Şimdi Ara

Bir günde 7700 kalori nasıl alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
11.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önce bakkala gider fiyatı yaklaşık 5ytl olarak 350grmlık nutella alınır sonra 1 litre süt alınır süt iyice ısıtılır kaynar sütün içine tüm nutella boca edilir çalkalanır ve içilir. Hayırlı olsun 7700 kaloriniz

Ben şu anda keşfettim paylaşayım dedim aslında bunlara gerek yok Manisada oturuyorum zaten

15 dakikalık bir mide bulantısından sonra enerji patlaması başladı

• Yapay Zekanın Yanıtı

Günde 7700 Kalori Nasıl Alınır?

Günde 7700 kalori almak, son derece yüksek bir miktardır ve genellikle profesyonel sporcular veya aşırı fiziksel aktivitelerde bulunan kişiler için gereklidir. Ancak, bu kadar yüksek kalorili bir diyeti sürdürmek zor ve sağlıksız olabilir. Yine de, günde 7700 kalori almana yardımcı olacak bazı ipuçlarını burada bulabilirsin:

• Kalori bakımından yoğun yiyecekleri seç: Avokadolar, fındık, tohumlar ve tereyağı gibi yüksek yağlı yiyecekleri tercih et.
    • Porsiyon boyutlarını artır: Normalde yediğin porsiyonların miktarını kademeli olarak artır.
    • Sık sık atıştır: Günde üç ana öğünün yanı sıra sağlıklı atıştırmalıklar ye.
    • Kalorili içecekler iç: Meyve suyu, smoothie ve süt gibi içecekler ek kaloriler sağlar.
    • Protein alımını artır: Protein tokluk hissini artırır ve daha fazla kalori alman için sana yardımcı olabilir.
    • Sağlıklı yağlar tüket: Avokado, zeytinyağı ve somon gibi sağlıklı yağ kaynakları kalorileri artırır.
    • Yeterli miktarda karbonhidrat ye: Karbonhidratlar vücuduna enerji sağlar ve daha fazla kalori alman için seni aç hissettirebilir.
    • Egzersiz yap: Düzenli egzersiz, iştahını artırabilir ve daha fazla kalori yakmana yardımcı olabilir.

Günde 7700 kalori almayı planlıyorsan, bunu sağlıklı bir şekilde yapmak önemlidir. Besin değeri yüksek yiyecekler seçtiğinden ve aşırı kalori alımından kaynaklanan sağlık sorunlarından kaçınmak için bir sağlık uzmanına danıştığından emin ol.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • mide bulantısı lafi etmeseydin denerdim
  • 7700 kaloriyi aldıktan sonra napacaz ??
  • Çeşitli kullanım alanları var tabi ki bir de hesaplara göre tam 2 kiloya denk geliyor yani bugün kilomun 2kg daha fazla olması lazım zayıf görünen bir insanım umarım göbek etrafında yoğunlaşmaz bu kilo
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasaluyari

7700 kaloriyi aldıktan sonra napacaz ??

mecburen harcayacaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: JCB

Çeşitli kullanım alanları var tabi ki bir de hesaplara göre tam 2 kiloya denk geliyor yani bugün kilomun 2kg daha fazla olması lazım zayıf görünen bir insanım umarım göbek etrafında yoğunlaşmaz bu kilo

Şimdi bunu yapınca ben kilo alır mıyım
  • rus falan bulmak lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

rus falan bulmak lazım

7700 le 10 tane devirirsin

7700 diyince de aklıma nVidia geliyor

• sabah kahvaltısında reçeli bol yersenizde aynı şey olur kendimden biliyorum
  • quote:

7700 kaloriyi aldıktan sonra napacaz ??

• bekmez+süt karısımı ıcın kılo alırsınız sayeısnde ben aldım 7700 kalorı alsam ben 24 saat spor yaprım duramam yerımde
  • Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum aklıma takıldı, orgazm sırasında vücut kaç kalori harcıyor biliyor musunuz?
  • çok az ml olup 10000(onbin) kalori olan içecekler var onu iç daha iyi olur yani
  • baktım diyor ki kalp atış hızı 170e çıkıyor ama harcanan enerji sadece orgazmda 60 kalori tüm olayı sayarsak en fazla 400 kalori eder yav 7700/400=19 mükemmel bir rakam yav
  • quote:

Çeşitli kullanım alanları var tabi ki bir de hesaplara göre tam 2 kiloya denk geliyor yani bugün kilomun 2kg daha fazla olması lazım zayıf görünen bir insanım umarım göbek etrafında yoğunlaşmaz bu kilo

ani kilo alınca göbek çıkar, yan taraflarında selülit çıkar söylemesi :D ideali ayda 1-2 kg almakmış
  • quote:

baktım diyor ki kalp atış hızı 170e çıkıyor ama harcanan enerji sadece orgazmda 60 kalori tüm olayı sayarsak en fazla 400 kalori eder yav 7700/400=19 mükemmel bir rakam yav

Sağol
  • Bunu yaptıktan sonra sokakta yürüyen kedilere bile bkaarım arkadan
  • quote:

Orjinalden alıntı: 87akin-izmir

bekmez+süt karısımı ıcın kılo alırsınız sayeısnde ben aldım 7700 kalorı alsam ben 24 saat spor yaprım duramam yerımde

pekmez dicektin herhalde...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.