seçim vaadi: bir günü 36 saat yapacam!

• quote:

Orijinalden alıntı: mundt

Adam haklı beyler!

zaten en son bilmem nere depreminde dünyanın ekseni kaymış dönüş hızı yavaşlamıştı. yetkilelere söylesek de tekrar hesaplasalar. hani sakata filan gelmeyelim sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furuki90

Alıntıları Göster
    merhaba ben stephen hawking,bir fizikçi,kozmolojist ve hayalperest
    günün 24 saat olmasının nedeni 360 tane meridyen olmasıdır ve ve meridyenler arası mesafe 4 dakikadır
    4 dakikayla 360ı çarpınca 1440 elde edilir
    1440ı da 1 saat olan 60 dakikaya bölersek 24 çıkar
    okuduğunuz için teşekkürler

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.